GULVVARME PRIS

HVAD KOSTER DET AT LAVE GULVVARME?
Pris på gulvvarme - Køb og få monteret hos VVSPlus

GULVVARME PRIS

HVAD KOSTER DET AT LAVE GULVVARME?

Gulvvarme pris

Gulvvarme er en fantastisk varmekilde, og de fleste nyder den komfort og behagelige varme, som gulvvarme giver. Er du nysgerrig efter en pris på gulvvarme til din bolig? Så finder du her en guide, som kan give dig en ide om pris på gulvvarme samt forskellige gulvvarme løsninger.
 

Hvad koster gulvvarme

Hvis du har søgt lidt rundt efter informationer på gulvvarme, vil du sikkert allerede være klar over, at der kan være flere faktorer, som spiller ind på prisen på gulvvarme.
 
Hvad det koster at lave gulvvarme afhænger af elementer:
- Er det en komplet gulvvarme løsning?
- Er det en opgradering af nuværende gulvvarmestyring?
- Hvor mange rum skal der lægges gulvvarme i?
- Hvilket underlag skal gulvvarmeslangerne ligge på (beton, gulvplader med spor, i isoleringsplader, mv.)?
- Er der præferencer for mærket af gulvvarme systemet?
 
Så spørgsmålet - hvad koster det at lægge gulvvarme i min bolig - kan altså påvirkes af mange elementer. Men først og fremmest skal der tages stilling til ovenstående, muligvis sammen med en fagmand, som kan guide dig i den konkrete situation.
 
Gulvvarme pris - få mere viden her hos VVSPlus
 

Hvad koster gulvvarme pr. m2

Inden man kaster sig ud i at drømme videre om "projekt gulvvarme", kan det være meget rart at have en ca. pris på gulvvarme etablering. Da ovenstående forhold kan have stor betydning for den samlede pris, kan det være svært at komme med et helt nøjagtigt overslag. En god tommelfingerregel for gulvvarme pris ved en rionet løsning, som er støbt ned i betongulv i et almindeligt hus på ca. 100 m2., vil typisk være på ca. 650 kr. pr m2. Denne pris er selvfølgelig generel, og hvad det præcist koster at lægge gulvvarme, er meget individuelt. Det vil derfor kræve en mere præcis udregning på den specifikke opgave. Men 650 kr. pr. m2 kan være en meget god rettesnor.
 

Hvad koster det at lave gulvvarme

Som nævnt tidligere i indlægget, kan der være tale om to typer for gulvvarme pris: Pris for en komplet gulvvarme og pris for en opgradering af et nuværende gulvvarmeanlæg.
Hos VVSPlus har vi to leverandører, som er nøje udvalgt ud fra ønsket om at kunne tilbyde gulvvarmesystemer med høj komfort og nem og smart betjening. Og det er lige præcis, hvad Roth Touchline og Danfoss Icon kan tilbyde. Både Roth og Danfoss har tænkt gulvvarme videre til næste niveau. De tilbyder nemlig gulvvarmestyring, som matcher den digitale udvikling. Dette gør, at man som bruger af Roth Touchline og Danfoss Icon ikke kun får gulvvarme af høj kvalitet Man får nemlig også et system, som kan skræddersyes og styres ud fra specifikke ønsker til den pågældende familie.
 

Gulvvarme pris på opgradering af nuværende gulvvarme system

Har du allerede gulvvarme i din bolig, og har systemet en del år på bagen? Eller ønsker du blot en opgradering for bedre komfort og smartere styring? Ja, så kan en opgradering være en rigtig god løsning. Denne løsning kræver nemlig ikke andet end udskiftning af kontrolenhed, termostat(er) og rumtermostat(er). Det vil sige - intet arbejde under dine gulve. Hvorfor det også er en langt nemmere og billigere måde at give systemet helt nyt liv.
 
Se vores udvalg af Roth Touchline opgradering og Danfoss Icon opgradering i shoppen.
 

Gulvvarme pris på en komplet pakke

Har du endnu ikke gulvvarme i din bolig, er det en komplet gulvvarme løsning, du har behov for. Her kan Roth og Danfoss igen afdække behovet. Ligesom med opgraderingen er man sikret en høj kvalitet af gulvvarmestyringen, god komfort og regulering. Samtidig får man den digitale styring af systemet, som på daglig basis fungerer via en app på din smartphone.
 
Er du nysgerrig på, hvad det koster at lave gulvvarme, så se vores udvalg af Roth Touchline Komplet og Danfoss Icon Komplet. Her kan du se, hvad det koster for gulvvarme pr. antal rum, du har behov for.
 
Gulvvarme pris - få mere viden her hos VVSPlus
 

Hvad koster gulvvarme i forbrug

Gulvvarme er generelt en dyrere varmeløsning end traditionel fjernvarme via radiatorer. Dog er det selvfølgelig med forbehold for husets stand, opbygning og isolering. Det betyder, at man også vil kunne opleve en øget varmeregning ved skift til gulvvarme.
Med udgangspunkt i et typisk 70’er hus, hvor der konverteres fra radiatorer til gulvvarme, vil man typisk opleve en stigning i varmeforbruget på ca. 15 %. Dog skal man være opmærksom på, at en gulvvarme løsning giver en langt bedre komfort og regulering af varmen, end man oplever med varme fra radiatorer. Det øgede forbrug for gulvvarme vil være lidt højere, men det giver samtidig en langt bedre og mere jævn varme i boligen. Og oftest vil det være hver eneste en krone værd.
 

Hvad koster det at få lavet gulvvarme hos VVSPlus

Hos VVSPlus står vi klar med de rette kompetencer, rådgivning og muligheder for at vælge den helt rette gulvvarme løsning til dig. Hvad det koster at få lavet gulvvarme kræver lidt information om dine ønsker. Så er du derfor interesseret i en gulvvarme pris, kan du få et gratis tilbud med svar indenfor 24 timer. Om du er i undersøgelsesfasen eller er klar til at slå til, så rådgiver vi dig gerne til den bedste gulvvarme for dig. Derfor kan du altid ringe til os på telefon 70122021. Du er også velkommen til at få et udforpligtende tilbud på en gulvvarmeinstallation. Eller har du allerede gulvvarme i din bolig? og fungerer varmen ikke optimalt? Så kan du naturligvis også få hjælp til fejlsøgning af din gulvvarme hos VVSPlus.

Relaterede artikler