BRUSEVÆG TIL BADEVÆRELSE

FÅ INSPIRATION TIL VALG AF BRUSEVÆG
Brusevæg - Køb og få monteret hos VVSPlus

BRUSEVÆG TIL BADEVÆRELSE

FÅ INSPIRATION TIL VALG AF BRUSEVÆG

Hvilken brusevæg skal man vælge

Når et badeværelse skal have en make-over eller en større renovering, er der mange valg der skal tages højde for. Et element på badeværelset som i de seneste år har fået en større betydning er selve brusevæggen. En brusevæg er i dag ikke kun for den praktiske årsag, men den er også en stor del af indretningen og helheden af selve rummet. En brusevæg kan nemlig være med til at skabe den helt rette stemning samtidig med, at den skærmmer på fineste vis for brusekabinen.
 

Brusevæg med glas og sort ramme

En trend som idag ses på mange badeværelser er den smukke mat sorte farve. Farven ses både som badeværelsestilbehør men også på møbler, armaturer og sanitet. For bare få år siden så vi slet ikke de modige valg, som idag er tilfældet på de danske badeværelser. I dag er det nemlig meget in at vælge farver på badeværelset. Det kan fx være et håndvaskarmatur, brusesæt og tilbehør som vælges i den smukke mat sorte. For at skabe den røde tråd i indretningen på badeværelset kan en brusevæg med sort ramme være prikken over i’et. 
 

Indret dit badeværelse i ægte New York ’er stil

Er du vild med det minimalistiske look og drømmer om at skabe en New Yorker stil på badeværelset, så kan en brusevæg med sort ramme det helt store hit. En brusevæg med sort ramme kan netop bidrage til en cool og rå stil og giver den eftertragtede New Yorker stil. Har du fx et mindre badeværelse kan en brusevæg med glas være en rigtig god løsning, da det åbner rummet op og giver en fornemmelse af mere luft.
 
En New York brusevæg fås i et hav af udgaver, størrelser og designs. Men først og fremmest skal den brusevæg, som man drømmer om passe til rummets nuværende brusekabine med mindre der er tale om en totalrenovering.
 
Gustavsberg brusevæg sort
 

Hvad skal man være opmærksom på ved valg af brusevæg

Skal brusevæggen skiftes eller skal der bygges en helt ny kabine op, er der lige et par elementer, du skal være opmærksom på:
 
- Er væggen som brusevæggen skal monteres på skruefast
- Er der en sokkel som kan komme i vejen for væggen
- Passer brusevægge ind i dine mål eller kræver det efterreparation
 
En brusevæg skifter man jo ikke ud ligesom der kan skiftea tilbehør, så derfor er det ekstra vigtigt, at man træffer det helt rigtige valg og vælger den rette løsning.
 
Er du i tvivl, om du kan skifte din nuværende brusevæg eller har spørgsmål til etablering af en helt ny kabine med brusevæg i New Yorker look. Så er du landet det rette sted. Vi har et team af dygtige fagfolk siddende på vores telefon 70122021, hvor du altid er velkommen til at ringe. De guider dig gerne i valget og gerne kommer med god sparring.
 

Køb din nye brusevæg lige her

For at gøre din søgen efter den perfekte brusevæg langt nemmere, har vi fundet den optimale løsning. Lad os præsentere dig for Gustavsberg Square brusevægge som er en fast brusevæg, der fås i flere størrelse.
 
Gustavsberg Sqaure brusevæg er udformet i anodiseret aluminium med detaljer i sort som leder tankerne hen mod det eftertragtede New Yorker looket. Den sorte ramme er kun placeret på ydersiden af glasset, hvilket er en smart detalje i forhold til rengøring, da smudsdannelse minimeres. Glasset i Sqaure væggen er 6 mm klart hærdet glas.
 
Vil du gå all in på den mat sorte trendy farve og det iøjnefaldende New Yorker look, så vil Gustavsberg Sqaure være et ideelt valg for dig. Hop ind og se udvalget af Gustavsberg Sqaure på shoppen.
 

Hvad koster en brusevæg

Som tidligere nævnt findes der brusevægge i et hav af designs, mål og derved og prisklasser. Har du brug for at få designet en brusevæg på specialmål, kan vi hos VVSPlus hjælpe dig via en samarbejdspartner. Her kan vi i samarbejde med dig skræddersy en brusebæg præcis efter dine ønsker.
 
Kontakt os på telefon 70122021 og lad os tage en snak om dine ønsker. Herefter kan vi finde ud af, hvad det koster at skabe din drømme brusevæg.
 

Gå all in på det sorte New Yorker look

Ønsker du at gå all in på i indretningen af dit badeværelse, kan du på VVSPlus shoppe masser af lækre tilbehørsprodukter. I vores shop har samlet branchens bedste brands og kan derfor tilbyde badeværelsestilbehør i den mat sorte farver for enhver smag og i forskellige prisklasser.
 
Badeværelses tilbehør sort
 
Se bl.a. tilbehørsserien Square fra Gustavsberg. Gustavsberg har skabt tilbehør i den smukke sorte farve som selvfølgelig matcher den flotte New Yorker brusevæg.
 
Du finder desuden et stort udvalg af håndvaskarmaturer, toiletter, brusesæt, og køkkenarmaturer, hvis du vil have den røde tråd gennem hele din bolig. Gå på opdagelse i vores univers, hvor du finder masser af smukke varer fra de bedste leverandører. Lad dig inspirerer i shoppen, hvor du forhåbenlig kan få gode ideer til indretning af dit badeværelse.

Relaterede artikler