København SV - book VVS'er online hos VVSPlus

FÅ ET GRATIS TILBUD

Bestil et gratis tilbud og få en pris på din opgave
indenfor 24 TIMER på hverdage.

Ved spørgsmål er vi klar på
telefon: +45 70 12 20 21
og på e-mail: hej@vvsplus.dk.

VI LØSER VVS OPGAVER I KØBENHAVN SYDHAVN

Før skulle du nå at ringe til din håndværker mellem kl. 7 og 15, imens virksomheden havde åben. Nu kan du hurtigt og nemt booke en VVS 'er i København Sydhavn online præcis, når det passer dig.
 
Hos VVSPlus har vi nemlig gjort det meget nemmere for dig at få fat i en VVS -montør i København Sydhavn. Vi har nemlig gjort vores kalender tilgængelig for dig. Så hos os booker du selv din håndværker til det tidspunkt, der passer bedst ind i din hverdag. Og det bedste er, at du kan gøre det 24/7. Så ikke noget med længere at hænge i telefonen. Nu kan du sidde hjemme i sofaen og booke en VVS 'er i København Sydhavn. Nemmere bliver det altså ikke.
 
Få et tilbud inden for 24 timer på hverdage. Udfyld formularen nedenfor og få løst din VVS opgave:

Ups! Den forespørgsel, som du prøvede at sende igennem, fejler lige nu...

Gå tilbage til forsiden for at fortsætte på vores hjemmeside, hvis du ønsker at få et tilbud eller booke en VVS'er eller elektriker til din opgave. Hvis du stadig har brug for hjælp eller har spørgsmål, står vores kundeservice klar til at assistere dig på 70122021 eller via hej@vvsplus.dk. Tak for din tålmodighed.

Vent et par sekunder, billedet uploades.

Leveringsadresse

Fakturaadresse

TAK FOR DIN HENVENDELSE

Du vil modtage bekræftelsen på mail inden for kort tid.
Vi håber, tilbuddet lever op til dine forventninger og glæder os til at høre fra dig.

Med venlig hilsen

VVSPlus

VVS 'ER I KØBENHAVN SYDHAVN KAN BOOKES ONLINE

Hos VVSPlus kan du bestille varer og montering på samme tid, og endda bestille tilbud på mere avancerede VVS opgaver i København Sydhavn, blot ved at sende os billeder og en beskrivelse af din opgave.
 
VVSplus har døgnåbent og det giver dig mulighed for at:
 
  • Bestil dine varer online og book samtidig din lokale VVS montør i hans kalender. Vi tager dine varer med og rydder op efter os, inden vi tager derfra.
  • Booke VVS montør på timepris og vælg direkte i montørens kalender, du kan derfor vælge tider der passer med dig.
  • Få et tilbud på din opgave inden for 24 timer. Det eneste du skal gøre er at sende en beskrivelse af din opgave og vedhæfte billeder af det, der skal laves. Herefter kan du igen booke montøren direkte i kalenderen, hvis du accepterer tilbuddet.
Det er VVSPlus. Vi glæder os til at hjælpe dig med dine VVS opgaver i København Sydhavn.
 

SKAL DU BRUGE EN VVS'ER I KØBENHAVN SYDHAVN ?

Uanset hvor i København du bor, så har vi altid en VVS 'er tæt på dig. Hos VVSPlus løser vi VVS-opgaver på bestilling og i akutsituationer. Vi har mere end 90 biler på gaden hver dag, og nu har vi gjort vores online kalender tilgængelig for dig. Så når du skal bruge en håndværker, kommer han når det passer dig.
 
Se her hvilke opgaver vi bl.a. løser for vores kunder:
 
Det har aldrig været nemmere at booke din lokale VVS 'er i København Sydhavn. Så send os endelig din VVS forespørgsel, så vil vi glæde os til at tage godt hånd om din opgave.. Der er ingen opgaver som er for store eller små. Prøv allerede at benytte vores selvbetjening i dag eller kontakt vores kundeservice, hvis der er spørgsmål til booking eller en igangværende opgave.
 
 

FÅ TILBUD

Få et gratis tilbud
indenfor 24 timer på hverdage

 

SHOP VARE

Køb din vare i shoppen
inkl. montering

 

BOOK HÅNDVÆRKER

Book en håndværker
på timebasis