Rødovre by - book VVS'er online hos VVSPlus

FÅ ET GRATIS TILBUD

Bestil et gratis tilbud og få en pris på din opgave
indenfor 24 TIMER på hverdage.

Ved spørgsmål er vi klar på
telefon: +45 70 12 20 21
og på e-mail: hej@vvsplus.dk.

VI LØSER ALT I VVS OPGAVER I RØDOVRE

VVSPlus er en del af FLD, som beskæftiger 130 dygtige VVS-montører. VVSPlus har eksisteret i vores nuværende form siden 2018. Vores kerneområde er i København og Storkøbenhavn, herunder også Rødovre. Så du kan altså nemt få fixet dine VVS opgaver i Rødovre hos VVSPlus via vores online booking system.
 
Har du en VVS opgave der gerne skal løses hurtigst muligt, så udfyld formularen her under. Det er helt uforpligtende at få et tilbud hos VVSPlus. Vi giver svar inden for 24 timer på hverdage. Prøv selv hvor nemt det er:

Ups! Den forespørgsel, som du prøvede at sende igennem, fejler lige nu...

Gå tilbage til forsiden for at fortsætte på vores hjemmeside, hvis du ønsker at få et tilbud eller booke en VVS'er eller elektriker til din opgave. Hvis du stadig har brug for hjælp eller har spørgsmål, står vores kundeservice klar til at assistere dig på 70122021 eller via hej@vvsplus.dk. Tak for din tålmodighed.

Vent et par sekunder, billedet uploades.

Leveringsadresse

Fakturaadresse

TAK FOR DIN HENVENDELSE

Du vil modtage bekræftelsen på mail inden for kort tid.
Vi håber, tilbuddet lever op til dine forventninger og glæder os til at høre fra dig.

Med venlig hilsen

VVSPlus

BOOK EN VVS'ER I RØDOVRE NÅR DET PASSER DIG

Vi løser mange forskellige VVS opgaver hos VVSPlus, og der er ingen opgave, der hverken er for lille eller stor. For bedre at kunne betjene vores privatkunder i Rødovre indenfor VVS benytter vi et online booking system.
 
Her kan du som kunde betjene dig selv 24/7, når det passer med din kalender.
 
Du får faktisk mulighed for at booke en håndværker direkte i hans kalender med det samme uden lang ventetid. Du kan bestille et tilbud og få svar retur på din forespørgsel indenfor 24 timer. Du kan derfor sidde hjemme i din sofa og sende os billeder af din opgave. Vi vender tilbage indenfor 24 timer med et tilbud til dig. Nemmere bliver det ikke.
 
VVSplus tilbyder dig at:
 

FÅ VVS SERVICE I RØDOVRE - ALTID ET GODT HÅNDVÆRK 

Hos VVSPlus er vi meget stolte af vores håndværk. Vi gør derfor alt for at løse alle opgaver til punkt og prikke. Derfor er det vigtigt for os, at vi hver eneste gang leverer et resultat, som lever op til dine forventninger. Du vil derfor altid møde fagligt dygtige og imødekommende håndværkere hos VVSPlus. Vi bruger kun vores egen VVS-montører, så du kan være sikker på at få den samme gode kvalitet og service, hver eneste gang du booker en håndværker hos os.
 

VVS-OPGAVER LØSES HOS DIG

Nedenfor kan du se nogle af de VVS opgaver, som vi har løst for andre af vores kunder i Rødovre:
 
Står du med en anden opgave, som skal løses, skal du bare kontakte os på 70 12 20 21, så finder vi også ud af det. Vi glæder os til at servicere dig. Ingen opgave er for stor eller for lille til VVSPlus. VVSPlus er med vores mange års erfaring og vores mange dygtige VVS montører klar til at tage hånd for lige netop din opgave. Så hvis du mangler en håndværker til at løse din VVS opgave i Rødovre, er du landet det helt rigtige sted. Book en VVS 'er lige her!
 
Har du spørgsmål eller har du brug for dygtig en VVS montør i Rødovre, så sidder vores kundeservice klar til at hjælpe dig på 70 12 20 21.
 

FÅ TILBUD

Få et gratis tilbud
indenfor 24 timer på hverdage

 

SHOP VARE

Køb din vare i shoppen
inkl. montering

 

BOOK HÅNDVÆRKER

Book en håndværker
på timebasis