Ishøj by - book VVS'er online hos VVSPlus

FÅ ET GRATIS TILBUD

Bestil et gratis tilbud og få en pris på din opgave
indenfor 24 TIMER på hverdage.

Ved spørgsmål er vi klar på
telefon: +45 70 12 20 21
og på e-mail: hej@vvsplus.dk.

LOKALT VVS HÅNDVÆRK I ISHØJ

VVSplus er altid tæt på dig. Vi har mere end 90 biler på vejene hver dag og vores VVS montører udfører et hav af VVS-opgaver i Ishøj. Med VVSPlus kan du nu booke vores håndværkere direkte vores online selvbetjenings systemt. Så behøver du ikke tænke på at ringe til os indenfor normal åbningstid, det hele foregår online præcis, når det passer dig. Derfor kan tilbyder vi dig nu at booke din lokale VVS montør 24/7, når det passer for dig - og præcis så det passer med din kalender.
 
Med VVSplus kan du købe den vandhane eller det toilet der trænger til udskiftning, og booke en af vores servicemontører til at montere den for dig. Vi reparerer også og har du en større VVS-opgave i Ishøj, som du ønsker tilbud på, så er du landet det helt rigtige sted. Med VVSPlus sender du blot en kort beskrivelse sammen med et par billeder af din opgave. Så sender vi vores tilbud til dig indenfor 2 hverdage. Nemmere bliver det ikke.
 
Bestil et gratis tilbud på en VVS opgave og få svar inden for 24 timer på hverdage. Udfyld nemt bestillingsformularen her under:

Ups! Den forespørgsel, som du prøvede at sende igennem, fejler lige nu...

Gå tilbage til forsiden for at fortsætte på vores hjemmeside, hvis du ønsker at få et tilbud eller booke en VVS'er eller elektriker til din opgave. Hvis du stadig har brug for hjælp eller har spørgsmål, står vores kundeservice klar til at assistere dig på 70122021 eller via hej@vvsplus.dk. Tak for din tålmodighed.

Vent et par sekunder, billedet uploades.

Leveringsadresse

Fakturaadresse

TAK FOR DIN HENVENDELSE

Du vil modtage bekræftelsen på mail inden for kort tid.
Vi håber, tilbuddet lever op til dine forventninger og glæder os til at høre fra dig.

Med venlig hilsen

VVSPlus

VVSPLUS TILBYDER DIG VVS SERVICE I ISHØJ 

Med VVSPlus kan du via vores online selvbetjenings systemt mere end booke en VVS montør. Se her under, hvad vi tilbyder dig:
 
  • Købe VVS varer og book samtidig en håndværker til montering. Du vælger selv et tidspunkt, der passer dig i vores online kalender
  • Book en håndværker på timebasis, du bestemmer selv hvor lang tid du vil afsætte i vores online kalender
  • Få tilbud på din næste VVS opgave i Ishøj. Tag et par billeder og send sammen med en beskrivelser af din opgave, så sender vi vores tilbud til dig indenfor 2 hverdage. Når du accepterer tilbuddet booker du samtidig den tid, der passer dig i vores kalender.
 

HAR DU BRUG FOR EN VVS'ER I ISHØJ? 

VVSplus løser et hav af VVS opgaver i Ishøj og omegn. Her under kan du se et lille udsnit af de opgaver, som vores mange montører har været ude og løse for vores kunder i Ishøj:
 
Overstående et blot et lille udpluk af de mange VVS opgaver i Ishøj, som vi håndværkere har udført. Har du en anden opgave, som du ønsker at få klaret? Så er du mere end velkommen til at kontakte VVSPlus. Hvad end det er en lille eller større opgave, som du har brug for rådgivning på. Du kan altid få et tilbud på din opgave. Ring til vores kundeservice på 70 12 20 21, hvis du har brug for hjælp til din booking.
 
Det har aldrig været lettere at booke en håndværker til VVS opgaver i Ishøj. Book din VVS montør lige her eller ring på 70 12 20 21 hvis du har spørgsmål så sidder medarbejderne i vores kundeservice klar til at hjælpe dig.
 

FÅ TILBUD

Få et gratis tilbud
indenfor 24 timer på hverdage

 

SHOP VARE

Køb din vare i shoppen
inkl. montering

 

BOOK HÅNDVÆRKER

Book en håndværker
på timebasis