Havdrup by - book VVS'er online hos VVSPlus

FÅ ET GRATIS TILBUD

Bestil et gratis tilbud og få en pris på din opgave
indenfor 24 TIMER på hverdage.

Ved spørgsmål er vi klar på
telefon: +45 70 12 20 21
og på e-mail: hej@vvsplus.dk.

VELKOMMEN TIL DIN VVS 'ER I HAVDRUP

VVSPlus er din lokale VVS installatør i Havdrup. Vi servicerer både privat, virksomheder og kommuner. Vi har lokale afdelinger, for at gøre det nemt og hurtigt for dig at få vores hjælp. Vi har udviklet konceptet VVSPlus, der gør det nemt for dig, som forbruger at booke en VVS 'er eller elektriker til den opgave du ønsker, der skal løses. Du bestemmer selv tidspunkt, så det passer dig bedst.
 
Så nu er det nemt, hurtigt og trygt for dig at få udskiftet det gamle toilettilsluttet opvaskemaskinen eller pifte dit badeværelse op med nyt brusesæt og håndvaskarmatur. Velkommen til VVSPlus - din VVS installatør i Havdrup.
 
Bestil et uforpligtende tilbud på en VVS opgave og få svar retur inden for 24 timer på hverdage. Du udfylder bare bestillingsformularen her under: 

Ups! Den forespørgsel, som du prøvede at sende igennem, fejler lige nu...

Gå tilbage til forsiden for at fortsætte på vores hjemmeside, hvis du ønsker at få et tilbud eller booke en VVS'er eller elektriker til din opgave. Hvis du stadig har brug for hjælp eller har spørgsmål, står vores kundeservice klar til at assistere dig på 70122021 eller via hej@vvsplus.dk. Tak for din tålmodighed.

Vent et par sekunder, billedet uploades.

Leveringsadresse

Fakturaadresse

TAK FOR DIN HENVENDELSE

Du vil modtage bekræftelsen på mail inden for kort tid.
Vi håber, tilbuddet lever op til dine forventninger og glæder os til at høre fra dig.

Med venlig hilsen

VVSPlus

BOOK EN HÅNDVÆRKER ONLINE

Har du brug for at booke VVSPlus til en VVS opgave i Havdrup. Så har du følgende muligheder hos os:
 
Har du spørgsmål til, hvordan du booker hos os, så kan du ringe på tlf. 70 12 20 21
 
 

VI HAR UDFØRT DISSE VVS OPGAVER I HAVDRUP

VVSPlus har travlt og derfor sender vi til dagligt vores ca. 120 VVS montører på vejene - herunder også mod Havdrup. Det betyder, at vi har stor erfaring, og kan derfor løse enhver opgave - både store og små.
 
Vi har det seneste år bl.a. udført følgende VVS opgaver i og omkring Havdrup:
 
Vi udfører alle typer opgaver indenfor VVS installationer.  Det kræver blot du sender os en besked med information - et par billeder og en kort beskrivelse omkring det ønskede projekt. Så vender vi tilbage til dig med et tilbud, der netop passer til din opgave, inden for 24 timer på alle hverdage.
 
Hvis tilbuddet opfylder dine ønsker, kan du direkte booke en ledig tid i vores kalender, nemmere bliver det ikke. Vores priser er faste, i prisen medfølger montering af VVS produkter. Alle priser er inkl. moms.
 
 
Besøg vores selvbetjening som er åbent døgnet rundt og lad dig inspirere blandt vores mange inspirationsartikler. Det er også her kan du booke både en VVS montør i Havdrup. Måske er det tid til at få udskiftet dine ældre produkter med mere moderne og mere energivenlige produkter.
 
Hvis du ønsker at booke en montør på timebasis er dette også muligt. Se mere i vores selvbetjening, der har åbent døgnet rundt. Find inspiration til at gøre hjemmet mere moderne.
 

FÅ TILBUD

Få et gratis tilbud
indenfor 24 timer på hverdage

 

SHOP VARE

Køb din vare i shoppen
inkl. montering

 

BOOK HÅNDVÆRKER

Book en håndværker
på timebasis