Havdrup by - book elektriker hos VVSPlus

FÅ ET GRATIS TILBUD

Bestil et gratis tilbud og få en pris på din opgave
indenfor 24 TIMER på hverdage.

Ved spørgsmål er vi klar på
telefon: +45 70 12 20 21
og på e-mail: hej@vvsplus.dk.

FÅ ELEKTRIKER HJÆLP I HAVDRUP

Inden for el installationer er der flere områder, som man helst ikke skal kaste sig ud på egen hånd. Derfor skal du helst have fat i en elektriker, hvis der skal løses en el opgave - nu kan du trygt booke en elektriker i Havdrup. Nemlig gennem VVSPlus.

Så nu kan du få tilsluttet dine spots på badeværelset, udskiftet stikkontakterne eller få udført et el-tjek. Dette og meget andet kan vi booke en dygtig elektriker i Havdrup til at udføre.

VVSPlus er en online platfome, hvor du selv booker og vælger en ledig tid i vores kalender. Så kan du altid få passet dine håndværker besøg ind, så det passer bedst muligt med din hverdag. Velkommen til VVSPlus - din elektriker i Havdrup.

Du kan altid spørger efter et gratis tilbud på din næste el opgave. Vi giver dig svar tilbage inden for 24 timer på alle hverdage. Det eneste du skal gøre er at udfylde formularen nedenfor:

UPS! Den forespørgsel, som du prøvede at sende igennem, fejler lige nu...

Gå tilbage til forsiden for at fortsætte på vores hjemmeside, hvis du ønsker at få et tilbud eller booke en VVS'er eller elektriker til din opgave. Hvis du stadig har brug for hjælp eller har spørgsmål, står vores kundeservice klar til at assistere dig på 70122021 eller via hej@vvsplus.dk. Tak for din tålmodighed.

Vent et par sekunder, billedet uploades.

Leveringsadresse

Fakturaadresse

TAK FOR DIN HENVENDELSE

Du vil modtage bekræftelsen på mail inden for kort tid.
Vi håber, tilbuddet lever op til dine forventninger og glæder os til at høre fra dig.

Med venlig hilsen

VVSPlus

BOOK EN ELEKTRIKER I HAVDRUP ONLINE

Når der er en opgave, som kræver elektriker hjælp, skal du ikke tøve med at kontakte VVSPlus. Vi kan med vores team af dygtige og erfarene elektrikere løse enhver opgave for dig - både store og små.

Du kan booke en elektriker i Havdrup på følgende måder:

Du kan få et tilbud på en specifik opgave på følgende måde:

Gå til Få et tilbud
Skriv lidt om den opgave du ønsker at få løst og vedhæft et par billeder til os

Du får ALTID et svar retur inden for 24 timer på hverdage. Hvis du ønsker at tage imod det tilbud, som vi har givet på din opgave, kan du med det samme vælge en ledig tid i vores online kalender.

Det er hurtigt, nemt og trygt at booke en elektriker i Havdrup.

Du kan altid ringe til VVSPlus, hvis du skulle have spørgsmål eller er i tvivl om overstående. Vi sidder klar på tlf. 70 12 20 21.

Book en elektriker i Havdrup eller ring til os på tlf. 70 12 20 21

 

VI LØSER MANGE FORSKELLIGE OPGAVER

VVSPlus sender til dagligt håndværkere afsted på vejene og servicere store dele af Sjælland. Og flere gange har vi sendt en elektriker afsted til havdrup for at løse både store og små opgaver.

Vores team har mange års erfaring inden for enhver el installationer. Du kan derved trygt overlade dine projekter til VVSPlus - vores elektriker tager altid god hånd om din opgave.

Herunder kan du se et lille udkast af, hvad vi som oftes løser for vores kunder:

 

FÅ TILBUD

Få et gratis tilbud
indenfor 24 timer på hverdage

 

SHOP VARE

Køb din vare i shoppen
inkl. montering

 

BOOK HÅNDVÆRKER

Book en håndværker
på timebasis