Afpropning af gas ved komfur hos VVSPlus

AFPROPNING AF GAS VED KOMFUR

 
Afpropning af gas ved komfur hos VVSPlus
 

PRIS FOR AFPROPNING AF GAS VED KOMFUR 1.595,-

Bestil ved at udfylde formularen

UPS! Den forespørgsel, som du prøvede at sende igennem, fejler lige nu...

Gå tilbage til forsiden for at fortsætte på vores hjemmeside, hvis du ønsker at få et tilbud eller booke en VVS'er eller elektriker til din opgave. Hvis du stadig har brug for hjælp eller har spørgsmål, står vores kundeservice klar til at assistere dig på 70122021 eller via hej@vvsplus.dk. Tak for din tålmodighed.

Kundeinformationer

TAK FOR DIN HENVENDELSE

Du vil modtage bekræftelsen på mail inden for kort tid.
Vi håber, tilbuddet lever op til dine forventninger og glæder os til at høre fra dig.

Med venlig hilsen

VVSPlus

GODKEND BESTILLING

Opgave

Afpropning af gas_Pakke 5023

Adresse

Tidspunkt

Vi kontakter dig for at finde tidspunkt hurtigst muligt

Kontaktoplysninger

Vælg tidspunkt

 

BESTIL AFPROPNING AF GAS VED KOMFUR

Har du brug for en VVS'ere til afpropning af gasinstallation ved komfur, så står vores hold af dygtige håndværkere klar til at hjælpe dig. Bestil nemt lige her og få løst din opgave. VVSPlus hjælper dig gerne med dine gasinstallationer.
 
Afpropning af gas ved komfur indeholder:
  • Afmontering af slange til gaskomfur
  • Eksisterende installation afproppes
  • Installationen tæthedsprøves
Forbehold:
  • Er installationen utæt, vil dette medføre en merpris for udbedring af installation
  • Andre dele og yderligere opgaver der måtte opstå, kan resultere i en højere pris
Bestil afpropnings af gas ved komfur ved at udfylde formularen ovenover.
SHOP VARER INKL. MONTERING
 

Afpropning af gas ved komfur skal udføres af fagfolk

Hvis du ikke længere ønsker at benytte gas i din ejendom kan du få lukket for gassen, som fx ved fraflytning af boligen, hvor gaskomfuret skal med. At lukke ned for gassen i ens bolig også kaldet afpropning af gas, er yderst vigtigt at det bliver udført korrekt samt af professionelle fagfolk. Bliver en afpropning af gasrør udført forkert kan det i værste tilfælde betyde en eksplosion, som kan have fatale konsekvenser. Man skal dog være opmærksom på at ved en afpropning af gas ved komfuret kan man ikke efterfølgende kan bruge gassen på de apparater, der er demonteret før der bliver åbnet op for gassen på ny.
Ligesom ved alle andre gasinstallationer er det enormt vigtigt, at du kan lader et autoriserede VVS firma og KUN af montører der er uddannet med et A-certifikat udføre opgaven. Ofte kan det være fristende at tage opgaven i egen hånd og prøve sig frem. Men lige præcis med gasinstallationer skal man altså have stor respekt og kun rådføre sig med en autoriserede VVS montør.
 
 

Pris for afpropning af gas

VVSPlus er et autoriserede VVS firma og i vores team af dygtige VVS’ere har vi montører der er uddannet med et A-certifikat. Derfor kan du tryg overlade opgaven og afpropning af gas i din bolig til os. Vi har helt styr på gældende regler inden for gasinstallationer. Vi sørger naturligvis for at give besked om evt. ændringer til din gasleverandør, hvis det er nødvendig for din type opgave. Men typisk ved en afpropning af gasrør er det ikke nødvendigt at give gasleverandøren besked – det er oftest kun ved udskiftning og generelle ændringer, men dette undersøger vores montør naturligvis for dig. Pris for afpropning af gas er 1.595 kr.
 
 

VVSPlus løser flere typer af gasopgaver

Som et autoriserede VVS firma er vi selvfølgelig også behjælpelige med andre former for gasopgaver. Vi tlbyder vores kompetencer ved udskiftning af gasmåler, tilslutning af gaskonfur samt nedtagning af gasmåler inkl. installation.
 
Du har desuden mulighed for at få et gratis tilbud, hvis du har flere opgaver, som du ønsker at få løst i samme omgang. Vi sidder også klar ved telefonerne på 70 12 20 21, hvor vi service team kan hjælpe dig.