Berøringsfri armatur

Stine Rix
16/04 2020

Et berøringsfri armatur er oftest kendt fra det offentlige rum. Men faktisk ser man efterhånden de smarte berøringsfrie armaturer i flere private hjem – og det er ikke uden grund. Der er nemlig mange fordele ved at have et berøringsfri armatur. Tilmed kan de fås til yderst overkommelige priser og fås i flere forskellige varianter og prisklasser.

Hvis du allerede nu er klar til at anskaffe dig en berøringsfri vandhane, så kan vi hjælpe dig. Se vores udvalg HER.

Du bestiller blot varen og booker en tid i vores kalender for montering. Levering og montering er som altid med i prisen.

 

Fordele ved berøringsfri armatur

Læs med her og se de mange fordele ved et berøringsfrit armatur. Du kan have det på både badeværelse, i køkken og bryggers, hvor det vil gøre stor gavn alle steder.

 

Optimal hygiejne

I det øjeblik, hvor du ikke skal i kontakt med vandhanen i forbindelse med håndvask, opnår du optimal hygiejne. Ved at undgå berøring mindsker du automatisk risikoen for bakteriesmitte, hvilket giver dig de bedste betingelser for god håndhygiejne.

 

Spar på vandet

Oftest lader vi vandet løbe, imens vi børster tænder – eller når vi sæber hænderne ind ved håndvask. Vandhanen stopper automatisk, når sensoren ikke registrerer bevægelse i vasken. Du vil derfor automatisk mindske dit – måske ubevidste – vandforbrug og opnå en vandbesparelse. Det virker måske ikke af meget, men faktisk bruger man mere vand end først antaget, når vandet bare får lov til at løbe.

 

God – Bedre – Bedst !

Vi giver dig her under vores bud på en god-bedre-bedst løsning, hvis du ønsker en berøringsfri vandhane. Vi har udvalgt tre varianter indenfor GROHE berøringsfri armatur:

GROHE berøringsfri armaturer | Køb hos VVSPlus

GOD – GROHE Bau Cosmopolitan

Smart berøringsfrit håndvaskarmatur i et skinnende blankt look. Infrarød sensor registrerer dine bevægelser, så vandet begynder at løbe, når du har behov for det. Du justerer temperaturen på vandet med det lille håndtag på siden af vandhanen. Tilbuddet gælder så længe lager haves.

Kr. 2.995,- inklusiv levering og montering. TILBUD LIGE NU 1.800 KR. INKL. LEVERING OG MONTERING.

 

BEDRE – GROHE Eurosmart Cosmopolitan

Enkelt og stilrent berøringsfrit armatur til badeværelset. Vandet styres med en infrarød sensor efter dit behov. GROHE EcoJoy funktionen giver en besparelse i vand- og energiforbruget samt en energibesparende teknologi, som gør at batteriet varer op til 7 år.

Kr. 3.888,- inklusiv levering og montering.

 

BEDST – GROHE Essence E

Elegant og enkelt design er kendetegnet ved Essence serien fra GROHE. Berøringsfrit håndvaskarmatur med infrarød sensor, jursterbar temperaturbegrænser og ca. 7 års levetid på batteriet – ved 150 aktiveringer om dagen.

Kr. 5.571,- inklusiv levering og montering.

 

Udskift din gamle vandhane med et berøringsfri armatur og opgrader dit badeværelse eller køkken med ny, lækker teknologi.

Se vores store udvalg og bestil varen inklusiv levering og montering.

Vi sidder klar på 70 12 20 21, hvis du har spørgsmål. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis der er noget du er i tvivl om eller bede om et tilbud. Vi vil meget gerne hjælpe dig. Du kan også skrive til os ved at benytte chatten, som du finder nederst i højre hjørne.

Følg os på instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: There is no connected account for the user 8904172126 Feed will not update.

Andre indlæg du vil synes om

Berøringsfri armatur

Et berøringsfri armatur er oftest kendt fra det offentlige rum. Men faktisk ser man efterhånden de smarte berøringsfrie armaturer i flere private hjem – og det er ikke uden grund. Der er nemlig mange fordele ved at have et berøringsfri armatur. Tilmed kan de fås til yderst overkommelige priser og fås i flere forskellige varianter […]

Læs hele indlægget

Jordvarme

Hvad leder du efter i et varmeanlæg? Du har måske endnu ikke taget stilling til, hvad du leder efter i et varmeanlæg, og måske har du. Skal det være træpillefyr, fjernvarme, jordvarme eller noget helt andet? Mange af os leder efter et varmeanlæg, der er stabilt og til regne med. Der er ikke mange, der […]

Læs hele indlægget

I trygge hænder

Super nemt at bestille opgaven via nettet med vedhæftede fotos. Fik lynhurtigt et tilbud og kunne igen bestille tidspunkt på nettet. Fik tilsendt reminder om servicebesøget. Meget behagelig, grundig, effektiv og serviceminded montør, der klarede opgaven med at gennemskylle armaturet til min bruser suverænt! 
 

- Pia Leisner