Bliv montør hos VVSPlus

Bliv VVSPlus-montør


“Jeg er VVS’er. Jeg har en fleksibel hverdag. Mit team har det sjovt. Jeg sætter nye standarder for håndværkerbranchen. Jeg elsker at komme på arbejde!” 
 
Jep, det er muligt – og det kan blive dig! 
Nu åbner vi nemlig igen op for, at du kan blive en del af det eftertragtede VVSPlus team. Men du skal være skarp på dit fag og verdensmester i kundeservice.
 
Vi ønsker hver dag at give vores kunder den bedste service, og vi er stolte over at være firstmovers indenfor online handel med el- og VVS-ydelser – og projektet stormer fremad. Som montør hos VVSPlus bliver du derfor en del af en nytænkende installatørvirksomhed og et brand, som tænker anderledes og konstant er i bevægelse. 
 
Vi spiller hinanden stærke
Vi tilbyder dig en spændende hverdag, hvor vi lægger vægt på at ”spille hinanden stærke”. Vores montørteam er en god blanding af både unge og lidt ældre svende. Det er absolut ikke et krav, at du har erfaring med alle serviceopgaver. Vi skal nok oplære dig, hvor du har brug for det, både ved interne  kursusforløb, sidemandsoplæring og igennem vores partnere. Dog er det et must, at du af natur er smilende og serviceminded til fingerspidserne!
 
Vores største fokus er god kundeservice
Vores største fokus er nemlig at give GOD KUNDESERVICE. Som montør er du vores profil udadtil, og hele teamet er afhængige af, at du møder kunderne på bedste vis. Du formår at have struktur på din hverdag, og du forlader aldrig en kunde med uafklarede spørgsmål, og du rydder op efter dig. Kun sammen kan vi give kunden den bedste oplevelse, og vi går altid efter de 5-stjernede anmeldelser.
 
Fleksibel hverdag med andre arbejdstider
Hos VVSPlus er der mulighed for at få en fleksibel arbejdsdag med andre arbejdstider. Det er en del af vores koncept og værdier at imødekomme den travle hverdag, hvor arbejde og fritid/familieliv skal gå op i en højere enhed. Det gælder således både overfor vores kunder, men også internt i teamet. 
 
LIDT OM DIG
  • Du værdsætter god kommunikation mellem kontoret, kunden og dig
  • Du sætter en ære i levere 5-stjernet kundeservice
  • Du afleverer et pænt og afsluttet stykke arbejde hos kunden
  • Du er bevidst om dine evner, så vi kan understøtte og udvikle dig der, hvor du har brug for det
  • Du er en stærk holdspiller og lægger vægt på en fed teamånd
  • Du er frisk på nye tiltag, som er med til at krydre din hverdag
  • Du er fortrolig med planlægningsværktøjer som Smartday, mv. 
Kan du sige JA til ovenstående, og vil du være en del af det dygtige montørteam hos VVSPlus? Så kontakt serviceleder i VVSPlus, Leon Jacobsen på 22101490, mail leon@fld.dk eller kom forbi til en snak på vores adresse: Park Alle 350 A, 2605 Brøndby.
 
Vi glæder os til at give dig en HIGH FIVE på, at du er en del af vores team!