Bliv montør hos VVSPlus

Er du fra Midtsjælland og vil gerne være VVSPlus-montør?

 
Bliv en del af en nytænkende el- og VVS-virksomhed, som har førertrøjen på indenfor it, kundeservice og godt håndværk.
 
Vi oplever et stadigt større antal kunder, som henvender sig fra Midt- og Sydsjælland. Derfor vil vi rigtig gerne finde en ny montør, som kan betjene vores kunder i disse primære områder. Er du selv der fra, er der kun fordele at hente for både kunden, dig og os. Så slipper du i øvrigt også for en masse kedelig morgentrafik.
 
Hvem er VVSPlus?
VVSPlus er en del af Finn L. & Davidsen A/S. Vi er et selvstændigt brand, som betjener privatkundemarkedet og har gjort det til vores mission at bryde op med håndværkerbranchens omdømme. Derfor er vores fornemmeste opgave at give vores kunder den absolut bedste service og håndværk i topklasse. Det gør vi bl.a. ved at overholde vores aftaler, sørge for at være tilgængelig for kunden 24/7, have ekstra fokus på kommunikation og gennemsigtighed - i det hele taget alt det, man forventer som privatkunde.  
 
Vi spiller hinanden stærke
Som Plus-montør tilbyder vi dig en spændende hverdag, hvor vi lægger vægt på at ”spille hinanden stærke”. Vores montørteam er en god blanding af både unge og lidt ældre svende. Det er absolut ikke et krav, at du har erfaring med alle serviceopgaver. Vi skal nok oplære dig, hvor du har brug for det, både ved interne kursusforløb, sidemandsoplæring og igennem vores partnere. Dog er det et must, at du af natur er smilende og serviceminded til fingerspidserne!
 
Du er vores ansigt udadtil
Som montør er du vores ansigt udadtil, og hele teamet er afhængige af, at du møder kunderne på bedste vis. Du formår at have struktur på din hverdag, og du forlader aldrig en kunde med uafklarede spørgsmål, og du rydder op efter dig. Kun sammen kan vi give kunden den bedste oplevelse, og vi går altid efter de 5-stjernede anmeldelser.
 
Fleksibel hverdag med andre arbejdstider end normalt
Hos VVSPlus er der mulighed for at få en fleksibel arbejdsdag med andre arbejdstider. Det er en del af vores koncept og værdier at imødekomme den travle hverdag, hvor arbejde og fritid/familieliv skal gå op i en højere enhed. Det gælder således både overfor vores kunder, men også internt i teamet. 
 
LIDT OM DIG
  • Du værdsætter god kommunikation mellem kontoret, kunden og dig
  • Du sætter en ære i levere 5-stjernet kundeservice
  • Du afleverer et pænt og afsluttet stykke arbejde hos kunden
  • Du er bevidst om dine evner, så vi kan understøtte og udvikle dig der, hvor du har brug for det
  • Du er en stærk holdspiller og lægger vægt på en fed teamånd
  • Du er frisk på nye tiltag, som er med til at krydre din hverdag
  • Du er fortrolig med planlægningsværktøjer som Smartday, mv. 
Kan du sige JA til ovenstående, og vil du være en del af det dygtige montørteam hos VVSPlus? Så kontakt serviceleder i VVSPlus, Leon Jacobsen på 22101490, mail leon@fld.dk eller kom forbi til en snak på vores adresse: Park Alle 350 A, 2605 Brøndby.
 
Vi glæder os til at give dig en HIGH FIVE på, at du er en del af vores team!