Grohe vandalarm sikrer dig mod vanskade - VVSPlus

GROHE

GROHE er på mange måder eksperter i vand - ikke blot med toiletter og armaturer, men også med udstyr, som kan afhjælpe vandskader i din bolig.
Grohe vandalarm sikrer dig mod vandskade - VVSPlus

GROHE ER DIN VANDEKSPERT 

Vi elsker vand og bruger det konstant til alle tænkelige formål. Men så snart vi ikke har kontrol over vandet, bliver vi sårbare overfor dets enorme kræfter. GROHE er eksperter i vand, og har udviklet værktøjer, som vi kan kontrollere vandet med og gøre det naturlige element mere forudsigeligt i hverdagen.

Med GROHE Sense Guard har du en enestående mulighed for at tage kontrollen over vandet i din bolig. Både når vandet er i brug, og når du ikke er hjemme. Du behøver ikke længere bekymre dig om et sprunget vandrør i sommerhuset eller en skjult lækage i muren. GROHE har gjort det muligt at leve uden disse bekymringer og giver dig trygheden og vandglæden tilbage.

LÆS HER UNDER, HVAD VI KAN TILBYDE DIG MED GROHE SENSE GUARD:

GROHE Sense vandalarm - Køb hos VVSPlus
GROHE Sense Guard vandafbryder - Køb hos VVSPlus
GROHE Sense Guard - Køb hos VVSPlus
 

UNDGÅ VANDSKADE MED EN VANDALARM FRA GROHE

EN GROHE VANDALARM SIKRER DIG MOD VANDSKADE

Et vandrør, der står og siver over længere tid, kan gøre voldsom skade på din bolig. Når først skaden er sket, kan der gå mange måneder, før dit hus igen er beboeligt. Hvert år rammes tusindvis af danske familier af vandskade. En stor del af dem skyldes lækage på rør- og stikledninger. Dvs. gamle vandrør, som springer som følge af slidtage og alderdom. Vandrør er oftest skjult i gulve og vægge. Derfor kan selv en lille lækage i et vandrør stå og sive længe og gøre stor ødelæggelse, før skaden bliver opdaget. 

UNDGÅ VANDSKADE MED GROHE SENSE GUARD

GROHE Sense Guard er en vandalarm, som monteres direkte på vandmåleren. Vandalarmen monitorerer dit vandforbrug og giver dig besked på mobilen, hvis forbruget pludselig indikerer et muligt læk. Fra en app kan du slukke for vandet, hvis du oplever uregelmæssigheder i forbruget og ikke er i nærheden af dit hus. Derfor er GROHE Sense Guard fx også velegnet til sommerhuse, som står uden opsyn i længere perioder.

Med vandalarmen følger tre sensorer, som kan placeres på strategiske smarte steder i huset. Fx i et vaskeskab eller i skabet ved opvaskemaskinen i køkkenet. Sensorerne reagerer med det samme, hvis fugtigheden i skabet pludselig stiger og giver besked via appen på mobilen.

FORSIKRINGSFORDELE MED EN GROHE VANDALARM  

Der er gode forsikringsfordele for dig som boligejer, hvis du installerer en vandalarm i din bolig. Faktisk tilbyder en lang række forsikringsselskaber faktisk, at du kan få en vandalarm installeret gratis, hvis du tidligere har haft en vandskade. For dem er det nemlig en lille investering med en kæmpe gevinst. Der er sågar selskaber, som tilbyder en besparelse på forsikringspræmien, hvis din bolig har en vandalarm.

BRUG DIT VAND MED FORNUFT

Hold øje med dit vandforbrug, så du kan se, hvis der sker ændringer i forbruget. Hvis du er i tvivl om dit vandforbrug er normalt, så kontakt din lokale forsyning. De kan se hvor meget vand, din husstand forbruger, og om vandforbruget stiger fra måned til måned. Lækket kan dog være så lille, at man ikke kan se det på måleren. Det er lige præcis her, at vandalarmen har en ekstra stærk funktion.

Din lokale forsyning kan også aflæse, hvornår i døgnet der er udsving i vandforbruget. Et pludseligt højt vandforbrug fx om natten kan være en indikation for, at noget er galt. 

Det er en rigtig god ide at lukke for vandet, hvis du forlader dit hus i længere tid. Så undgår du, at et pludseligt brud på en vandledning forårsager vandskade, imens du er væk.  

KØB GROHE SENSE GUARD HOS VVSPLUS

- Vi monterer helt til kl. 20.00!

GROHE Sense Guard vandalarmen er ideel til boligejere, som tidligere har haft vandskade 1 eller flere gange. Eller boligejere som af en eller flere grunde er i risiko for at få vandskade. 

GROHE Sense Guard monteres direkte på boligens hovedvandledning. Vandalarmen overvåger dit vandforbrug og slukker omgående for vandet i ejendommen, hvis forbruget stiger i en grad, der tegner til en vandskade. 

GROHE Sense Guard er wi-fi forbundet. Via GROHE Sense appen kan du selv følge med i monitoreringen. Via appen kan du sågar lukke for vandet, hvis du fx er rejst fra sommerhuset og har glemt at lukke for vandet. Ydermere har du via appen et komplet overblik over husstandens vandforbrug, så du slipper for overraskelser ved årets afslutning. 

FÅ ET TILBUD PÅ MONTERING AF GROHE SENSE GUARD

Ring til os på 70122021. Vi er klar til at hjælpe dig og rådgive til den bedste løsning. Se mere om GROHE Sense Guard hos GROHE.


Download præsentation af GROHE SENSE GUARD.