El-tjek andelsbolig - Når du flytter fra din andelsbolig

Går du med tanker om at sælge din andelsbolig? Så stå et el-tjek måske på din liste. Eller ønsker du at finde ud af om dine elinstallationer er lovpligtige, og om de er sikre? Så kan du hos VVSPlus få udført et el-tjek i din andelsbolig. Et el-tjek kan nemlig give dig et godt indblik i, om dine installationer er lovpligtige, hvis du fx står over for et salg af din bolig. Glem ikke derfor ikke at få styr på el-tjekket, når du køber eller sælger din andelsbolig. Hos VVSPlus er du i trygge hænder, hvis du ønsker at få udarbejdet en el-rapport.
 
VVSPlus er klar til at hjælpe dig med et el eftersyn, når du skal sælge din andelsbolig. Når vi udfører et el-tjek andelsbolig, gennemgår vi de tekniske installationer. Et el-tjek af andelsbolig er en visuel undersøgelse af lejlighedens elinstallationer. Vi gennemgår systematisk boligen for fejl og eventuelle ulovligheder på synlige de elinstallationer gennem stikprøver. Der vil typisk udføreres 5 til 6 stikprøver i lejligheden.
 

PRIS INKLUSIV RAPPORT: 1.540,-

 

Din elrapport andelsbolig er klar til dig

På baggrund af gennemgangen i din lejlighed udformer vi en el-rapport (tilstandsrapport), som du efterfølgende vil modtage på din mail. Rapporten vil typisk modtages indenfor 2 til 3 hverdage. Den færdige rapport for el-tjek af din andelsbolig indeholder resultaterne af installationernes funktionsdygtighed samt en vurdering af, hvorvidt de opfylder de lovmæssige krav, som var gældende, da installationerne blev udført eller ændret.
 
Såfremt der er fejl ved en installation og opstår andre opgaver i forbindelse med vores besøg og udarbejdelse af el-tjek andelsbolig, er vi naturligvis behjælpelige med at rette op på eventuelle mangler. I sådanne tilfælde vil der aftales den nye opgave og pris med elektrikeren, inden han påbegynder opgaven hos dig.
 

El-tjek ved salg af andelsbolig

 
PRIS FOR UDARBEJDELSE AF EL-TJEK ANDELSBOLIG INKLUSIV UDARBEJDET ELRAPPORT: 1.540,-

Bestil nemt og hurtigt et el-tjek ved salg af andelsbolig ved at udfylde formularen her under:
 
 

 

HVAD INDEBÆRER EN ELINSTALLATIONSRAPPORT VED ET EL-TJEK AF ANDELSBOLIG

Et eftersyn indebærer kun stikprøver på de synlige elinstallationer og dele og ikke på skjulte forhold såsom sænkede lofter eller installationer, der er skjult af møbler. Derfor vil skjulte funktionsfejl eller ulovlige forhold heraf ikke fremgå af el-installationsrapporten.
 

VED UDFØRELSE AF EL-TJEK ANDELSLEJLIGHED KONTROLLERES FØLGENDE

 • El-tavler
 • Måling af fejlstrømsafbrydere
 • Materiel bag afbrydere, stikkontakter og lampeudtag
 • Lavvolts-installationer
 • Elinstallationer
 • Beskyttelse mod berøring med spændingsførende dele
 • Vurdering af risikoen for elektriske stød
Overstående del af installationen vil nøje gennemgåes og sikre, at alle krav overholdes.
 

HVAD INDEBÆRER EN EL-RAPPORT ANDELSBOLIG IKKE

 • Bagatelagtige forhold, herunder sædvanligt slid og ælde, som er normalt for en elinstallation med den pågældende alder, og som ikke påvirker installationens funktionsdygtighed nævneværdigt
 • Dele af elinstallationen, der er utilgængelige
 • Elinstallationer uden for selve bygningen (fx fritstående havebelysning)
 • Hårde hvidevarer
 • Andre brugsgenstande
 • Om elinstallationen er tidssvarende

 

KLAUSUL

Denne rapport må ikke uden skriftlig tilladelse fra VVSPlus/FLD benyttes af andre rekvirenter med det formål at afhænde den besigtigede lejlighed. Rapporten er gældende i 12 måneder fra dato. Ved ejerskifte af ejendommen samt alle typer ændringer i installationer bortfalder gyldigheden, og nyt installationseftersyn er påkrævet.
 
Prisen for rapporten er kun gældende for lejligheder i andelsforeninger. Falder din ejendom uden for denne kategori, kan du kontakte os på 70 12 20 21.
 

FORBEHOLD

VVSPlus udfører kun el rapporter på andelslejligheder. Denne el rapport er gælder kun til den person, der bestiller den. Skifter andelsboligen ejer, bortfalder gyldigheden. Ved alle typer ændringer i installationerne bortfalder gyldigheden. Rapporten gælder i 12 mdr., medmindre ovenstående gør, at rapportens gyldighed bortfalder.
 
Ønskes der også en rapport på VVS-installationer, er det ligeledes muligt at bestille det her.
SHOP VARER INKL. MONTERING