Installation af ladestander hos VVSPlus

INSTALLATION AF LADESTANDER

 
Installation af ladestander hos VVSPlus
 

Pris for installation af egen ladestander 5.500,-

Bestil ved at udfylde formularen

UPS! Den forespørgsel, som du prøvede at sende igennem, fejler lige nu...

Gå tilbage til forsiden for at fortsætte på vores hjemmeside, hvis du ønsker at få et tilbud eller booke en VVS'er eller elektriker til din opgave. Hvis du stadig har brug for hjælp eller har spørgsmål, står vores kundeservice klar til at assistere dig på 70122021 eller via hej@vvsplus.dk. Tak for din tålmodighed.

Kundeinformationer

TAK FOR DIN HENVENDELSE

Du vil modtage bekræftelsen på mail inden for kort tid.
Vi håber, tilbuddet lever op til dine forventninger og glæder os til at høre fra dig.

Med venlig hilsen

VVSPlus

GODKEND BESTILLING

Opgave

Installation af egen ladestander_Pakke 4058

Adresse

Tidspunkt

Vi kontakter dig for at finde tidspunkt hurtigst muligt

Kontaktoplysninger

Vælg tidspunkt

 

Bestil installation af egen ladestander hos VVSPlus

Har du købt en elbil, men mangler hjælp til installation af ladestander? Så er du kommet det helt rigtige sted hen. Installation af ladestander derhjemme er vigtigt så du ikke løber tør for strøm, og din el bil er klar til brug dagen efter. Flere sætter deres elbil til at lade natten over. På den måde er du helt sikker på, at den er ladet op og klar til en ny dag.
 
Installation af egen ladestander indeholder
 • Levering og montering af 3p+N kombiafbryder 16A i tavle.
 • Levering og montering af forsyningskabel 5g 4 mm2 mellem tavle og ladestander (max 15m. og inkluderet 4m i stålrør)
 • Kvalitetskontrol af installation
 • Bortskaffelse af affald
 • Arbejdsløn og kørsel er inkluderet i prisen
Forbehold:
 • Elinstallation skal være lovlig og funktionsdygtig 
 • Det forudsættes, at der er adgang og plads til arbejdes udførelse i og omkring eltavlen 
 • Det forudsættes af kunden selv graver randen, minimum 35cm 
 • Tilsluttes til nærmeste tilslutningssted, max 10 meter 
 • Det forudsættes at der er aktiv beskyttelsesleder i tilslutningsstedet 
 • Eventuelle efterreparations arbejde (murer/maler/tømrer) er ikke en del af tilbuddet. Ønskes dette er vi gerne behjælpelig med et særskilt tilbud 
Såfremt der mangler dele eller opstår andre opgaver i forbindelse med vores besøg, er vi selvfølgelig behjælpelige med dette. I sådanne tilfælde aftales den nye pris med montøren, inden han påbegynder opgaven. 
 
Bemærk: Prisen er kun for installation og er IKKE inkl. en ladestander
 
Udfyld bestillingsformularen ovenover for at bestille installation af ladestander.
SHOP VARER INKL. MONTERING
 

INSTALLATION AF LADESTANDER HJEMME - SÅ DU IKKE LØBER TØR FOR STRØM

Det er vigtigt, at du får installeret en ladestander til din bil hjemme, så den er klar til brug dagen efter. Flere sætter deres elbil til at lade natten over. Så er du helt sikker på, at den er ladet op og klar til en ny dag. Installation af ladestander til elbil hjemme er altså nødvendig, så din bil ikke pludselig løber tør for strøm.
 
En elbil bruger vekselstrøm, som altså er den samme strøm, der er i vores almindelige stikkontakter. Der findes forskellige lademetoder: En ladeboks med enten 230V eller 400V, eller med den almindelige stikkontakt med 230V. Men kan man så ikke bare bruge en almindelig stikkontakt til sin ladestander, tænker du måske? Læs med her under hvorfor det ikke er en god idé.
 

LADESTANDER TIL ELBIL - MÅ JEG SÆTTE DEN I EN ALMINDELIG STIKKONTAKT?

Flere og flere vælger en elbil og har derfor behov for at få opladt deres elbil hjemme. Det er derfor nødvendigt, at der bliver installeret en ladestander. Din ladestander hjemme må ikke sættes i en almindelig stikkontakt til trods for, at din lader er lige til at sætte i den. En elbil har oftest et stort batteri og kan derfor bruge 7-8 timer på at lade op. Forestil dig, hvordan dine stikkontakter ville have det, hvis de var i brug så længe - ikke særlig godt.
 
Dine almindelige stikkontakter er nemlig kun beregnet til at blive brugt sammen med kaffemaskinen eller en støvsuger, etc. Du kan i værste fald risikere, at dine stikkontakter bryder i brand, fordi de forhøjede temperaturer kan påvirke installationen. Vi kan ikke slukke ildebrænde, men vi kan være med til at forhindre brand med den rette installation til dig.
 
Book en af vores dygtige elektrikere til installation af ladestander. Vores dygtige teknikere sørger for at installationen af ladestationen bliver udført ordentligt og sikkerhedsmæssigt korrekt efter gældende lov og krav.


PSSST: HVIS DU BOR I LEJLIGHED OG HAR EN ELBIL

Det kan godt være lidt mere omstændigt at få installeret en ladestander til elbil hjemme, hvis du bor i lejlighed. For det første er det altafgørende, at du har din egen parkeringsplads, hvor din elbil kan holde fast. Har du ikke det, er den bedste løsning formentlig at benytte de offentlige tilgængelige ladestandere. Disse finder du rundt omkring i byerne.
 
Har du derimod en fast parkeringsplads i en garage, op ad husmuren etc., er det oplagt at installere en ladestander her. Der er dog nogle ting, der skal tages hensyn til. Vi anbefaler derfor, at du først taler med din andelsboligforening, ejerforening eller udlejer, og allierer dig med en rådgiver. Her vil I kunne få den bedste vejledning samt en løsning, som passer til lige netop jeres forening.
 

VVSPLUS STÅR FOR INSTALLATION DIN NYE LADESTANDER

En sikker opladning af din elbil kræver, at du får en elektriker til at lave en speciel installation, så du kan lade din elbil op. Vi laver altid et separat system, der kun håndterer strømmen til din elbil, og du beholder derfor dit eksisterende elsystem til dine husholdningsapparater. Dette er for at sikre dig den bedste og mest sikre løsning. Du kan derfor trygt smide benene op, mens vi installerer din ladestander for dig.