PAS PÅ DIN JULEBELYSNING

PAS PÅ DIN JULEBELYSNING

SÅDAN PASSER DU PÅ DINE LYSKÆDER
XX

SÅDAN PASSER DU PÅ DINE LYSKÆDER


Det kan være en dyr fornøjelse at skulle købe nye lyskæder til haven hvert eneste år. Så i dag lærte jeg hvordan jeg passer bedre på min udendørs julebelysning i haven, så den holder i flere år frem. Læs med nedenfor, hvor VVSPlus kommer med vores bud på, hvordan du passer på dine lyskæder, så de kan genbruges år efter år.

Julebelysning er lig med hygge

Jeg glæder mig hvert eneste år til, når det bliver efterår. Når det bliver tusmørkt, og vi begynder at tænde stearinlys, og sætte udendørs belysning op i haven. Alt sammen er det, som der gør det hyggeligt at komme hjem eller gå forbi min ejendom.
 
Egentlig har jeg i mange år bare snoet min julebelysning rundt om træet og tændt for timeren, så pærerne lyser i de timer jeg ønsker.
 
Men i dag lærte vores elektriker Morten fra VVSPlus mig et rigtig godt tip. Han lærte mig nemlig, hvordan jeg kan passe på min lyskæde, så den kan holde i flere år. For det kan godt være lidt dyrt at skulle ud og investere i nye lyskæder hvert år.
 
Se med i filmen her under og bliv inspireret til et virkelig nemt trick.
 

Inspiration til julebelysning

Der findes rigtig mange fine lyskæder, som du kan bruge til din julebelysning. Og det behøver faktisk ikke at koste alverden. Du kan finde lyskæder som koster alt fra 30 kr. Så faktisk kan du forholdvis billigt pynte din have op. Vi har fundet lidt inspiration til julebelysning til dig. Se vores bud på nogle flotte og billige løsninger til din have:
 
  • Der findes lyskæder som ligner smukke istapper, som løber ned af huset. Det er virkelig flot, når mørket falder på.
  • En anden måde at pynte haven på, er med lyskæder med store LED pære på. Det er blevet meget moderne at bruge denne type lyskæder, og de ses faktisk rigtig mange steder. De kan hænges på din tereasse eller i et træ.
  • Hvis du har en flagstang stående i din have, kan du faktisk også bruge den til din julebelysning. Der findes nemlig lyskæder, som monteres på flagstangen, og i mørket danner lyskæden et juletræ. Det er så hyggeligt, og det kan man da kun komme i julestemning af.
 
Forhåbenligt fik du lidt god inspiration til julebelysning, og måske har du også fået lyst til at få installeret en lyskæde eller to i haven. Så hold dig ikke tilbage med at kontakte VVSPlus på vores online booking eller ring til vores kundeservice på 70 12 20 21.


Skal du have julebelysning i din haven

Hvis du fået lyst til at få sat julebelysning op i din have, vil VVSPlus meget gerne hjælpe dig. Der er nemlig regler for, hvad du selv må installere af kontakter, når det gælder er udendørs. Derfor kan du altid gå ind på VVSPlus og booke en håndværker på timebasic og få ham til at hjælpe dig.
 
Hvis du gerne vil vide mere om gør-det-selv-el kan du læse mere i vores indlæg lige her.  I det indlæg har vi samlet en komplet guide til, hvad du må udføre af el på egen hånd, og hvad du må få en elektriker til at ordne for dig.
 
Vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at få lyst din have op. Ring til os på 70 12 20 21 eller book en af vores dygtige elektrikere lige her, hvis du ønsker en smuk have med julebelysning.
 

Relaterede artikler