Kontakt os billede

KONTAKT OS

Du kan kontakte VVSPlus på telefon 70 12 20 21, benytte vores chat eller sende os en mail på hej@vvsplus.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt indenfor vores åbningstider.
 

Telefontider:

Mandag til fredag
Kl. 10.00 - 14.00: åbent
Kl. 12.00 - 12.30: Frokost pause, så den går til telefonsvarer
 

Spørg efter et tilbud på vvs opgaver 24/7

Hos VVSPlus har vi gjort det nemt for dig at bestille et tilbud på din VVS-opgave. Her er du garanteret et tilbud indenfor 24 timer på hverdage, og vores største fokus er altid på hurtig og kompetent betjening.
 
For at bestille et gratis tilbud skal du vælge VVS tilbud og herefter blot uploade et par billeder og en opgavebeskrivelse. Så sidder vores team klar til at kigge på det og beregne en god pris til dig. Har du spørgsmål, er vi klar ved telefonen på 70 12 20 21 både før, under og efter din forespørgsel. Du skal nemlig være helt tryg i, at du får lige præcis det tilbud, som passer til dig og din opgave. Du kan med fordel springe til vores tilbudsside her.
 
Måske har du en forespørgsel på installation af gulvvarmeanlæg, montering af nyt toilet eller andet, så er vi altid klar til at hjælpe dig med vores kompetencer. Vi håndterer din opgave fra start til slut, så du trygt kan læne dig tilbage og lade vores håndværkere tage hånd om din opgave.
 
Rigtig god fornøjelse.
SHOP VARER INKL. MONTERING