Sådan indretter du et lille badeværelse - VVSPlus

LILLE BADEVÆRELSE

INDRET DIT BADEVÆRELSE SMART

Smart indretning af lille badeværelse

Indretning af ens bolig og diverse rum kan til tider kræve lidt kreativ tænkning. Især hvis du er indehaver af et badeværelse, hvor kvadratmeterne er få. Har du et lille badeværelse, kan det nemlig være svært at indrette sig, så der bl.a. er plads til de tre vigtige elementer. Vask, toilet og brusekabine.
 
Selvom det kan virke som en ret umulig opgave, kan sagtens lade sig gøre. Faktisk ser vi ser ofte masser af gode løsninger rundt om i de danske hjem for, hvordan man får et lille badeværelse til at virke større? Og særligt vigtigt får de tre uundværlige elementer i spil i et lille rum. Især er de mange gamle københavner-lejligheder et super godt bevis på masser af kreative løsninger, hvor et mindre badeværelse faktisk kan rumme alt, hvad man behøver.
 
Har du brug for sparring eller inspiration til lille badeværelse, kan du ringe på telefon 70 12 20 21. Vi sidder klar til at guide dig.
 

Hvordan indretter man et lille badeværelse

Som ejer af en bolig eller lejlighed med få kvm på badeværelset, skal der tænkes i alternativer i forhold til indretningen. Og faktisk kan man med fordel overveje at ”snyde” sig til lidt mere plads på dit lille badeværelse. Dette kan faktisk gøres gennem din indretning. Men måske har du ikke overskud eller lyst til at give badeværelset den helt store tur? Egentlig er det også muligt med få midler at få rummet til at syne større. Blot ved brug af rette farver, lys og møbler.
 

Med få justeringer kan du få dit badeværelse til at syne større

  • Brug spejle i din indretning og gerne flere i forskellige vinkler. Se vores store udvalg af spejle til badeværelset.
  • Vælg funktionelle og smarte opbevaringsløsninger. Faktisk bør du gå aldrig ned på opbevaring, når du har et mindre badeværelse! For selvom rummet er lille, har man jo stadig en masse sager, som kræver en plads. Brug fx et spejlskab for en to-i-en løsning eller et lille badeværelsesmøbel.
  • Pas på med at bruge for mørke farver på væggene, da det kan gøre at rummet syner mindre. Tiden hvor alle vægge i ens bolig er kridhvide er forbi.Vi ser nemlig ofte en eller flere vægge i et rum have en flot og fangede farve. Men hold dig til de lyse nuancer, hvilket der heldigvis findes et hav af.
  • Sørg for at vælge nogle gode lyskilder. Et lille badeværelse hvor belysningen er dårlig gør bestemt intet godt for de få kvadratmeter. Det kræver faktisk en god belysning for, at rummet ikke føles mindre. Se fx disse lamper fra Kartell By Laufen. Eller få sparring fra vores dygtige team af elektrikere på tlf. 70 12 20 21.
  • Vi elsker at indrettet vores bolig med nips og fylder vores hylder med alverdens pynt for skabe en personlig stil. Her bør du dog passe på med at have for mange nipsting på et lille badeværelse. Brug i stedet dine opbevaringsløsninger (punkt 2) til de ting, som er nødvendige at have på badeværelset. Og så må du ellers slippe ind indre indretningsarkitekt løs i din boligs andre rum.
  • Vælg et kompakt toilet for at spare på pladsen. Toilettet er nødvendigt  på badeværelset. Men ved at vælge et mindre toilet kan der spares flere centimeter, hvilket kan være vigtige centimeter i dette puslespil. Du kan med fordel vælge blandt disse kompakte toiletter.
  • Håndvaske er i dag ikke bare den klassiske firkantet vask, men der findes et hav af udgaver som bl.a. kan være yderst pladssparende. Læs indlægget om små håndvaske og find den rette udgave for dit rum.
Få flere gode tips til indretning blandt vores mange artikler, hvor du bl.a. kan læse om valg af nyt toilet, indretning af badeværelse og badeværelse med badekar.
 
Badeværelsesmøbel til lille badeværelse - VVSPlus
 

Få inspiration til indretning af lille badeværelse

Er du klar til at kaste dig ud i kampen efter de skjulte kvadratmeter på dit badeværelse og indrette det lille rum på en smartere måde? Vi har gjort det nemt for dig og har samlet vores bud på små badeværelsesmøbler, små håndvaske, toiletter der fylder lidt mindre samt smarte spejlskabe. Alt sammen finder du i shoppen, hvor alle vores priser er inkl. montering.
 
Går du derimod med tanker om en lidt større omrokering end blot at skifte et møbel eller spejl. Så lad os hjælpe dig til en løsning, hvor du ikke går på kompromis med dine badeværelsesdrømme og indretter efter rummets størrelse. Vi vil elsker at kunne hjælpe dig i mål og være din sparring på indretning af et mindre badeværelse. Få et gratis tilbud med svar inden for 24 timer eller ring med det samme på 70 12 20 21.

Relaterede artikler