Lille håndvask - se vores store udvalg - VVSPlus

LILLE HÅNDVASK

SMÅT MEN GODT!

Mangler du en lille håndvask til badeværelset

En håndvask på et badeværelse er vist et must for enhver. Uanset hvor stort eller lille rummet er, vil de fleste nok gøre en stor indsats for finde pladsen til en håndvask. Faktisk er det muligt på stort set alle badeværelser, da der i dag findes et stort udvalg. Det er derfor også er muligt at finde en smart lille håndvask, som passer ind på selv det mindste københavnerbadeværelse.
 
Har du et badeværelse, som ikke kan betegnes som en balsal, og det derved er nødvendigt at udnytte hver en centimeter for en optimal indretning? Så er du helt sikkert på udkig efter en lille håndvask, som ikke fylder så meget. Se vores udvalg af små håndvaske og find masser af inspiration her under.
 

Design for enhver smag uanset størrelse på håndvasken

Småt er godt og det gælder også for håndvaske til badeværelset. Selvom du er nødsaget et til vælge en mindre vask til dit badeværelse behøver du bestemt ikke gå på kompromis med hverken kvalitet eller design. Selvom man er tvungen til at vælge en mindre håndvask, gør det bestemt ikke valget mindre sjovt. En lille håndvask kan stadig have masser af udtryk, og der er designs for enhver smag. Er du til den runde vask, hjørnevask, den aflange eller bare den helt klassiske håndvask? Du finder helt sikkert noget blandt vores store udvalg af håndvaske til badeværelset.
 
Det behøver altså langt fra at være kedeligt at vælge småt. Faktisk er det ved begrænsninger, at kreativiten kommer særligt i spil. Husk du også har mulighed for at lege med designet på håndvaskarmaturet. Håndvaskarmaturet har nemlig ingen betydning for dit valg af håndvask. Køb dit armatur til lille håndvask hos VVSPlus.
 
Se vores store udvalg af små håndvaske
 

Lille håndvask med underskab

Har du plads og brug for lidt opbevaringsplads, er det oplagt at vælge en lille håndvask med underskab integreret. Et skab under vasken er super praktik, da det giver mulighed for opbevaring under håndvasken. Selvom pladsen er træn er der masser af muligheder for valg af et lille badeværelsesmøbel.
 
Gå på opdagelse i badeværelsesmøblerne som stadig passer ind på det lille badeværelse.
 
Lille håndvask med underskab - se udvalg her - VVSPlus
 

Derfor kan overfladen på en håndvask have stor betydning

I en tid hvor flittig håndvask er særligt i fokus bliver vores håndvaske brugt mange gange om dagen. Derfor er det ikke helt ligegyldigt, hvilken glasur håndvasken har, da det kan have stor betydning for slitage og især den daglige rengøring. Når du vælger et produkt fra bl.a Ifö vil de fleste produkter have den eftertragtede rengøringsvenlige glasur - Ifö Clean – som er en helt særlig porcelænsoverflade. Den unikke Ifö Clean glasur ses både på flere af deres toiletter og håndvaske. Det særlige ved denne overfladebehandling er at produktet får en langt mere holdbar og glat overflade, der gør det sværere for snavs og kalk at sætte sig fast. I dagligdagen vil man opleve overfladen som mere rengøringsvenlig, da vandet let flyder ned af vasken.
 

Når kvalitet er vigtigt for dig

Vil du gerne have en lille håndvask med lang holdbarhed og som er nemmere at rengøre, så kan vi stærkt anbefale Ifö Spira håndvaske. Ifö Spira håndvaske fås i størrelser fra 40 til 57 cm. Denne smarte håndvask har trods sin lille størrelse en god afsætningsplads, som i dagligdagen vil være en fornøjelse at have. Naturligvis har Spira vasken den rengøringsvenlige glasur.
 
Læs meget mere om vores store udvalg fra Ifö. Hos VVSPlus er priserne som altid inkl. montering. Du køber derved ikke kun kvalitetsprodukter, men får også en håndærker med i købet.
 

Den rette placering af håndvask

Det kan måske virke ligetil - og det er det måske også. Men at hænge en håndvask op er indbegrebet af regler. Faktisk kan en vask som hænger både for højt eller for lavt være ret så irriterende for brugen. Man siger derfor tyisk, at en håndvask bør hænge 90 cm fra gulv. Har du hænderne skruet godt på, er det sikkert ingen sag at klare den. Har du derimod ikke mod på at montere din nye håndvask selv, kan du naturligvis altid booke en VVSPlus montør til opgaven. Og han har selvfølgelig styr på reglerne.
 

Relaterede artikler