Montering af køleskab hos VVSPlus

MONTERING AF KØLESKAB

 
Montering af køleskab hos VVSPlus
 

PRIS FOR MONTERING AF EGET KØLESKAB 2.495,-

Bestil ved at udfylde formularen

UPS! Den forespørgsel, som du prøvede at sende igennem, fejler lige nu...

Gå tilbage til forsiden for at fortsætte på vores hjemmeside, hvis du ønsker at få et tilbud eller booke en VVS'er eller elektriker til din opgave. Hvis du stadig har brug for hjælp eller har spørgsmål, står vores kundeservice klar til at assistere dig på 70122021 eller via hej@vvsplus.dk. Tak for din tålmodighed.

Kundeinformationer

TAK FOR DIN HENVENDELSE

Du vil modtage bekræftelsen på mail inden for kort tid.
Vi håber, tilbuddet lever op til dine forventninger og glæder os til at høre fra dig.

Med venlig hilsen

VVSPlus

GODKEND BESTILLING

Opgave

Tilslutning af køleskab_Pakke 4009

Adresse

Tidspunkt

Vi kontakter dig for at finde tidspunkt hurtigst muligt

Kontaktoplysninger

Vælg tidspunkt

 

BESTIL MONTERING AF EGET KØLESKAB

Har du brug for hjælp til montering af køleskab. Så kan du sagtens overlade opgaven til os. Book nemt en håndværker til montering af køleskab lige her. Hos VVSPlus er vi klar til at hjælpe dig, når du har brug for det.
 
Montering af køleskab indeholder:
 • Udskiftning af eksisterende køleskab
 • Demontering af eksisterende køleskab
 • Montering af ny køleskab 
 • Test og afprøvning af installation 
 • Kvalitetssikring af installation
 • Grøn affaldshåndtering på emballage og affald
 • Arbejdsløn og kørsel er inkluderet i prisen
OBS. Vi tager ikke det gamle køleskab med til affaldshåndtering.
 
Forbehold:
 • Elinstallation skal være lovlig og funktionsdygtig
 • Det forudsættes, at der er adgang og plads til arbejdets udførelse
 • Såfremt der mangler dele eller opstår andre opgaver i forbindelse med vores besøg, er vi selvfølgelig behjælpelige med dette. I sådanne tilfælde aftales den nye pris med håndværkeren, inden han påbegynder opgaven
 • Ved montering af amerikanerkøleskab eller andet køleskab med vandtilslutning aftales pris for tilslutning af vand som tillæg
 • Installationen omfatter ikke montering af låge(r) på indbygningsenhed
 
Bemærk: Prisen er kun for montering og er IKKE inkl. et nyt køleskab.
 
Bestil montering af køleskab ved at udfylde formularen ovenover.
SHOP VARER INKL. MONTERING
 

Montering af køleskab

At udskifte et køleskab kan være en glædelig begivenhed, hvis det gamle er stået af, af den ene eller anden årsag. For at undvære et køleskab er vist ikke en mulighed for nogen. En ny montering er i praksis egentlig en ret simpel opgave, og kan med hænder skruet godt på godt klares på egen hånd. Har du selv mod og evner til en frakobling og en efterfølgende tilslutning i eksisterende el-udtag, kan du snildt kaste dig over opgaven. Der hvor køleskab montering kan give lidt problemer er, hvis det er en montering af køleskab i skab. Her skal stikkontakten nemlig placeres helt korrekt, ellers er det ikke muligt få køleskabet til at passe med skabslågen. Mange tilslutninger (stikkontakter) sider som regel bag køleskabet helt nede ved gulvet netop for, at der skal være plads til stikproppen og derved få køleskabet helt ind til væggen. Integreret køleskab montering kan derved give nogle udfordringer i forhold til placering af stik, hvilket i nogle tilfælde kan give anledning til rådgivning fra en fagperson. Har du brug for hjælp til montering af integreret køleskab, er VVSPlus naturligvis behjælpelig, og du udfylder blot bestillingsformularen ovenover.
 

Hjælp til tilslutning af køleskab

Selvom du har mod på at kaste dig over tilslutning af køleskab på egen hånd, og det kan virke ret simpelt, er der faktisk en faktor, som gør, at det ikke er lovligt at gøre det selv. Er det nuværende el-udtag til køleskab i en lukket dåse, er der nemlig et lovkrav der siger, at installationen kræver en autoriseret elektriker. Køleskab montering kan heldigvis klare hos VVSPlus for kun 1.995 kr, hvis du står med en installation, hvor stikket er i en lukket dåse. Eller du af en anden årsag ikke ønsker at løse opgaven på egen hånd.
 
 

Andre opgaver der skal løses

Når vi er ude på en opgave hos dig, giver det oftest anledning til at løse og evt. udbedre andre el-opgaver. Her tilbyder vi mulighed for at bestille en gennemgang af din eltavle. I nogle tilfælde kan det være nødvendigt at udskiftes dele af eltavlen eller blot en ekstra sikringsgruppe, hvis den nuværende tavle er af ældre dato. Vi kan være behjælpelige med en gennemgang af nuværende eltavle for kun 500 kr.
 
Har du brug for hjælp til montering af andre hårde hvidevare her under tilslutning af ovn, montering af emhætte eller installation af opvaskemaskine, kan du naturligvis også booke vores dygtige elektrikere til denne type opgaver.