OPSÆTNING AF SPEJL

FÅ TIPS OG TRICKS TIL MONTERING AF SPEJL PÅ VÆG
OPSÆTNING AF SPEJL

OPSÆTNING AF SPEJL

FÅ TIPS OG TRICKS TIL MONTERING AF SPEJL PÅ VÆG

SÅDAN KLARE DU OPSÆTNING AF SPEJL PÅ DIT BADEVÆRELSE

Indretning af badeværelse er ikke kun et spørgsmål om valg af toilet, bruser til brusekabinen eller farven på fliserne. Badeværelset er i dag et rum, som vi gør mindst lige så meget ud af som vores stue og køkken. Vi går altså op i selv de mindste detaljer, når det kommer til vores badeværelser. Et emne som særligt kan tage badeværelset til nye højder, er det helt rette badeværelsesspejl. Så hvis du ønsker at pifte dit badeværelse op, kan det gøres ved mere end en ny farve på håndklæderne, en ny vase i vindueskarmen eller nyt toiletkrus og spand. Et badeværelsesspejl kan være med til at give rummet et helt særligt udtryk, personligt og stemning. Hvis du skal ønsker at kaste dig ud i opsætning af spejl på badeværelset på egen hånd, er der dog lige et par ting, som du gør lidt opmærksom på. VVSPlus giver dig derfor en lille guide i opsætning af spejl på badeværelset.
 
Ønsker du at pifte dit badeværelse op ved opsætning af et nyt flot badeværelsesspejl på væggen, er du landet det helt rigtige sted. Hos VVSPlus får du nemlig ikke kun gode råd til opsætning, men du finder også et stort udvalg af badeværelsesspejle og spejlskab til dit badeværelse i vores shop.

Montering af spejl på badeværelset

Er du trukket i arbejdes handskerne og er klar til montering af spejl på dit badeværelse, kan du med fordel læse vores tips som vi har samlet her under. Her giver vi dig også et par ting, som du bør være særligt opmærksom på, hvis det er opsætning af spejl med lys:
  • Kan den væggen hvor du ønsker at opsætte spejlet holde til vægten
  • Skal der bores i fliser ved monteringen, kan det i nogle tilfælde være nødvendigt at anvende et diamantbor eller specielværktøj
  • Ved opsætning af spejl kan der forekomme noget efterreparations arbejde på væggen
  • Ved montering af spejl med lys er det vigtigt, at der er en el installation nær ophængningen samt at installation er lovlig og der er jord i dåsen.
Skal du montere et klassisk spejl direkte på væggen, kan du kan se en detaljeret how to video her under, hvor to af vores dygtigere håndværker viser, hvordan montering af spejl på væg udføres.

Montering af spejle med lys

Et spejl på badeværelset er vist for de fleste et must ,og hvad der er en ekstra gave i et spejl er, hvis det indeholder lys. Så drømmer du om at skabe lidt ekstra hygge og stemning på dit badeværelse er svaret et spejl med lys. Her kan du også sagtens selv stå for montering af spejl med lys. Dog er der som nævnt tidligere et par ting, som man bør være opmærksom på - især da el installationen er i en vådrumszone.
 
Hos VVSPlus hjælper vi ofte vores kunder med opsætning af lamper men også opsætning af spejl med lys. Mange er nemlig ofte i tvivl om, hvad man bør og ikke bør kaste sig ud i, når det kommer til el installationer. Der gælder nemlig helt særlige regler, når man bevæger sig ud på badeværelset – i en vådrumszone. Ønsker du selv at stå for montering af spejl med lys på dit badeværelse, kan du læse vores indlæg - hvad må jeg lave af el. Her har vi et afsnit som lige præcis fortæller reglerne for elinstallationer på badeværelset. Man skal bla. være opmærksom på om den lampe eller spejl med lys, som man ønsker at opsætte, er godkendt til den pågældende vådrumszone, men det kan du blive klogere på i indlægget.
 
Har du fået lyst og mod til at give dit badeværelse nyt liv med et nyt badeværelse og derved skifte det gamle spejl på væggen ud? Ønsker du selv at stå for opsætning af spejl, kan du bruge vores gode råd oven over. Hvis du ikke selv har mod på opgaven, kan du også altid kontakte VVSPlus på 70 12 20 21. Vores dygtige håndværkere kommer ud til dig helt til kl. 20.00 på hverdage. Så hos VVSPlus kommer håndværkeren, når det passer for dig. Vi står klar og hjælper dig gerne med opsætning af spejl på dit badeværelse.
 
 

INPIRATION TIL SPEJLE PÅ BADEVÆRELSET

Der findes et hav af spejle og spejlskabe, som kan give lidt fornyelse på badeværelset. Idag findes der spejle i masse af designs, farver og prisklasser. Og et spejl kan faktisk bruges til mere end blot at spejle sig i. Et spejl på badeværelset kan også være nyttig til at snyde sig til flere kvadratmeter på badeværelset – ja læs bare i indlægget her hvordan. Et spejl kan også være den oplagt mulighed til opbevaring, hvis man vælger et spejlskab. Et spejlskab giver masser af plads bag glasset. Hos VVSPlus er der masser af muligheder for at skabe den stil og stemning man ønsker med et badeværelsesspejl. Vi har en nemlig shop fyldt med spejle fra dygtige og anerkendte leverandører. Her finder du både spejle med lys, spejlskabe og meget mere. I shoppen kan du se alle de forskellige muligheder, der er med spejle, og du vil helt sikkert kunne forestille dig, hvad det kan gøre for udtrykket på dit badeværelse.
 
Hvad end du er leder efter gode råd til opsætning af spejl, hjælp til montering af spejl i badeværelse, inspiration eller rådgivning fra et VVS firma, så står VVSPlus klar til at hjælpe dig.

Relaterede artikler