Montering af udendørs stikkontakt hos VVSPlus

MONTERING AF UDENDØRS STIKKONTAKT

Montering af udendørs stikkontakt hos VVSPlus
 

Pris for montering af udendørs stikkontakt 1.995,-

Bestil ved at udfylde formularen

UPS! Den forespørgsel, som du prøvede at sende igennem, fejler lige nu...

Gå tilbage til forsiden for at fortsætte på vores hjemmeside, hvis du ønsker at få et tilbud eller booke en VVS'er eller elektriker til din opgave. Hvis du stadig har brug for hjælp eller har spørgsmål, står vores kundeservice klar til at assistere dig på 70122021 eller via hej@vvsplus.dk. Tak for din tålmodighed.

Kundeinformationer

TAK FOR DIN HENVENDELSE

Du vil modtage bekræftelsen på mail inden for kort tid.
Vi håber, tilbuddet lever op til dine forventninger og glæder os til at høre fra dig.

Med venlig hilsen

VVSPlus

GODKEND BESTILLING

Opgave

Montering af udendørs stikkontakt_Pakke 4289

Adresse

Tidspunkt

Vi kontakter dig for at finde tidspunkt hurtigst muligt

Kontaktoplysninger

Vælg tidspunkt

 

Bestil montering af udendørs stikkontakt hos VVSPlus

Har du brug for en pålidelig og sikker løsning til at tilføje strømudtag udenfor? Vi tilbyder professionel montering af udendørs stikkontakt, så du kan nyde bekvemmeligheden ved elektricitet udendørs. Vores erfarne elektrikere står klar til at hjælpe dig med montering af udendørs stikkontakt, så du kan få strøm, hvor du har brug for det. Book din montering i dag og få styr på dine udendørs el installationer.
 
Montering af udendørs stikkontakt indeholder
  • Montering af ny udendørs stikkontakt 
  • Kvalitetskontrol af ny installation 
  • Bortskaffelse af affald 
  • Arbejdsløn og kørsel er inkluderet i prisen
Forbehold:
  • Elinstallation skal være lovlig og funktionsdygtig 
  • Det forudsættes at der er adgang og plads til arbejdets udførelse 
  • Det forudsættes, at der i tilslutningspunktet forefindes en aktiv beskyttelsesleder (jord) 
  • Prisen inkluderer op til 5 meter installationskabel 
Såfremt der mangler dele eller opstår andre opgaver i forbindelse med vores besøg, er vi selvfølgelig behjælpelige med dette. I sådanne tilfælde aftales den nye pris med montøren, inden han påbegynder opgaven. 
 
Udfyld bestillingsformularen ovenover for at bestille montering af udendørs stikkontakt.
SHOP VARER INKL. MONTERING
 

Montering af udendørs stikkontakt kan bestilles lige her

Har du nogensinde haft behov for at tilslutte elektroniske apparater eller belysning udenfor, men blev forhindret af manglen på strømudtag? Med montering af udendørs stikkontakt løses dette problem effektivt. Udendørs stikkontakter giver dig mulighed for at tilslutte elektrisk udstyr som haveredskaber, lyskæder eller elgrill uden bekymring for vand eller vejrforhold.
 
Men er det sikkert at montering en udendørs stikkontakt selv? Mens nogle måske føler sig trygge ved at udføre elektriske opgaver, kan det være farligt og i nogle tilfælde ulovligt at forsøge at montere elektriske installationer uden den rette ekspertise. Professionel montering af udendørs stikkontakter sikrer korrekt installation i overensstemmelse med gældende regler og standarder, hvilket minimerer risikoen for elektriske fejl og personskade. Faktisk er det et lovkrav at montering af udendørs stikkontakt udføres af en autoriseret elinstallatør. Så hvor end man føler sig kompetent til at agere elektriker for en stund, så er det ikke lovligt at stå for denne type installation.
 
Ved at vælge VVSPlus til din montering af udendørs stikkontakt får du ikke kun den nødvendige ekspertise, men også bekvemmeligheden ved en problemfri proces. Med vores online bestillingsformular kan du nemt booke en elektriker til montering af din udendørs stikkontakt. Vælg blot din ønskede tid fra vores tilgængelige tider, og vores erfarne montører vil sørge for resten. Gør dit udendørs område mere funktionelt og bekvemt med en professionelt installeret udendørs stikkontakt fra VVSPlus.