Bestil montering af udendørs lamper  hos VVSPlus

MONTERING AF UDENDØRSLAMPER

Har du brug for hjælp til montering af udendørslamper, kan du nemt og hurtigt bestille en af vores dygtige elektrikere til opgaven. Vores team af elektrikere er trænet i opsætning og montering af udendørslamper, så du kan trygt lade os tage hånd om din opgave.
 
Se pris og bestil nemt montering her under. Det eneste du skal gøre er at vælge det antal udendørslamper, som du ønsker at få monteret: 
Bestil montering af udendørslamper hos VVSPlus

VÆLG ANTAL LAMPER:

Må man selv stå for montering af udendørslamper?

Når det kommer til udendørslamper, udendørsbelysning og generelt udendørs elinstallationer er der et meget enkelt og klart svar. Montering og udskiftning af udendørslamper skal altid udføreres af en autoriseret elektriker. Det er derfor ikke muligt ligesom med en ganske almindelig loftlampe i stuen at trække i arbejdshandskerne og udføre opgaven på egen hånd. Det samme gælder altså for en helt almindelig stikkontakt udendørs – alt udendørs el arbejde skal derved klares af et autoriseret el firma.
 
Grunden til at man ikke selv må stå for udskiftning eller montering af udendørslamper er ganske enkelt fordi, at der særlige krav til el installationer udendørs, da risikoen for elektrisk stød er forøget. Ligesom der er krav opsætning af udendørsbelysningen, er der også krav til, hvilke lamper man sætter op udendørs – bla. pga frugt. Derfor gør man altså rigtig klogt i at rådføre sig med en elektriker, for at sikre både lampe og installationer lever op til de krav der er for el installationer udendørs.
 

Bestil nemt en autoriseret elektriker til montering af udendørslamper

Netop på grund af de strikse regler vedr. alt el udendørs har vi hos VVSPlus gjort det særligt nemt for dig at bestille udskiftning og montering af udendørslamper. Udover at vi gør det nemt for dig at bestille en autoriseret elektriker til opgaven, sørger vi også for at rådgive dig til valg af den helt rette udendørslampe og den helt rigtige placering, så du får det allerbedste udbytte. Du er derfor meget velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har brug for sparring til, hvilken udendørslampe du bør vælge. Den helt rigtige belysning udendørs kan nemlig udover at skabe en masse hygge også bidrage til en tryghed, når ens bolig lyses op ud på de sene aftentimer.
 
Om du allerede har købt din nye udendørslampe eller søger sparring, er du mere end velkommen til at kontakte os på 70 12 20 21. Så hjælper vi dig meget gerne til det bedste valg af udendørsbelysning i din have. Mangler du derimod blot en kompetent autoriseret elektriker til montering af dine udendørslamper, kan du nemt booke os til opgaven. Du skal blot vælg det antal lamper, der skal monteres, og så er du klar til at booke en ledig tid i vores online kalender.
FÅ INSPIRATION OG KØB INKL. MONTERING