Bestil montering af vandlås køkkenvask hos VVSPlus

Montering af vandlås køkkenvask

 
Bestil montering af vandlås køkkenvask hos VVSPlus
 

Pris for montering af vandlås køkkenvask 2.495,-

Bestil ved at udfylde formularen

 

UPS! Den forespørgsel, som du prøvede at sende igennem, fejler lige nu...

Gå tilbage til forsiden for at fortsætte på vores hjemmeside, hvis du ønsker at få et tilbud eller booke en VVS'er eller elektriker til din opgave. Hvis du stadig har brug for hjælp eller har spørgsmål, står vores kundeservice klar til at assistere dig på 70122021 eller via hej@vvsplus.dk. Tak for din tålmodighed.

Kundeinformationer

TAK FOR DIN HENVENDELSE

Du vil modtage bekræftelsen på mail inden for kort tid.
Vi håber, tilbuddet lever op til dine forventninger og glæder os til at høre fra dig.

Med venlig hilsen

VVSPlus

GODKEND BESTILLING

Opgave

Montering af vandlås køkkenvask_5005

Adresse

Tidspunkt

Vi kontakter dig for at finde tidspunkt hurtigst muligt

Kontaktoplysninger

Vælg tidspunkt

 

Bestil montering af vandlås ved køkkenvask hos VVSPlus

Har du problemer med stoppet afløb eller lugt fra afløbet din køkkenvask? Hos VVSPlus udfører vi udskiftning og montering af vandlås ved køkkenvasken netop for at afhjælpe dette problem. Du kan nemt bestille montering af vandlås ved at udfylde formularen ovenover.
 
Montering af vandlås ved køkkenvask indeholder:
 • Demontering af gammel vandlås
 • Visuel kontrol af afløb
 • Levering af ny standard køkkenvandlås 50mm (monteres på eksisterende vask og afløbsinstallation
 • Kontrol og kvalitetssikring af udført arbejde 
Forbehold:
 • Det er en god idé at sende et billede ind af jeres køkkenvandlås, så vi sikre os at den passer inden ankomst. Skulle vi kører forgæves eller have brug for yderligere materialer vil man blive efterfaktureret eventuelle meromkostninger
 • Afløbsinstallationen skal være god stand og korrekt udført
 • Tilbuddet indeholder ikke andre håndværksfag end VVS 
 • Vandlåsen leveres med en enkelt studs til enten opvaske/ eller vaskemaskine. Skal der bruges ekstra vil dette blive efterfaktureret
Bestil montering af vandlås ved køkkenvask ved at udfylde formularen ovenover.
SHOP VARER INKL. MONTERING
 

VVSPlus er din håndværker ved montering af vandlås ved køkkenvask

Har du brug for hjælp til montering en vandlås ved køkkenvask? Hos VVSPlus gør vi det nemt for dig at få løst dette problem hurtigt og effektivt. Med vores smarte online bookingsystem kan du nu bestille montering af vandlås ved din køkkenvask på det tidspunkt, der passer dig bedst.
 
Vores erfarne VVS-montører står klar til at håndtere monteringen af vandlås ved køkkenvasken med omhyggelig og professionel service. Vi sikrer, at din vandlås monteres korrekt, så du undgår problemer med vandlækager og lugtgener i køkkenet. Vælg VVSPlus til montering af vandlås ved køkkenvasken.
 
 • Udfyld blot dine kontaktoplysninger og vælg en ledig montørtid i vores praktiske online kalender – så klarer vi resten.
 • Vores certificerede VVS-montører har omfattende erfaring med montering af vandlåse ved køkkenvaske og sikrer en problemfri installation.
 • Vi overholder altid vores aftalte tidsrammer og leverer pålidelig service, du kan regne med.
 • Vi tilbyder altid fair priser uden at gå på kompromis med kvaliteten af vores arbejde.
En velfungerende vandlås er afgørende for at forhindre vandspild, lugtgener og potentielle vandskader i dit køkken. Hvis din vandlås er defekt eller beskadiget, kan det resultere i vandlækager og ubehagelig lugt. Derfor er det vigtigt at få monteret en ny vandlås hurtigst muligt for at sikre, at din køkkenvask fungerer optimalt.
Så hvorfor vente? Lad VVSPlus tage sig af monteringen af din vandlås ved køkkenvask, så du kan nyde et problemfrit og velfungerende køkken. Book din montering af vandlås ved køkkenvask i dag.
Kontakt os på telefon 70 12 20 21 for mere information eller book din montering af vandlås ved køkkenvask direkte online.