OM OS

VVSPlus blev skabt ud fra ønsket om at gøre det nemmere og hurtigere at bestille en håndværker og få et håndværkertilbud. Alt for ofte mødes privatforbrugeren af langsommelig sagsbehandling og lange svartider hos håndværkerfirmaer. Denne tendens har vi gjort op med hos VVSPlus - og det blev vi tilmed anerkendt for i 2020 med prisen som en af Danmarks mest it-moderne håndværksvirksomheder.
 
Med en helt ny it-platform har vi skabt et system, som giver os mulighed for at tage hurtig hånd om kunden på en langt mere effektiv måde. Vi og kunden er ikke afhængige af faste åbningstider og fysisk besigtigelse af opgaver. Hos VVSPlus foregår al kommunikation nemlig online, og døgnet rundt har kunden selv adgang til vores kalender for booking af vores håndværkere. Modtager vi en forespørgsel fra en kunde, kvitterer vi med et tilbud retur indenfor 24 timer på hverdage. Derudover har vi gjort det nemt og gennemsigtigt at bestille en vare og få den monteret. I vores webshop er alle priser inklusiv montering (dog på nær tilbehør som fx toiletbørster). Det betyder en større sikkerhed for kunden og et langt bedre overblik over den endelige pris.
 
Alle ansatte hos VVSPlus lever op til fire særlige krav om at være; imødekommende, kundeorienteret, kompetent og effektiv. Det er derfor ikke hvem som helst, der kan blive en del af VVSPlus - hverken som håndværker eller administrativ medarbejder. Vi lægger stor vægt på altid at yde den bedste og hurtigste service og være tilgængelig for vores kunder - lige fra den første forespørgsel til udførelsen af opgaven.

VVSPlus er en del af Finn L. & Davidsen A/S som blev etableret i 1936 og har i dag over 240 medarbejdere. I 2019 lavede Finn L. & Davidsen platformen VVSPlus, der er vores online portal ud mod privatforbrugerne, for netop at sikrer høj kundeservice til vores mange privatforbrugere. 

Finn L. & Davidsen står for autorisationen under CVR nummeret 12147376.
 
DU KAN MØDE VVSPLUS TEAMET HER UNDER:

KUNDESERVICE 

Leon Jacobsen - VVSPlus
LEON JACOBSEN
Produktionschef
leon@vvsplus.dk
Jesper - VVSPlus
JESPER GULLEMANN
Serviceleder
jesperg@vvsplus.dk

HÅNDVÆRKERE

Baldur VVS montør
BALDUR
VVS-montør
Mads - VVSPlus
MADS
VVS-montør
Torben - VVSPlus
TORBEN
VVS-montør
Jon - VVSPlus
JON
VVS-montør
Mikkel - VVSPlus
CASPER
VVS-montør
Maria - VVSPlus
MARIA
VVS-montør
Michael - VVSPlus
MICHAEL
VVS-montør
Jacob- VVSPlus
JACOB
Quooker-montør
Nicklas - VVSPlus
NICKLAS
VVS-montør
Raman - VVSPlus
RAMAN
VVS-montør

ADMINISTRATION

Louise Houengaard - VVSPlus
LOUISE HOUENGAARD
Direktør VVSPlus
louise@vvsplus.dk / 26 84 88 36
Trine Thinggaard
TRINE THINGGAARD
Marketingkoordinator
trine@vvsplus.dk / 30 16 08 60
Caroline- VVSPlus
CAROLINE ULSTRUP
SoMe manager
caroline@vvsplus.dk

Super god, effektiv og hurtig service

Super god service! Blev kontaktet telefonisk inden for en halv time, efter at jeg havde skrevet efter tilbud. Dereftet kom VVS-Frederik en halv time senere - og i løbet af den næste time var der hentet og skiftet rør. Har aldrig oplevet så effektiv VVS-Service! Jeg er ikke i tvivl om, hvem jeg ringer til, næste gang jeg får brug for VVS-hjælp!
 
- Michelle Louise Bunk