Persondatapolitik

Persondatapolitik – kunder

VVSPlus er en del af Finn L. & Davidsen A/S. VVSPlus indhenter, opbevarer og behandler individuelle personoplysninger på repræsentanter af eksisterende samt tidligere kunder, modtagere af nyhedsbrev fra VVSPlus samt samarbejdspartnere og leverandører som beskrevet nedenfor.

VVSPlus’ persondatapolitik er udarbejdet for at sikre:

  • At du som kunde har overblik over og mulighed for kontrol med de personoplysninger, vi har registreret om dig og at få oplyst, hvordan vi bruger oplysningerne.
  • At vores medarbejdere er oplyst om, hvordan de skal forholde sig i forhold til personoplysninger, som de modtager af dig og hvordan oplysningerne skal beskyttes.

 

Dataansvar og kontaktoplysninger

VVSPlus er dataansvarlig og kan kontaktes via følgende oplysninger:

VVSPlus – en del af Finn L & Davidsen A/S
CVR: 12147376
Park Allé 350 A

2605 Brøndby

E-mail: hej@vvsplus.dk
Telefon 70 12 20 21

Du er til enhver tid velkommen til at kontakte os omkring vores behandling af dine personoplysninger.

 

Hvilke personoplysninger har vi registreret om dig?

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • Mailadresse
  • Ordre

 

Hvorfor registrerer vi personoplysninger om dig?

Vi registrerer oplysningerne om dig for at kunne:

  • Udføre arbejde for dig på din adresse
  • Give dig den optimale kundeservice, information, rådgivning og opfølgning
  • Sende fakturaer til dig pr. mail med kvalitetssikring og billeddokumentation
  • Opfylde bogføringsloven mm.

 

Hvor længe gemmer vi dine personoplysninger?

  • Vi gemmer dine oplysninger, så længe det er nødvendigt. Dvs. så længe vi udfører arbejde for dig. Når du ikke handler længere, gemmer vi dine oplysninger i yderligere 5 år, efter at du har betalt din faktura.

 

Hvornår deler vi din personoplysninger med tredjepart?

Dine personoplysninger vil på intet tidspunkt bliver solgt til tredjemand. Vi er dog i visse tilfælde nødt til at dele dine data med følgende:

  • Lundberg Data – som er vores eksterne it-leverandør
  • Jublo – som er vores leverandør af bookingsystemet

 

Hvordan er dine persondata beskyttet hos os?

Vores medarbejdere sørger for at passe på dine persondata på følgende måder:

  • Udprintede personoplysninger opbevares aflåst
  • Persondata slettes eller makuleres, når de ikke længere er nødvendige (max 5 år for tidligere kunder)
  • Adgangskoder er aktiveret på både computere, iPads og mobiltelefoner, hvorfra der er adgang til personoplysninger
  • Elektroniske persondata slettes, når de ikke længere er nødvendige (max 5 år for tidligere kunder)
  • USB-nøgler, der indeholder personoplysninger, opbevares aflåst og oplysninger slettes, når de ikke længere er nødvendige (max 5 år for tidligere kunder)

 

Hvad er dine rettigheder?

Som registreret kunde har du ret til at:

  • Anmode om adgang til dine personlige data eventuelt udleveret i dataformat
  • Anmode om korrektion eller sletning af dine persondata
  • Anmode om indskrænkning af brugen af dine persondata
  • Protestere mod databehandling
  • Tilbagekalde samtykke afgivet til brug af dine data, dog uden at dette har indflydelse på behandling sket før tilbagekaldelsen

 

Enhver anmodning skal sendes skriftligt til nedennævnte kontaktperson, hvorefter din anmodning vil blive behandlet hurtigst muligt. Skulle vi være nødsaget til at afvise din anmodning, skal vi informere dig om grunden herfor.

Har du spørgsmål til, hvordan persondata håndteres hos VVSPlus, bedes du kontakte Louise Heegaard på louise@fld.dk.

Hvis den registrerede mener, at vores behandling af persondata ikke er i overensstemmelse med gældende lov om håndtering af persondata, kan denne kontakte den danske databeskyttelsesmyndighed for en afklaring.

God dialog

Super godt arbejde. God dialog og var der udfordringer blev de løst hurtigt. Vi er meget tilfredse. De hjalp både med køkken og bad. De var nemme at komme i kontakt med. Kan varmt anbefales 😀😀

- Lenette

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close