Vandhane med kogende vand

Der er mange fordele ved en vandhane med kogende vand

En vandhane med kogende vand, også kaldet en Quooker (eller “Cooker”, som det i daglig tale lyder – ja, kært barn har mange navne), må siges at være køkkenets svar på en Ferrari.

Så det er ikke uden grund, at en Quooker efterhånden findes i mange hjem.

En vandhane med kogende vand gør det nemlig langt lettere for dig at lave en kop kaffe eller få pasta vandet til at koge på ingen tid.

 

Køb en vandhane med kogende vand fra Quooker

Har du overvejet at investere i en Quooker? Så er du landet det helt rigtige sted.

Hos VVSPlus du kan nemlig nemt bestille din quooker og få montering med GRATIS. Med en Quooker i dit køkken kan du gøre madlavningen langt nemmere og måske også lidt sjovere.

Hvis du vil blive lidt klogere på de mange fordele, der er ved at have en vandhane med kogende vand installeret i køkkenet så læs nedenstående artikel:

Få inspiration til opskrifter, hvor du kan bruge din vandhane med kogende vand!

En Quooker inkl. montering koster fra 11.990 kr., og du finder vores store udvalg lige her. 

 

Smarte vandhaner med kogende vand eller brus fra GROHE

GROHE er helt med på trenden, når vi snakker om vandhaner, der kan mere end bare fylde glasset med koldt vand. GROHE har to smarte vandhaner på market – GROHE RED og GROHE BLUE. De kan med hver deres funktion servicere dig i dit køkken og gøre både madlavning og postevand lidt sjovere.

Med GROHE RED får du lynhurtig kogende vand direkte fra hanen, så du kan servere en kop kaffe på ingen tid. Samtidig er der tænkt på at skabe et smukt design, og derfor kan du vælge mellem tre elegante løsninger. Så får du både en funktionel vandhane, men også en vandhane, som matcher stilen i dit køkken. Det kogende vand i hanen kan faktisk lette mange processer i køkkenet og har mange fantastiske fordele:

  • Giver dig hurtigt kogende vand, når der skal koges vand til pasta, kartofler eller blødkogte æg
  • Laver vand til din morgenkaffe på ingen tid
  • Skolder nemt flasker og sutter
  • Sparer pladsen fra kaffemaskinen eller elkedlen
  • Skolder hurtigt grøntsager – så bevarer du de gode vitaminer, men undgår fx jordbakterier
  • Rengør hurtigt opvaskebørsten og skuresvampen for en masse bakterier

Har du fået lyst til at få installeret den smarte vandhane i dit køkken? Så kan GROHE RED være et rigtig godt bud. Du kan læse meget mere om de mange muligheder her.

 

GROHE BLUE – vandhane med brus

Denne smarte vandhane gør det til en fornøjelse at tage et glas koldt vand. Med GROHE BLUE får du nemlig vand med brus direkte fra vandhanen. Men du får ikke bare brus. Du kan sågar vælge, om du ønsker blid eller hård brus. Så bliver det ikke mere luksus end at slukke tørsten med et glas brusende vand fra vandhanen, når du kan tanke danskvandet direkte fra vandhanen.

Vand med brus kan også være et godt alternativ til sodavand til børnene. Bobler i vand er altid et hit hos børn, og det kan derfor være en smart måde at få det ellers ’kedelige’ vand ned hos de små. Så en vandhane med brus vil helt sikkert ikke kun være til glæde for dig, men for hele familien.

Hvad koster en vandhane med kogende vand eller brus?

Ja, hvem kunne ikke ønske sig en vandhane med kogende vand eller en vandhane, som kan servere vand med brus? Vi er meget imponeret over de mange fordele GROHE RED og GROHE BLUE har.

Hos VVSPlus får du du en GROHE RED til fra 13.243 kr. og det er som altid inklusiv levering og montering. Du bestiller den lige HER og booker samtidig en håndværker til montering, når det passer dig.

Du kan også vælge en GROHE BLUE, hvis du er til brusende vand direkte fra vandhanen. Du får den fra 17.864 kr. og som altid inklusiv levering og montering. Du bestiller den lige HER, og booker samtidig en håndværker til montering på et tidspunkt, som passer dig.

Så er du klar til lynhurtigt at servere dampende varm kaffe og te til dine gæster.

Er du i tvivl, om du har plads til en vandhane med kogende vand i dit køkkenskab? Så send os et billede af dit skab og beskriv din problemstilling under Få et tilbud. Så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer med et tilbud. Du er også velkommen til at ringe til os på 70 12 20 21.

Andre indlæg du vil synes om

Installation af ladestander

Har du brug for en ladestander til din el bil Har du købt en elbil, men mangler hjælp til installation af ladestander? Så er du kommet det helt rigtige sted hen. Vi giver dig gode tips og tricks, og sikre at din installation af ladestander til elbil hjemme, bliver gjort ordenligt og sikkert. Book en […]

Læs hele indlægget

Udendørs belysning

Få styr på din udendørs belysning Udendørs belysning er særlig vigtig i denne tid. Det er for mange mørkt, når man tager på arbejde, og mørkt når man kommer hjem igen. Opsætning af udendørslamper er noget de fleste vælger ud fra design og pris frem for funktion. Vores erfaring siger os, at der typisk ikke […]

Læs hele indlægget

Velfungerende online modul

Bookede online i forbindelse med renovering af vores badeværelse. Yderst professionelt og alle aftaler blev overholdt. Nemt at kommunikere om opgaven og svartiden var kort. Arbejdet blev udført helt perfekt.

- Kim Ladefoged