Bestil rensning af stoppet afløb hos VVSPlus

RENSNING AF AFLØB

 
Bestil rensning af stoppet afløb hos VVSPlus
 

Pris for rensning af afløb: 1.895,-

Bestil ved at udfylde formularen

 

UPS! Den forespørgsel, som du prøvede at sende igennem, fejler lige nu...

Gå tilbage til forsiden for at fortsætte på vores hjemmeside, hvis du ønsker at få et tilbud eller booke en VVS'er eller elektriker til din opgave. Hvis du stadig har brug for hjælp eller har spørgsmål, står vores kundeservice klar til at assistere dig på 70122021 eller via hej@vvsplus.dk. Tak for din tålmodighed.

Kundeinformationer

TAK FOR DIN HENVENDELSE

Du vil modtage bekræftelsen på mail inden for kort tid.
Vi håber, tilbuddet lever op til dine forventninger og glæder os til at høre fra dig.

Med venlig hilsen

VVSPlus

GODKEND BESTILLING

Opgave

Rensning af stoppet afløb_Pakke 90009

Adresse

Tidspunkt

Vi kontakter dig for at finde tidspunkt hurtigst muligt

Kontaktoplysninger

Vælg tidspunkt

 

Bestil rensning af afløb hos VVSPlus

Et stoppet afløb er en frustrerende udfordring, som mange af os har stået over for. Det kan ske i ethvert hjem, uanset om det er køkkenvasken, badeværelsesskålen eller bruseren. Et stoppet afløb kan forårsage ubehagelige lugte, vandophobning og endda oversvømmelser. Der er flere effektive metoder, du kan anvende til at rense et stoppet afløb og har du forsøgt med flere tiltag uden held, er sidste udvej ofte at lade et professionelt VVS firma om at løse problemet. Og du kan nemt bestille en rensning af afløb hos VVSPlus.
 
Vi renser følgende typer af afløb:
 • Køkkenafløb
 • Håndvaskafløb.
 • Gulvafløb
 • Stoppede toiletter. 
Rensning af afløb indeholder:
 • Gennemgang og overblik af afløbsinstallation.
 • Fejlsøgning på afløb
 • Rens af afløb eventuelt med motorsplit.
 • Eventuel udskiftning eller udbedringer af defekte dele (bemærk: ved udskiftning og/eller udbedring faktureres dette som ekstra og er IKKE en del af prisen på 1.895 kr.)
 • Grundig information til kunden om fremtidig håndtering af afløbet
 • Kontrol og kvalitetssikring af det udførte arbejde.
 
Forbehold:
 • Skulle fejlsøgningen konstatere, at der er brug for en kloakmand, vil tilbuddet blive konverteret til et lille servicebesøg (1.150 kr.) og kloakmanden vil blive afregnet udover fra kunden selv
 • Eventuelle reservedele er ikke en del af dette tilbud og vil blive faktureret som en ekstra post. 
 • Såfremt der mangler dele eller opstår andre opgaver i forbindelse med vores besøg, er vi selvfølgelig behjælpelige med dette. I sådanne tilfælde aftales den nye pris med montøren, inden han påbegynder opgaven. 
Bestil rensning af afløb ved at udfylde formularen ovenover.
 
SHOP VARER INKL. MONTERING
 

Derfor er det vigtigt at få renset et stoppet afløb

Når et afløb bliver stoppet, kan det medføre en række problemer og ubehagelige konsekvenser. Her under kan du læse om nogle af de ting, der kan ske, når et afløb er stoppet:
 
 • Vandophobning: Når afløbet er blokeret, kan vandet ikke flyde frit ned i afløbet. Dette kan resultere i vandophobning i vasken, bruseren, toilettet eller andre afløbsområder. Vandet kan stige op og oversvømme området omkring afløbet, hvilket skaber en potentielt beskidt og farlig situation.
 • Ubehagelig lugt: Når vandet ikke kan flyde gennem afløbet, kan det resultere i en ubehagelig og stærk lugt. Ophobning af madrester, hår, sæberester og andre materialer i afløbet kan begynde at rådne og frigive en ildelugtende lugt, der spreder sig i hele rummet.
 • Nedsat afløbsfunktion: Et stoppet afløb betyder, at vandet ikke kan drænes som det skal. Dette kan gøre det svært at bruge vasken, bruseren eller toilettet, da vandet ikke løber korrekt og kan stå stille i afløbet.
 • Tilstopning af afløbsrør: Hvis blokeringen ikke bliver fjernet, kan det medføre en tilstopning af afløbsrøret. Dette kan skabe en større og mere alvorlig udfordring, der kræver mere omfattende reparationer og potentielt højere omkostninger.
 • Tilbagestrømning af kloakvand: I nogle tilfælde kan et stoppet afløb føre til tilbagestrømning af kloakvand i hjemmet. Dette kan være yderst farligt og sundhedsskadeligt, da kloakvand indeholder skadelige bakterier og kemikalier. Det er vigtigt at undgå kontakt med tilbagestrømmende kloakvand og søge professionel hjælp hurtigst muligt.
For at undgå overstående problemer med afløbet og ubehagelige situationer er det vigtigt at rengøre og vedligeholde afløbene regelmæssigt og tage forebyggende foranstaltninger for at undgå blokeringer. Hvis et afløb allerede er stoppet, er det bedst at få det repareret eller renset så hurtigt som muligt for at forhindre yderligere skader og komplikationer.
 

Hvad koster rensning af afløb

Prisen for rensning af afløb kan variere afhængigt af flere faktorer herunder omfanget af blokeringen. Men for at gøre det nemt for dig om kunde, har vi hos VVSPlus en fast pris på opgaven, så du trygt kan bestille rensning af dit stoppet afløb og på forhånd kende til prisen. Prisen for rensning af afløb er kun 1.895 kr. hos VVSPlus. Du kan læse ovenover, hvad vores pris indeholder.
 
Har du allerede søgt Google tyndt og stadig ikke har løst dit problem kan det være nødvendigt at kontakte en professionel VVS montør, som netop har erfaring med din specifikke situation og problem. Bestil hurtigt og nemt en af vores VVS montører til opgaven ved at udfylde overstående bestillingsformular.
 
Har du spørgsmål til opgaven eller prisen for rensning af afløb, kan du naturligvis altid ringe til os på 70 12 20 21.