Spar penge på energien med fx et berøringsfrit armatur - VVSPlus

SPAR PENGE

SPAR PENGE I HVERDAGEN VED SIMPLE ÆNDRINGER

SPAR PENGE PÅ ENERGIFORBRUGET VED SIMPLE ÆNDRINGER

I tider, hvor vi er ekstra opmærksomme på energibesparelser, kan det være yderst nærliggende at se på, hvor man nemt kan spare på energien og forbruget i ens egen bolig. I sidste ende kan det betyde en stor besvarelse uden, at man skal lave de helt store ændringer. Spar penge uden de helt store ændringer med vores samling af fem gode spareråd.
 
Spar penge i hverdagen med fem nemme tips. Du kan helt sikkert finde noget andet at bruge pengene på!

1. Udskift dine gamle termostater

Hvis dine radiatorer har termostater, som er over 10 år gamle, kan du med fordel udskifte dem og spare op mod 23 % på energien.
 
Hos VVSPlus er vi stor fan af DANFOSS ALLY termostater, som kan indstilles lige præcis efter ens behov, og så kan de styres via smartphone. Læs meget mere om de smarte termostater fra Danfoss. En investering i Danfoss termostater vil hurtigt være tjent ind igen. Der kan være meget at hente på varmeregningen ved at få tilpasset radiatorerne efter boligens behov fx ved natfunktion eller sænkning af varmen i dagtimerne, hvor man er på arbejde.
 
Hvis du ønsker at få udskiftet dine termostater, kan du få et GRATIS UFORPLIGTENDE TILBUD indenfor 24 timer hos VVSPlus.


2. Få et toilet med 2 og 4 liters skyl

En familie på fire personer skyller ud i toilettet rigtig mange gange i løbet af dagen. Og hvis man har et ældre toilet, som fx har 8 og 10 liters skyl, kan man nemt hente store besparelser her. I dag kan man nemlig få TOILETTER MED 2 OG 4 LITERS SKYL. Det betyder, at du faktisk kan du spare op mod 8 liter pr. skyl. Så her kan et nyt toilet hurtigt tjenes hjem igen.
 
Når vi nu er ved besparelser på toilettet, kan et toilet, som løber også koste på vandregningen. Spar derfor nemt penge ved at få det fixet. Læs i DETTE TIDLIGERE INDLÆG hvordan.


3. Skift bruseren til en med vandbesparende funktion

En anden nem måde at spare penge på badeværelset er ved at udskifte din bruser til en model med sparefunktion. Du behøver faktisk kun at udskifte selve bruseren og ikke hverken armatur eller termostat. Denne løsning er derfor ret simpel at udføre på egen hånd.


4. Skift til LED belysning

Hvis du ønsker at spare lidt på din elregning, kan du med fordel udskifte dine lyskilder til LED-pærer. Her vil du ikke kun opleve en besparelse på elregningen, men dine pærer vil også holde længere – faktisk helt op mod 5 gange længere end fx en halogenpære. Så her er endnu en af de nemmere løsninger, som ikke kræver alverden at udføre.
 
Har du mod på at kaste dig ud i lidt el-arbejde, kan du med fordel læse med HER. For der er et par områder inden for el, hvor det kræver, at du rådfører dig med en elektriker fx fra VVSPlus. Skal du have sparring i forbindelse med el-arbejde kan du ringe til VVSPlus på 70 12 20 21. Vi har et dygtigt team af elektrikere, som kan hjælpe dig.


5. Få en berøringsfri vandhane

Et sidste sparreråd, som faktisk både kan give dig en besparelse og en bedre hygiejne på badeværelset, er en BERØRINGSFRI VANDHANE. Hvis du har en vandhane enten i køkkenet eller på badeværelset, som ikke har været udskiftet i mange år, så kan det være en nem løsning. I dag er markedet for berøringsfrie amaturer vokset, og derfor er udvalget ret stort. Spar penge på vandkontoen fx med en berøringsfri vandhane som DISSE FRA GROHE.


Tag VVSPlus med på råd og spar penge

Hos VVSPlus er vi fulde af gode ideer, og mulighederne er mange, hvis du ønsker simple råd til at spare penge på din el-, vand- og varmeregning.
 
Så derfor kan du altid ringe til os på 70 12 20 21, hvis du fx ønsker et nyt TOILET, ny VANDHANE eller noget helt trejde, hvor du ønsker at have besparelse i fokus. Spar penge uden de helt store ændringer med rådgivning fra VVSPlus.
 
Vi giver altid gerne et godt råd med på vejen.

Relaterede artikler