STIKKONTAKT MED USB

OPDAG DET SMARTE VED STIKKONTAKTER MED USB
LK Fuga stikkontakt med USB - VVSPlus leverer og monterer

STIKKONTAKT MED USB

OPDAG DET SMARTE VED STIKKONTAKTER MED USB

EN STIKKONTAKT MED USB LADER KAN MÅSKE VÆRE DIN REDNING

Måske kender du til det problem, hvor man løber rundt i huset eller på kontoret og leder efter en oplader og det rigtige kabel til telefonen, iPad’en eller dit smart watch som mangler strøm? Vi lader op som aldrig før, og vi har flere og flere enheder, som kræver opladning og oftest er en enkelt opladning om dagen ikke nok. Og måske oplever du endda trængsel og rift om opladerne hjemme hos dig? Hvis dette er genkendeligt, så er du ikke alene, og du mangler helt sikkert en nem og hurtig løsning, så du altid har en oplader lige ved hånden. Svaret på dit problem er en USB stikkontakt.
 
Vil du have en løsning, hvor du samler de efterhånden mange typer opladere og kabler et og samme sted, så er LK Fuga USB stikkontakter oplagt for dig.

HVAD ER EN STIKKONTAKT MED USB LADER

Hvad er så den geniale USB stikkontakt for en størrelse. Den smarte og egentlig ret så simple løsning på dine problemer er faktisk en ganske almindelig stikkontak. Men selve fronten af kontakten er skiftet ud med en front som indeholder to USB udgange. Så i stedet for at have en oplader med kabel tilsluttet en stikkontakt, så skal du blot bruge dit opladerkabel, som sættes direkte i USB kontakten. Du slipper derfor for at holde styr på de forskellige ladere og kabler og skal derved blot bruge selve kablet.
 
Udover den klassiske USB stikkontakt med to ens udgange findes der også en udgave med en to forskellige typer USB udgange. Så her kan du vælge den type USB stikkontakt som passer til dine behov for opladning. Vil du ikke helt slippe dit klassiske stik, så kan du få en tredje løsning, hvor du har et ganske almindeligt stik plus en USB lader.

SÅDAN FÅR DU INSTALLERET EN USB STIKKONTAKT

Kan du bare ikke vente med at få udskiftet dine kontakter til en kontakt med USB lader, så er du kun få klik fra at være i mål. Hos VVSPlus køber du din vare og booker en håndværker til montering et og samme sted.
 
Gå direkte til LK Fuga USB stikkontakt og vælg den stikkontakt med USB som passer til dine behov. Har du brug for hjælp til, hvilken kontakt der passer hjem til dig. Så ring til os på 70122021

Kan man tilføje en USB stikkontakt ved siden af en eksisterende stikkontakt

Er du helt med på ideen om at tilføje stikkontakter med USB ladere, men ikke heeeelt vil give afkald på dine nuværende stikkontakter, så findes der også en løsning på det.
 
Vores dygtige elektrikere hos VVSPlus, kan sagtens tilføje en ny kontakt ved siden af en eksisterende. Ønsker du denne løsning kan du via FÅ ET TILBUD få en pris på denne løsning. Så klik HER og lad os hjælpe dig med at gøre dit hjem lidt mere high tech.
 

Christine fik en USB stikkontakt på sit hjemmekontor

Vores elektriker Morten har fornylig været på en opgave hjemme hos Christine fra Slagelse. Christine har det fineste hjemmekontor, og her ønskede hun at få tilføjet en ekstra stikkontakt ved siden af den eksisterende. Den nye stikkontakt på hjemmekontoret skulle være med to forskellige USB udgange.
 
Christine ønskede en stikkontakt med USB lader for at have en oplader inden for rækkevidde og hurtigere kunne oplade - både til sig selv men også til hendes børn som ofte benytter sig af hjemmekontoret.
 
Resultaltet blev virkelig fint. Christine udtalte efterbesøget "jeg bruger jo kontoret hver eneste dag og det gør mine børn også - og de har jo altid noget de skal lade op - en ipad eller en iphone. Så sådan en USB stikkontakt, er vi virkelig glade for at få her på kontoret".
 
Ønsker du ligesom Christine at få tilføjet en ekstra stikkontakt så få et tilbud eller ring til os på telefon 70122021 hvis du har spørgsmål. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

VVSPLUS ER MEGET MERE END STIKKONTAKTER

Find inspiration til andre elinstallationer i din bolig i vores shop. Måske trænger lampen til en udskiftning, skal drømmen om en terrassevarmer endelig gå i opfyldelse eller er tiden inden for at få tilsluttet en udendørs stikkontakt.
 
Se udvalget i shoppen og book en elektriker med det samme til montering.

Relaterede artikler