Tilslutning af gaskomfur hos VVSPlus

TILSLUTNING AF GASKOMFUR

 
Tilslutning af gaskomfur hos VVSPlus
 

PRIS FOR TILSLUTNING AF GASKOMFUR 2.495,-

Bestil ved at udfylde formularen

UPS! Den forespørgsel, som du prøvede at sende igennem, fejler lige nu...

Gå tilbage til forsiden for at fortsætte på vores hjemmeside, hvis du ønsker at få et tilbud eller booke en VVS'er eller elektriker til din opgave. Hvis du stadig har brug for hjælp eller har spørgsmål, står vores kundeservice klar til at assistere dig på 70122021 eller via hej@vvsplus.dk. Tak for din tålmodighed.

Kundeinformationer

TAK FOR DIN HENVENDELSE

Du vil modtage bekræftelsen på mail inden for kort tid.
Vi håber, tilbuddet lever op til dine forventninger og glæder os til at høre fra dig.

Med venlig hilsen

VVSPlus

GODKEND BESTILLING

Opgave

Tilslutning af gaskomfur_Pakke 5021

Adresse

Tidspunkt

Vi kontakter dig for at finde tidspunkt hurtigst muligt

Kontaktoplysninger

Vælg tidspunkt

 

BESTIL TILSLUTNING AF GASKOMFUR

Ved udskiftning af et gammelt gaskomfur følger typisk også en ny installation. Vil du gerne i gang med at bruge det nyindkøbte gaskomfur i en fart, så er det muligt at bestille en af vores håndværkere til opgaven tilslutning af gaskomfur lige her. Hos VVSPlus er vi klar til at hjælpe dig med dine gasinstallationer, når du har brug for det.
 
Tilsutning af gaskomfur indeholder:
  • Tilslutning af gaskomfur til eksisterende installation
  • Installationen tæthedsprøves, og gasblus indreguleres
  • Tilbagemelding til gasværket om ændring af installation
Forbehold:
  • Eksisterende gasinstallation skal være lovlig og funktionsdygtig
  • Gasdyser til gastype og korrekt gasregulator er ikke en del af dette tilbud
  • Andre dele og yderligere opgaver der måtte opstå, kan resultere i en højere pris
Bestil tilslutning af gaskomfur ved at udfylde formularen ovenover.
SHOP VARER INKL. MONTERING
 

Kan man selv montere gaskomfur

Det kan være enormt fristende at udføre en masse forfaldende opgaver i sit eget hjem. Og har man har skruet hænderne godt på, kan man sikkert også nå langt. Men sagen er bare den, at der er visse tekniske installationer, som kræver en fagperson til udførelsen. Gasinstallationer - både på natur- og bygas må nemlig KUN udføres af et autoriserede VVS firma og KUN af montører der er uddannet med et A-certifikat. Det betyder, at det ikke er hvem som helst, der kan udføre en tilslutning af gaskomfur og hertil melde tilbage til gasleverandøren med ændringer og udskiftninger på gasnettet. Denne type installationer kontrolleres af selve gasleverandøren kontrolinstans for netop at sikre, at alle bekendtgørelser og gasreglementet overholdes på gasnettet og måles korrekt.  Derfor er det yderst vigtigt, at man allierer sig med en VVS’er som beskæftiger sig med gas. Generelt er gasinstallationer en størrelse som kræver en vis viden inden for området, og derfor er det ikke et arbejde, som man på egen hånd må kaste sig over. At montere gaskomfur bør derfor kun udføres af en autoriserede VVS’er.
 
Heldigvis har vi hos VVSPlus gjort prisen for tilslutning af gaskomfur så billig som muligt, så du kan bestille en gaskomfur installation for blot 2.495 kr.
 
 

Hvad koster det at tilslutte et gaskomfur

Prisen for montering af gaskomfur kan veksle afhængig af, hvilken installatør du vælger at benytte. Men hos VVSPlus har vi en pris som ikke gemmer på skjulte tillæg, og du kan derfor trygt booke hos os. For 2.495 kr. står vi for at tilslutte et gaskomfur hjemme hos dig. Vores team af dygtige VVS-montører har fuldstændig styr på gas installationens ABC, hvorfor du roligt kan overlade din gaskomfur installation til os. Hvis du ønsker at bestille en montering af gaskomfur skal du blot udfylde bestillingsformularen som er øverst på siden.
 
 

Gasinstallationer i de danske hjem

Bygas er en betegnelse for visse gastyper, der fremstilles på offentlige gasværker og distribueres gennem gasledninger til forbrugere i byområder her iblandt København. Bygas er i tidens løb blevet brugt til belysning bl.a. langs gader i fabrikshaller og i private hjem, senere hen til madlavning på gaskomfurer, rumopvarmning mm. Gassen blev etableret i København i 1857, så denne opvarmning metode har mange år på bagen. Gaskomfurer med bygas er fortsat den primære form for energikilde i de Københavnske køkkener. Igennem byfornyelsen i 90érne er tusindvis af vandvarmere opvarmet med gas blevet erstattet af centrale opvarmningsformer- men gaskomfurer er overlevet som en effektiv varme i køkkenet. Derfor er der faktisk rigtig mange som stadig har et gaskomfur stående i køkkenet, og der findes gasinstallationer både i de danske hjem men også på mange restauranter. Den indirekte varme fra et gaskomfur skulle efter sigende være fantastisk at lave mad over.
 
Men har du på trods gaskomfurets mange gode egenskaber brug for hjælp til afpropning af gas eller nedtagning af gasmåler kan du selvfølgelig også få hjælp til det hos VVSPlus. Har du en helt anden opgave, hvad end den vedrører gasinstallationer eller ej, er du naturligvis altid velkommen til at ringe til os på 70 12 20 21.