TILSLUTNING AF OPVASKEMASKINE

HJÆLP TIL TILSLUTNING AF DIN OPVASKEMASKINE?
Tilslutning af opvaskemaskine - Bestil online hos VVSPlus

TILSLUTNING AF OPVASKEMASKINE

HJÆLP TIL TILSLUTNING AF DIN OPVASKEMASKINE?

FÅ HJÆLP TIL TILSLUTNING AF DIN OPVASKEMASKINE?

Slip nemt for bunker af opvask stående på køkkenbordet og få en opvaskemaskine. Men tilslutning af en ny opvaskemaskine kræver strøm, vand og afløb. Måske er du i tvivl, om du selv må stå for tilslutningen af din nye opvaskemaskine? Så læs lige med her inden du kontakter os for at booke en montør, for måske kan du faktisk klare det på egen hånd.
 
Har du ikke mod på at gøre-det-selv, vil vi selvfølgelig meget gerne hjælpe dig med at tilslutte din opvaskemaskine. Klik på billedet her under og book nemt en montør til tilslutning af opvaskemaskine.

Må jeg selv stå for tilslutning af opvaskemaskine?

Skal du have en ny opvaskemaskine og mangler blot tilslutningen? Så behøver du faktisk ikke at være den store håndværker for at kunne klare installationen på egen hånd. Du må nemlig gerne selv stå for montering af din opvaskemaskine hvis:
 
 • Opvaskemaskinen får strøm via en almindelig stikkontakt
 • Vandet bliver tilsluttet via stophanen (som er håndtaget, hvor du lukker for vandet)
Kan du installere din opvaskemaskine med ovenstående, må du gerne selv tage arbejdshandskerne på og få sat maskinen til.
 

Sådan tilslutter du en opvaskemaskine

 1. Demontér afløbsinstallationen (som er placeret på køkkenvandlåsen på en studs fastgjort med et spændebånd)
 2. Fjern forbindelsen fra vandhanen under køkkenskabet og hiv stikket ud af stikkontakten
 3. Fjern din evt. gamle opvaskemaskine
 4. Placér den nye maskine, så den er klar til at blive skubbet på plads (men lad den stå ude på gulvet sammen med spildbakken, der skal placeres under maskinen)
 5. Træk afløbs- og brugsvandsslangerne ind i vaskeskabet og lav øvelsen fra punkt 1 omvendt
 6. Forbind afløbet på køkkenvandlåsen (husk at spænde spændebåndet)
 7. Skru omløberen fra waterblockeren på vandhanen og tænd for vandet
 8. Sæt stikket i stikkontakten og tænd
Nu er du klar til at bruge din nye opvaskemaskine. Husk dog at være opmærksom på eventuelle utætheder især i starten.
 

Hvornår må jeg IKKE selv tilslutte en opvaskemaskine?

I nogle tilfælde kan det kræve, at der ændres på dine vandinstallationer, såsom rør og slanger ved tilslutning af en ny opvaskemaskine. Her vil det være nødvendigt, at du tager kontakt til os hos VVSPlus, så vi kan rådgive dig og i nogle tilfælde udføre tilslutningen for dig.
 
Har du måttet konstatere, at det i dit tilfælde kræver en autoriseret VVS-installatør at få tilsluttet din opvaskemaskine? Så er hjælpen på vej. Hos VVSPlus kan du nemt booke en VVSPlus montør til installation af din nye opvaskemaskine.
 

Få et samlet VVS tilbud på flere opgaver?

Skal vi lave et samlet VVS tilbud på dig udover tilslutning af opvaskemaskine, så læs videre her og få et samlet tilbud på flere opgaver, som du gerne vil booke en af vores montører til. Sådan bestiller du et tilbud:
 
 1. Send os en kort beskrivelse på få et gratis tilbud sammen med et par billeder af det, du gerne vil have vores hjælp til
 2. Vi vender tilbage til dig med en pris indenfor 24 timer på hverdage
 3. Ønsker du at acceptere vores tilbud, kan du med det samme booke en af vores montører direkte i vores kalender
 4. Vi møder op til aftalt tid og sted og udfører opgaven for dig
Har du spørgsmål til en opgave eller ønsker du rådgivning? Så kan du altid ringe på 70 12 20 21. Her sidder vores kundeservice klar til at servicere dig. Du kan også fange os på chatten, hvor vi gerne guider dig til bestilling af et tilbud.
 
Oplever du, at din opvaskemaskine lugter? Så kan du hoppe ind og læs vores indlæg på bloggen og blive klogere på, hvordan du kan komme problemet til livs.

Relaterede artikler