Tilslutning af ovn hos VVSPlus

TILSLUTNING AF OVN

 
Tilslutning af ovn hos VVSPlus
 

PRIS FOR TILSLUTNING AF EGEN OVN 2.495,-

Bestil ved at udfylde formularen

UPS! Den forespørgsel, som du prøvede at sende igennem, fejler lige nu...

Gå tilbage til forsiden for at fortsætte på vores hjemmeside, hvis du ønsker at få et tilbud eller booke en VVS'er eller elektriker til din opgave. Hvis du stadig har brug for hjælp eller har spørgsmål, står vores kundeservice klar til at assistere dig på 70122021 eller via hej@vvsplus.dk. Tak for din tålmodighed.

Kundeinformationer

TAK FOR DIN HENVENDELSE

Du vil modtage bekræftelsen på mail inden for kort tid.
Vi håber, tilbuddet lever op til dine forventninger og glæder os til at høre fra dig.

Med venlig hilsen

VVSPlus

GODKEND BESTILLING

Opgave

Tilslutning af ovn_Pakke 4291

Adresse

Tidspunkt

Vi kontakter dig for at finde tidspunkt hurtigst muligt

Kontaktoplysninger

Vælg tidspunkt

 

BESTIL TILSLUTNING AF EGEN OVN

Vil du gerne i gang med at bruge din nye ovn med det samme, så er det en mulighed at bestille en af vores håndværkere online. Book nemt en håndværker til montering af dine hårde hvidevare bl.a. montering af ovn lige her. Hos VVSPlus er vi klar til at hjælpe dig, når du har brug for det.
 
Tilslutning af ovn indeholder:
 
  • Udskiftning af eksisterende ovn
  • Demontering af eksisterende ovn
  • Montering af ny ovn 
  • Test og afprøvning af installation 
  • Kvalitetssikring af installation
  • Grøn affaldshåndtering på emballage og affald
  • Arbejdsløn og kørsel er inkluderet i prisen
 
OBS. Vi tager ikke den gamle ovn med til affaldshåndtering
 
Forbehold:
 
  • Elinstallation skal være lovlig og funktionsdygtig 
  • Det forudsættes, at der er adgang og plads til arbejdes udførelse 
  • Såfremt der mangler dele eller opstår andre opgaver i forbindelse med vores besøg, er vi selvfølgelig behjælpelige med dette. I sådanne tilfælde aftales den nye pris med håndværkeren, inden han påbegynder opgaven.
Bemærk: Prisen er kun for montering og er IKKE inkl. en ny ovn.
 
Bestil montering af ovn ved at udfylde formularen ovenover.
SHOP VARER INKL. MONTERING
 

TILSLUTNING AF OVN PÅ EGEN HÅND

Hvis den gamle ovn er stået af er det vist en nødvendighed at få indkøbt sig en ny. Tilslutning af en ovn indeholder kræver ofte kendskab og derved respekt for de tekniske installationer. Generelt er der flere tilslutninger i køkkenet, hvor det kræver en vis viden inden for området før man kaster sig over opgaven. Heriblandt er bl.a montering af indbygningsovn og tilslutning af ovn i skab opgaver, hvor vi anbefaler at søge hjælp hos en autoriseret elektriker. Ved denne type installationer er der netop et par elementer som du særligt bør være opmærksomhed og i nogle tilfælde endda rådføre dig med en fagperson. Måske har du allerede forsøgt dig med tilslutning af ovn og må erkende at det kræver en elektriker, som kan stå for tilslutningen på forsvarlig vis.
 
En ovn er desuden ikke den mest handy ting at bære rundt og eller løfte på. For eksempel ved montering af ovn i højskab vil det være nødvendigt at kunne løfte ovnen ud uden selv at komme til skade eller skade resten af køkkenet eller væggene omkring. Vores håndværker er naturligvis vant til at udføre disse typer opgaver og vil derfor nemt kunne løft fra højskab og ned uden problem.
 
Er den nuværende installation ved ovnen tilsluttet i en lukket dåse, er det faktisk et krav, at det er en autoriseret elektriker der står for opgaven. I sådanne tilfælde må du så slet ikke udføre tilslutningen på egen hånd – ej heller hvis du skulle have mod på det.
 

KAN VI HJÆLPE MED ANDET END INSTALLATION AF OVN

Når vi er booket til installation af ovn hos dig, har du mulighed for at lave en række tilkøb, hvis du har brug for yderligere hjælp fra vores elektriker. Måske er det tid til en gennemgang af din eksisterende el tavle, hvilket vi kan udføre for kun 250 kr. Har du andre både store og små el opgaver, hvor du ønsker vores hjælp, kan du altid booke os på forhånd eller lad os tage en snak på selve dagen. Du kan også ringe til os på tlf. 70 12 20 21.
 
Har du brug for hjælp til montering af andre hårde hvidevare her under tilslutning af komfurmontering af emhætte eller installation af opvaskemaskine, kan du naturligvis også booke vores dygtige elektrikere til denne type opgaver.