Toilet der løber – det kan koste dig dyrt

Stine Rix
25/06 2019

Hvis dit toilet løber kan det komme til at koste dig flere tusinde kroner. Faktisk helt op mod 27.000 kr. om året i øget vandforbrug.

Man kan ikke altid høre, om et toilet løber

Et toilet kan løbe i større eller mindre skala. Hvis det er ganske lidt, er det ikke sikkert, du opdager det. Der er en metode til, hvordan du tydeligt kan afgøre, om dit toilet løber. Se med i videoen her under, hvor Max viser dig hvordan:

Hvis toilettet løber hele tiden, er det ofte bundpakningen, den er gal med. Løber toilettet kun, når cisternen er fyldt med vand, er det oftest vandtilførslen, der er problemer med. Men et løbende toilet behøver ikke at betyde køb af et helt nyt toilet. Ofte kan problemet klares med udskiftning af dele af indmaden og altså en simpel reparation.

Hvordan du reparerer det, afhænger helt af toilettype og producent. Der findes et utal af vejledninger fra producenterne på nettet, så det er blot om at finde frem til den rigtige vejledning for toilettype og producent.

 

Få mere inspiration hos VVSPlus

Søger du inspiration til andre gør-det-selv projekter, kan du altid læse vores indlæg på vores inspirationsside. Her berører vi mange emner og ikke kun toiletter, der løber. Du kan fx få inspiration til ny indretning af dit badeværelse, hvordan du renser tagrender, eller hvordan du kan spare penge på din fjernvarme.

 

Vi arbejder altid for den bedste kundeoplevelse

Udover at inspirere til dit eget gør-det-selv projekt, arbejder vi selvfølgelig også konstant på at skabe gode oplevelser for vores kunder. Det er vigtigt for os, at kunden får en god betjening hos os. Det skal være nemt og hurtigt for vores kunder at få et tilbud på en el- eller VVS-opgave. Vi har derfor gjort det nemt for dig at handle med os. Derfor kan du fx booke en af vores dygtige håndværkere direkte i kalenderen, eller du kan få et tilbud tilsendt indenfor 24 timer. Du skal blot uploade et par billeder og en opgavebeskrivelse. Så vender vi tilbage med et tilbud indenfor 24 timer. Accepterer du vores tilbud, kan du nemt finde den tid i vores kalender, som passer dig. Vi kører helt til kl 20.00, så du behøver ikke at tage fri fra arbejde. Det kan ikke være nemmere! Vi glæder os til at betjene dig.

Andre indlæg du vil synes om

Må jeg selv lave el

Der er rigtig mange penge at spare ved at tage værktøjet i egen hånd og gør-det-selv, når det drejer sig om elinstallationer. Inden for elinstallationer findes der dog en række krav, som i visse tilfælde kræver en autoriseret elektriker. Men der er faktisk en lang række opgaver, hvor du kan lave el selv, hvis du […]

Læs hele indlægget

Toilet der løber – det kan koste dig dyrt

Hvis dit toilet løber kan det komme til at koste dig flere tusinde kroner. Faktisk helt op mod 27.000 kr. om året i øget vandforbrug. Man kan ikke altid høre, om et toilet løber Et toilet kan løbe i større eller mindre skala. Hvis det er ganske lidt, er det ikke sikkert, du opdager det. […]

Læs hele indlægget

God forretningsmodel

Kombinationen af at tage nogle billeder og sende dem og den efterfølgende skriftlige korrespondance gjorde det til en tryg måde at samarbejde på. Kan varmt anbefale VVSPlus!

- Tony Sørensen