TOILET UDEN SKYLLEKANT

HVILKET TOILET SKAL MAN VÆLGE?
Ifö Spira toilet uden skyllekant - VVSPlus leverer og monterer

TOILET UDEN SKYLLEKANT

HVILKET TOILET SKAL MAN VÆLGE?

FIND TOILET UDEN SKYLLEKANT HOS VVSPLUS

Er det ved at være tid til at udskifte det gamle toilet? Du er måske i din søgen på et nyt toilet stødt på begrebet "toilet uden skyllekant", Rimfree eller Rimless – kært barn har mange navne. Og det er ikke uden grund, at de såkaldte toiletter uden skyllekant er blevet så populære på de danske badeværelser. Der er nemlig en stor fordel ved at vælge denne type toilet. Behøver du ikke læse mere, men er helt klar klar at investere i et nyt toilet? Vi har et stort udvalg af toiletter uden skyllekant, som du finder ved at klikke på billedet her under:

Et toilet uden skyllekant minimerer bakterier

På et traditionelt toilet vil du opleve, at der er en kant under toiletbrættet, hvor vandet løber fra, når du skyller ud. Under denne kant kan det være svært at komme op under med toiletbørsten og gøre rent. Hvorimod på et toilet uden skyllekant har du ikke denne kant, hvorfor der ikke kan samle sig bakterier på dette sted i toiletkummen. Man tør næsten ikke tænke på, hvor mange bakterier der i tidens løb kan samle sig under kanten.
 

Hvilket toilet uden skyllekant skal jeg vælge?

Der findes efterhånden flere leverandører af toiletter uden skyllekant, og det kan være svært at sortere i de mange varianter. Derfor vil vi her præsentere dig for vores bud på en leverandør, som ikke kun har skabt et funktionelt godt toilet uden skyllekant, men som samtidig også er enkelt og elegant i sit udtryk og derved passer ind på ethvert badeværelse.
 
IFÖ har i deres sortiment to modeller uden skyllekant SPIRA og SPIRA ART som begge findes i en gulvstående og væghængt model. Disse to modeller fra IFÖ er i høj kvalitet og dermed rigtig gode bud, hvis du ønsker at minimere bakterierne i din kumme. Forskellen på Spira og Spira Art findes i designet. Spira er IFÖs standard toilet og Spira Art er deres design model. Læs mere om IFÖ SPIRA TOILET OG IFÖ SPIRA ART TOILET hos Ifö.
 
Derudover er disse modeller miljørigtige, da de er indrettet med et 2 og 4 liters skyl, som er langt mindre end et toilet af ældre dato, som kan bruge op til 6 liter pr. skyl.
 
Køb dit nye IFÖ SPIRA eller IFÖ SPIRA ART hos VVSPlus.
 

Køb nyt toilet uden skyllekant inkl. montering

Kan du ligesom os se fordelen i at vælge denne type toilet, hvis du alligevel står over for en udskiftning? Om du er til et væghængt toilet uden skyllekant eller et gulvstående toilet, så finder du masser af muligheder i vores udvalg af Ifö toiletter. Du finder Ifö toilet uden skyllekant i modellerne Spira og Spira Art her under:
 
 
Har du brug for hjælp til køb af et nyt toilet, så tag endelig VVSPlus med på råd. Vi sidder klar på telefon 70 12 20 21. Du er også velkommen til at sende os en mail på hej@vvsplus.dk eller fange os på chatten.

NYT TOILET? FÅ HJÆLP TIL VALGET

Har du svært ved at finde rundt i de mange begreber indenfor valg af toilet? Så har vi lavet en guide i dette indlægget, hvilket toilet skal jeg vælge, hvor du bl.a. kan læse om forskellen på S og P lås, samt fordele og ulemper ved at vælge et gulvstående eller væghængt toilet. Så hvis du leder efter nyt toilet er du kældet godt på i de mange begreber og funktioner inden for toilettets verden.

Relaterede artikler