HVAD KOSTER TOILETSKYL

HVOR MANGE PENGE BRUGER MAN PÅ ET TOILETSKYL?
Toiletskyl - Ifö toilet - VVSPlus

HVAD KOSTER TOILETSKYL

HVOR MANGE PENGE BRUGER MAN PÅ ET TOILETSKYL?

HVOR MANGE PENGE BRUGER MAN PÅ ET TOILETSKYL?

Hver dansker bruger i gennemsnit 108 liter vand om dagen. 27% af vandet bruges på toilettet. Derfor kan der være mange penge at spare på dit toiletskyl. Et enkelt tryk og så er der skyllet ud i toilettet.
 
Vi tænker ikke nødvendigvis over, hvor mange liter vand, der er blevet brugt. I dag har vi vænnet os til, at de fleste toiletter har dobbelt skyl. Alligevel har rigtig mange husstande fortsat kun toiletter med ét skyl, og her kan der være rigtig mange penge at spare på at skifte til et mere moderne toilet. VVSPlus giver dig her gode tips til, hvordan du med en lille investering på sigt kan spare rigtig mange penge på toiletskyl.
 
Er du bare klar til at skifte det gamle toilet ud til en nyere model? Se vores store udvalg af toiletter ved at klikke på billedet her under:

Spar penge på at have dobbelt toiletskyl

Har du et badeværelse, som ikke er renoveret og derfor måske også et toilet af en ældre model? Så skal du læse med her.
 
Et ældre klassisk toilet bruger nemlig 9-12 liter vand per. skyl. En gennemsnitlig dansk familie går på toilettet ca. 4.700 gange om året! Med en let hovedregning giver det 42.300 liter vand per. år. Det er rigtig meget vand!
 
Især når der faktisk findes nyere modeller, som du med fordel kan skifte dit ældre toilet ud med. På de nyere modeller kan du vælge en vandbesparende to-skyls funktion, der kun bruger 2 til 4 liter vand pr. skyl. Ved at udskifte til et vandbesparende toilet vil du kunne spare rigtig mange penge om året. Og i løbet af 1-2 år vil dit nye toilet være tjent hjem!

Hos VVSPlus har vi stor erfaring med at udskifte toiletter, og vi rådgiver også gerne i valget af dit nye toilet. Vi har et stort udvalg af TOILETTER, og du kan derfor vælge både VÆGHÆNGT TOILET eller GULVSTÅENDE TOILET og med eller uden Soft Close.
 
Ønsker du at udskifte toilettet til en mere økonomisk model, eller trænger den gamle model bare til at blive skiftet ud? Så er du altid meget velkommen til at kontakte VVSPlus på 70122021 eller selv gå på opdagelse i SHOPPEN. Her finder du bl.a TOILETTER FRA IFÖ, som er udstyrret med 2 og 4 liters skyl. Den lille investering i et nyt toilet er jo hurtigt tjent hjem igen i et mindre vandforbrug.


Hvis dit toilet løber med vand

Den helt store besparelse kommer, hvis du i dag har et toilet, som løber. Et toilet, hvor vandet står og løber, kan bruge helt op til 1 m3 vand om dagen, hvilket kan koste dig 350 kr. om ugen. Så selvom dit toilet løber så lidt, at du ikke umiddelbart kan se det, kan det give et årligt vandspild på 100 m3 vand. Det kan altså løbe op i rigtig mange penge, som du nemt kan spare ved at rådføre dig med VVSPlus.

Et nyt toilet vil være tjent hjem i løbet af 6-12 måneder!
 
Du kan selv teste, om dit toilet er utæt. Det gør du ved at sætte et stykke toiletpapir på bagsiden af kummen. Hvis det bliver vådt, skal du enten have dit toilet repareret eller udskifte det. Klik her under hvis du hat brug for en VVS montør, som kan fixe problemet for dig:

Døjer du med et toilet der løber?

Hvis du har et toilet, der løber, kan du kontakte VVSPlus på 70122021, eller booke os til reparation af toilet, så vi kan få sat en stopper for det løbende toilet. Du kan selv booke en af vores håndværkere direkte i vores kalender. Så kommer han og ordner dit toilet, når det passer dig. Vi har vores dygtige håndværkere på vejene helt til kl. 20.00 på hverdage. Du booker nemt en af vores håndværkere online.

Hvis du vil have flere tips til, hvordan du kan spare penge på dit toilet, kan du læse vores indlæg omkring et løbende toilet. Det kan nemlig koste rigtig mange penge, hvis dit toilet står og løber - også selvom det er ganske lidt. Bliv klogere på problemet med et toilet, der løber lige HER.

Relaterede artikler