Udskiftning af gasmåler hos VVSPlus

UDSKIFTNING AF GASMÅLER

 
Udskiftning af gasmåler hos VVSPlus
 

PRIS FOR UDSKIFTNING AF GASMÅLER 7.495,-

Bestil ved at udfylde formularen

UPS! Den forespørgsel, som du prøvede at sende igennem, fejler lige nu...

Gå tilbage til forsiden for at fortsætte på vores hjemmeside, hvis du ønsker at få et tilbud eller booke en VVS'er eller elektriker til din opgave. Hvis du stadig har brug for hjælp eller har spørgsmål, står vores kundeservice klar til at assistere dig på 70122021 eller via hej@vvsplus.dk. Tak for din tålmodighed.

Kundeinformationer

TAK FOR DIN HENVENDELSE

Du vil modtage bekræftelsen på mail inden for kort tid.
Vi håber, tilbuddet lever op til dine forventninger og glæder os til at høre fra dig.

Med venlig hilsen

VVSPlus

GODKEND BESTILLING

Opgave

Udskiftning af gasmåler inkl. installation_ Pakke 5024

Adresse

Tidspunkt

Vi kontakter dig for at finde tidspunkt hurtigst muligt

Kontaktoplysninger

Vælg tidspunkt

 

BESTIL UDSKIFTNING AF GASMÅLER

Har du brug for hjælpe til udskiftning af gasmåler i din bolig, så kan du nemt få løst opgaven hos VVSPlus. Vores team af dygtige VVS'ere står klar til at hjælpe med opgaver vedr. gasinstallationer. Prisen er inkl. installation fra stigestreng til forbindelse af gasblus.
 
Udskiftning af gasmåler indeholder:
  • Afmontering af rør og gasmåler, fra komfur til stigstreng
  • Montering af ny forbindelse til ny måler
  • Forbindelse fra måler til nyt gasblus
  • Installationen tæthedsprøves ved overskumning og trykprøve
  • Grøn affaldshåndtering af demonterede installation
  • Tilbagelevering af gasmåler til gasværket
Forbehold:
  • Er gasrør skjult over hængeloft eller andet, vil dette ikke blive fjernet
  • Hoved gasrør skal være placeret i samme lejlighed
  • Lukning af huller efter rørbære og rør er ikke medregnet i prisen
  • Andre dele og yderligere opgaver der måtte opstå, kan resultere i en højere pris
Bestil udskiftning af gasmåler inkl. installation fra stigestreng til forbindelse af gasblus ved at udfylde formularen ovenover.
SHOP VARER INKL. MONTERING
 

Udskiftning af gammel gasmåler

I dag bliver stadig mange lejligheder og huse, især i Københavns området, forsynet med gas. Forsyning med gas i en boligen er næsten også lig med et gaskomfur i køkkenet. Er du den heldige ejer af et gaskomfur, hvor du endnu ikke har fået foretaget en udskiftning af gammel gasmåler i din bolig, er der højst sandsynligt placeret en gasmåler af en vis størrelse i dit køkken. En gasmåler er som oftest placeret i forbindelse med komfuret og har derved også en ret central placering i køkkenet. En gasmåler af ældre dato er ikke nem at skjule i køkkenet pga. af størrelsen. Lige præcis derfor vælger mange at få lavet en udskiftning af gasmåler til en betydelig mindre måler. I forbindelse med opsætning af ny gasmåler er det ofte at foretrække placeringen af den ny gasmåler i et overskab, hvilket er naturligt i forbindelse med en køkkenrenovering. Har du haft netop denne tanke, kan du booke VVSPlus til udskiftning af gasmåler lige her.
 

Opsætning af ny gasmåler

Har du længe drømt om at få udskiftet den gamle og måske også lidt klodset gasmåler ud? Så er du landet det helt rettet sted. VVSPlus er gerne behjælpelige med opsætning af ny gasmåler, hvad end det er i forbindelse med en køkkenrenovering eller du blot ønsker en gasmåler udskiftning for synets skyld. I forbindelse med en køkkenrenovering er det netop oplagt at bruge et overskab til at gemme gasinstallationen væk i. En gasmåler uanset størrelse og alder pynter ikke just i et køkken og kan for mange være en irritation for indretning af rummet. Heldigvis behøver udskiftning og montering af ny gasmåler ikke at være den helt store operation. Dog er det vigtigt at have følgende in mente. Ved udskiftning af en gasmåler til en nyere model, er det kun et autoriserede VVS firma der kan lave ombytningen og udskiftningen må KUN udføres af montører uddannet med et A-certifikat. VVS-montøren har desuden pligt til at melde tilbage til gasleverandøren med ændringer og udskiftninger på gasnettet. Herefter kontrolleres installationen af gasleverandøren kontrolinstans for at sikre, at alle bekendtgørelser og gasreglementet overholdes på gasnettet og måles korrekt. Ved alle gasinstallationer kræves det derved, at man rådfører sig med et autoriserede VVS firma, som efter dine ønsker udfører opgaven.
 

Bestil gasmåler udskiftning hos VVSPlus

Hos VVSPlus står vi gerne for udskiftning og montering af ny gasmåler. Du booker os til opgaven blot ved at udfylde bestillingsformularen øverst på siden. Pris for udskiftning af gasmåler er 7.495 kr. Har du nogle spørgsmål til gasmåler udskiftning, kan du altid ringe til os på 70 12 20 21. Har du brug for hjælp til andre gas installationer såsom; tilslutning af gaskomfur eller tilslutning af gaskogeplade er vi naturligvis også behjælpelige med vores kompetencer her.