Amager by - book VVS'er online hos VVSPlus

FÅ ET GRATIS TILBUD

Bestil et gratis tilbud og få en pris på din opgave
indenfor 24 TIMER på hverdage.

Ved spørgsmål er vi klar på
telefon: +45 70 12 20 21
og på e-mail: hej@vvsplus.dk.

VVS AMAGER 
BOOK VORES HÅNDVÆRKERE ONLINE!

Amager er i rivende udvikling, og der bliver bygget nyt og renoveret. Generelt bliver Amager by fornyet som aldrig før. Vi er i dag et naturligt valg, når der skal vælges VVS-montør til dine opgaver. Vi er lokalt forankret på Amager og støtter op om både lokalsporten og det lokale byliv. Du kan booke din lokale VVS 'er på Amager hos VVSPlus.
 
Vi har gjort vores håndværkeres kalendere synlige for dig, så du nemt og bekvemt selv kan gå ind og booke vores dygtige VVS-montører direkte i kalenderen og på timebasis. Du kan også sende billeder og beskrivelse af den VVS-opgave, som du gerne vil have et tilbud på. Så sender vi dig et tilbud indenfor 24 timer på hverdage. Du får et gratis tilbud på din opgave ved at udfylde bestillingsformularen her under:
 

Ups! Den forespørgsel, som du prøvede at sende igennem, fejler lige nu...

Gå tilbage til forsiden for at fortsætte på vores hjemmeside, hvis du ønsker at få et tilbud eller booke en VVS'er eller elektriker til din opgave. Hvis du stadig har brug for hjælp eller har spørgsmål, står vores kundeservice klar til at assistere dig på 70122021 eller via hej@vvsplus.dk. Tak for din tålmodighed.

Vent et par sekunder, billedet uploades.

Leveringsadresse

Fakturaadresse

TAK FOR DIN HENVENDELSE

Du vil modtage bekræftelsen på mail inden for kort tid.
Vi håber, tilbuddet lever op til dine forventninger og glæder os til at høre fra dig.

Med venlig hilsen

VVSPlus

DIT LOKALE VVS-FIRMA PÅ AMAGER

Som dit lokale Amager VVS-firma sætter vi en dyd i at løse opgaverne til perfektion. Du kan være helt sikker på, at vi ikke forlader vores arbejde, før vi har udført et tilfredsstillende resultat for begge parter. Vores faglige stolthed er en kerneværdi for os, og den går vi aldrig på kompromis med. Der er ingen opgave, der er for stor eller lille for os, og vi ved, hvordan vi skal gå til den, så den bliver udført på bedste vis. Det betyder tryghed for dig, når du har brug for en blikkenslager eller VVS'er på Amager.
 

PROFESSIONEL RÅDGIVNING OG SPARRING

Imens vi udfører din VVS-opgave, stiller vi gerne vores faglige ekspertise til rådighed undervejs. Måske er du i tvivl om, hvordan du bedst energioptimerer din bolig, eller hvordan vaskemaskinen bedst monteres. Det har vi alt sammen årelang erfaring med, og vi kan derfor løbende sikre dig den bedste sparring, så du får det, som bedst matcher dig og dit behov i hverdagen.
 

FIND DIN VVS-MONTØR PÅ AMAGER

Er du på udkig efter en god håndværker på Amager? Så er du havnet det helt rigtige sted. Vi sørger nemlig for, at vi kan tilbyde vores håndværkeropgaver til en pris, hvor de fleste kan være med. Og det behøver derfor ikke være dyrt at få renoveret et køkken, der trænger til en kærlig hånd, eller et badeværelse, der er slidt ned.
 
Vores håndværkere har mange års erfaring indenfor faget, og derfor har vi prøvet alle typer opgaver før. Det betyder, at du kan være helt tryg ved at overlade din håndværkeropgave til vores håndværkere på Amager.
 
Her er der eksempler på opgaver, som bliver bestilt hos os:
Dette er blot et udpluk af de mange VVS-opgaver, vores håndværkere løser hver dag. Har du en anden opgave, skal du derfor ikke tøve med at kontakte os. Vi glæder os til at kunne servicere dig, i vores tilbudsservice og shop 24/7 og håber, at det vil gøre det nemmere for dig at bestille en håndværker.
 
Du kan også vælge imellem flere end 1000 varer til faste priser inklusiv montering og booke en af vores håndværkere i kalenderen 24/7. Vores kalender er online tilgængeligt for dig. Så nu er det slut med at skulle huske at ringe indenfor en bestemt åbningstid. Vi er tilgængelige, når du har tid.
 
Se selv hvor nemt det er. Book en af vores håndværkere nu direkte i kalenderen. Du ringer bare til os, hvis du har spørgsmål på tlf. 70 12 20 21. Så hjælper vi dig godt igennem din booking.
 

FÅ TILBUD

Få et gratis tilbud
indenfor 24 timer på hverdage

 

SHOP VARE

Køb din vare i shoppen
inkl. montering

 

BOOK HÅNDVÆRKER

Book en håndværker
på timebasis