Hvidovre by - book VVS'er online hos VVSPlus

FÅ ET GRATIS TILBUD

Bestil et gratis tilbud og få en pris på din opgave
indenfor 24 TIMER på hverdage.

Ved spørgsmål er vi klar på
telefon: +45 70 12 20 21
og på e-mail: hej@vvsplus.dk.

VI HAR LOKALE VVS'ERE I HVIDOVRE

Vores VVS montører i Hvidovre kører hver eneste dag og betjener dag en lang række af lokale kunder i Hvidovre med VVS-opgaver af enhver art. Ingen opgave er for stor eller for lille hos VVSPlus, og vi kan klare alt fra tilslutning af gulvvarme til at fikse den vandhane, der drypper eller udskifte det gamle toilet der løber. Du kan altid nemt og hurtigt book en vvs montør i Hvidvore online hos VVSPlus.
 
I vores online selvbetjening kan du selv booke en håndværker, købe VVS-artikler og vælge om det skal være med eller uden montering. Du kan også bestille et gratis tilbud på din opgave, ved at udfylde nedenstående bestillingsformular. Du har altid svar fra os inden for 24 timer på alle hverdage:

Ups! Den forespørgsel, som du prøvede at sende igennem, fejler lige nu...

Gå tilbage til forsiden for at fortsætte på vores hjemmeside, hvis du ønsker at få et tilbud eller booke en VVS'er eller elektriker til din opgave. Hvis du stadig har brug for hjælp eller har spørgsmål, står vores kundeservice klar til at assistere dig på 70122021 eller via hej@vvsplus.dk. Tak for din tålmodighed.

Vent et par sekunder, billedet uploades.

Leveringsadresse

Fakturaadresse

TAK FOR DIN HENVENDELSE

Du vil modtage bekræftelsen på mail inden for kort tid.
Vi håber, tilbuddet lever op til dine forventninger og glæder os til at høre fra dig.

Med venlig hilsen

VVSPlus

SÅ NEMT ER DET MED VVSPLUS

Med VVSPlus har du dermed en lang række muligheder, når du har brug for en VVS montør i Hvidovre. Se dine mange muligheder her under:
 
  • Købe VVS varer og samtidig booke en håndværker til montering. Du vælger selv et tidspunkt, der passer dig i vores online kalender.
  • Booke en håndværker på timebasis - du bestemmer selv hvor lang tid du vil afsætte i vores online kalender
  • Få tilbud på din VVS-opgave. Tag et par billeder og send sammen med en beskrivelse af din opgave, så sender vi vores tilbud til dig indenfor 24 timer på alle hverdage. Når du accepterer tilbuddet booker du samtidig den tid, der passer dig i vores kalender.
Vi er specialister i renovering af den gamle bygningsmasse og mange års erfaring med projektering af istandsættelser i andelsboligforeninger, ejerforeninger og andre typer ejendomme, hvor stigstrenge, vandinstallationer og varmecentraler trænger til at blive moderniseret for at sikre et lavest muligt energiforbrug.
 
Vi har også stor erfaring med at servicere privatforbrugeren i Hvidovre med VVS. Det betyder, at du med VVSPlus nemt kan få løst den VVS opgave, som du ønsker.
 

BOOK DIN HÅNDVÆRKER I HVIDOVRE MED VVSPLUS 

Vores dygtige vvs montører i Hvidovre har løst et hav opgaver for vores kunder. Du kan her under se et udpluk af de VVS opgaver, som andre kunder har book via vores online selvbetjening:
 
 

VVS MONTØR I HVIDOVRE 

Hvis du ikke finder den VVS opgave, som du ønsker at få løst herover, så skal du ikke holde dig tilbage. Du kan til enhver tid booke en håndværker eller få et tilbud på en VVS opgave i Hvidovre. Vi har stor erfaring med at løse alt fra udskiftning af toilet til tilslutning af den populære Quooker vandhane. Så hvis du ønsker rådgivning eller få en pris på dit projekt, kan du altid kontakt os. Har du spørgsmål til booking online eller andet, så sidder vores kundeservice klar til at hjælpe dig på 70 12 20 21, eller på chatten.
 
Det har aldrig været lettere at booke en håndværker til VVS opgaver i Hvidovre. Book en VVS montør i Hvidovre her eller ring til os på 70 12 20 21 hvis du har spørgsmål, så sidder medarbejderne i vores kundeservice.
 

FÅ TILBUD

Få et gratis tilbud
indenfor 24 timer på hverdage

 

SHOP VARE

Køb din vare i shoppen
inkl. montering

 

BOOK HÅNDVÆRKER

Book en håndværker
på timebasis