Jyllinge by - book VVS'er online hos VVSPlus

FÅ ET GRATIS TILBUD

Bestil et gratis tilbud og få en pris på din opgave
indenfor 24 TIMER på hverdage.

Ved spørgsmål er vi klar på
telefon: +45 70 12 20 21
og på e-mail: hej@vvsplus.dk.

VVSPLUS ER DIN LOKALE VVS MONTØR I JYLLINGE

VVSPlus er din lokale VVS montør i Jyllinge om omegn. Vi har altid servicebiler i nærheden af dig, og vi kan derfor hurtigt betjene dig, når vandhanen løber, hvis du har et toilet, som skal skiftes eller du drømmer om en Quooker vandhane. Velkommen til VVSPlus - din lokale VVS 'er i Jyllinge.
 
Vores VVS montører i Jyllinge kan klare alt fra små reparationer og udskiftning af blandingsbatterier, til store renoveringer af lejligheder og etageejendomme. Udskiftning af stigstrenge og vandinstallationer i hele ejendomme er en af vore spidskompetencer og alle renoveringer sker med miljø og grøn energi for øje. Du får altså ikke bare et produkt, når du handler os os, du får også en bred rådgivning, så vi sammen kan sikre, at den løsning du vælger, er den mest fornuftige også på sigt.
 
VVSPlus er skabt for at give dig som privat forbruger i Jyllinge en langt nemmere måde at bestille en VVS 'er på. Prøv selv hvor nemt det er og bestil et gratis tilbud på din opgave. Du skal blot udfylde formualren her under og så har du svar fra os inden for 24 timer på hverdage.

Ups! Den forespørgsel, som du prøvede at sende igennem, fejler lige nu...

Gå tilbage til forsiden for at fortsætte på vores hjemmeside, hvis du ønsker at få et tilbud eller booke en VVS'er eller elektriker til din opgave. Hvis du stadig har brug for hjælp eller har spørgsmål, står vores kundeservice klar til at assistere dig på 70122021 eller via hej@vvsplus.dk. Tak for din tålmodighed.

Vent et par sekunder, billedet uploades.

Leveringsadresse

Fakturaadresse

TAK FOR DIN HENVENDELSE

Du vil modtage bekræftelsen på mail inden for kort tid.
Vi håber, tilbuddet lever op til dine forventninger og glæder os til at høre fra dig.

Med venlig hilsen

VVSPlus

BOOK ONLINE DØGNET RUNDT 

Du kan booke en håndværker hos os alle døgnets 24 timer. Med VVSPlus har vi gjort det muligt for dig at købe VVS produkter i vores shop og samtidig sikre, at en af vores fagfolk kører forbi Jyllinge og installerer dem for dig.
 
Måske har du et større projekt som du ønsker at få et tilbud på:
 
  • Send os billeder og en beskrivelse af den opgaver du ønsker at få løst
  • Så sender vi dig et tilbud på opgaven indenfor 24 timer på alle hverdage
  • Ønsker du at acceptere tilbuddet, kan du selv nemt og hurtigt booke en montør, som kommer til aftalte tid og sted
  • Vi kører på alle hverdage, så du kan helt sikkert finde et tidspunkt, hvor det passer for dig
Vores søde medarbejdere sidder klar i vores kundeservice, hvis du har spørgsmål - så du kan altid fange os på 70 12 20 21.
 
Vi glæder os til at betjene dig!
 

BOR DU I JYLLINGE OG HAR BRUG FOR EN VVS'ER? 

Hver eneste dag sender vi vores VVS montører afsted, for at servicere kunder på Sjælland her iblandt også i Jyllinge. Det betyder, at vores håndværkere har stor erfaring inden for deres fag, og derfor kan de helt sikkert også hjælpe dig, når du har brug for en VVS 'er. Booking af en håndværker hos VVSPlus foregår nemlig online, hvilket betyder, at du 24/7 kan booke en VVS montør og selv vælge mellem de ledige tider i vores kalender. Alt er gjort så nemt som muligt for dig.
 
Her under kan du se, hvilket VVS opgaver vi bl.a. er blevet booket til af kunder i Jyllinge: 
 
Og vi kan hjælpe med meget mere end det, og du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på din VVS opgave, vi sender gerne en VVS montør forbi dig i Jyllinge. 
 
Prøv selv at booke en håndværker, eller bestil en VVS 'er i Jyllinge på timebasis eller få et tilbud. Det har aldrig været nemmere. 
 
Book din VVS-montør i Jyllinge lige her eller ring til os på tlf. 70 12 20 21 hvis du har spørgsmål eller skriv til os på chatten.
 

FÅ TILBUD

Få et gratis tilbud
indenfor 24 timer på hverdage

 

SHOP VARE

Køb din vare i shoppen
inkl. montering

 

BOOK HÅNDVÆRKER

Book en håndværker
på timebasis