Karise by - book VVS'er online hos VVSPlus

FÅ ET GRATIS TILBUD

Bestil et gratis tilbud og få en pris på din opgave
indenfor 24 TIMER på hverdage.

Ved spørgsmål er vi klar på
telefon: +45 70 12 20 21
og på e-mail: hej@vvsplus.dk.

BOOK EN DYGTIG VVS'ER I KARISE

Hos VVSPlus løser vores håndværkere et hav af VVS opgaver i Karise, og vi har fokus på kundeservice og lokalkendskab. Vi har mange års erfaring, og vi er stolte over vores håndværk og har vores dygtige håndværkere som dagligt kører ud på Sjælland.
 
Med VVSPlus i Karise kan du nu booke en VVS montør online hele døgnet rundt. Det kan du fordi, at VVSPlus er en online platforme, hvor du selv kan booke os til den opgaver, som du ønsker at få løst. Velkommen til din lokale VVS montør i Karise.
 
Bestil et gratis tilbud og få svar inden for 24 timer på alle hverdage. Udfyld nemt formularen neden for og du hører fra os:

Ups! Den forespørgsel, som du prøvede at sende igennem, fejler lige nu...

Gå tilbage til forsiden for at fortsætte på vores hjemmeside, hvis du ønsker at få et tilbud eller booke en VVS'er eller elektriker til din opgave. Hvis du stadig har brug for hjælp eller har spørgsmål, står vores kundeservice klar til at assistere dig på 70122021 eller via hej@vvsplus.dk. Tak for din tålmodighed.

Vent et par sekunder, billedet uploades.

Leveringsadresse

Fakturaadresse

TAK FOR DIN HENVENDELSE

Du vil modtage bekræftelsen på mail inden for kort tid.
Vi håber, tilbuddet lever op til dine forventninger og glæder os til at høre fra dig.

Med venlig hilsen

VVSPlus

BOOK OS TIL VVS OPGAVER I KARISE

Vores VVSPlus koncept har gjort det så nemt for dig som enten privat, virksomhed eller ved kommunen at booke en håndværker.
 
Så har du brug for en dygtig VVS montør til udskiftning af dit toilet, udføre et VVS-tjek i din andelsbolig i Karise eller tilslutte den nye opvaskemaskine? Så kan du få et uforpligtende tilbud lige her.
 
Du kan booke tid direkte i vores selvbetjening. I VVSPlus kan du se priser på produkter inkl. montering. Den nemme løsning, hvor du ikke skal tænke på andet end det ønskede tidspunkt.
 
 

VVSPLUS TILBYDER DIG VAREKØB INKL. MONTERING 

For at gøre det nemmere for dig at få fixet dine VVS opgaver i Karise, kan du nemt og hurtigt købe dine VVS artikler og samtidig book en montør. Så Kommer han forbi din adresse til aftalte tid og monterer dine vare.
 
I vores VVS-shop kan du bl.a. finde følgende varegrupper:
 
Dette er blot et lille udpluk af, hvad du kan finde på vores shop. Hop selv ind og hvad vi kan tilbyde dig. HUSK at priserne altid er inkl. montering.
 
 

FÅ ET TILBUD PÅ VVS OPGAVER INDEN FOR 24 TIMER 

  • Ønsker du at få et tilbud på din VVS opgave så skal du blot:
  • Beskriv hvad du ønsker at få lavet samt vedhæft et par billeder af opgaven
  • Så modtager du et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer på hverdage. Når du har accepteret tilbuddet, kan du nemt finde en ledig tid til opgaven i vores kalender. Du kan med det samme se ledige tider, der gør det nemt for dig at passe det ind i din kalender.

BOOK EN VVS MONTØR PÅ TIMEBASIS

Hos VVSPlus kan du også booke en VVS montør i Karise på timebasis, hvis du kun mangler hjælp til montering i hjemmet. Prøv selv hvor nemt det kan være at få klaret dine opgaver med VVSPlus.
 
Book din VVS montør i Karise lige her eller ring til os på 70 12 20 21, hvis du har spørgsmål eller skriv til os på chatten.
 

FÅ TILBUD

Få et gratis tilbud
indenfor 24 timer på hverdage

 

SHOP VARE

Køb din vare i shoppen
inkl. montering

 

BOOK HÅNDVÆRKER

Book en håndværker
på timebasis