VVS-tjek af andelsbolig - Bestil online hos VVSPlus

VVS-TJEK ANDELSBOLIG

SKAL DU SÆLGE DIN ANDELSBOLIG? SÅ KAN VVSPLUS UDFØRE ET VVS-TJEK

SKAL DU SÆLGE DIN ANDELSBOLIG? SÅ KAN VVSPLUS UDFØRE ET VVS-TJEK

Står du midt i et salg af din andelsbolig, eller går du med tanker om at sælge - så kan det i nogle tilfælde være nødvendigt at få udført et VVS-tjek af din andelsbolig.
 
VVSPlus er klar til at hjælpe dig med at udføre et VVS-tjek, når du skal sælge din andelsbolig. Et VVS-tjek kan være en rigtig god ide at få lavet, da det sikrer både sælger og køber, så der ikke opstår ubehagelige overraskelser under et salg. Et salg af ens bolig kan være en uoverskuelig proces. Derfor kan du med fordel lade VVSPlus stå for dit VVS-tjek i din andelsbolig – så kan vi gøre denne del af salget en smule mere overskueligt for dig.
 

Hvordan foregår et VVS-tjek af andelsbolig?

Når vi laver et VVS-tjek gennemgås de tekniske installationer. Et VVS-tjek er kun en gennemgang af de synlige og umiddelbart tilgængelige dele af lejlighedens installationer.
 
På baggrund af gennemgangen i din lejlighed, laver vi en VVS-rapport (tilstandsrapport), som du efterfølgende vil modtage på mail typisk inden for 2-3 hverdage.
 
Den færdige rapport indeholder resultater for installationernes funktionsdygtighed, samt en vurdering af hvorvidt de opfylder de lovmæssige krav, som var gældende, da installationerne blev udført eller ændret.


Hvad indeholder et VVS-tjek i andelsbolig

Et eftersyn indeholder kun stikprøver på de synlige VVS-installationer og ikke på skjulte forhold som fx er lukkede kasser, installationer i lofter samt installationsvægge. Derfor vil skjulte funktionsfejl eller ulovlige forhold heraf ikke fremgå af den endelige VVS-rapport.
 
Ved et VVS-eftersyn vil vi kontrollere følgende:
 
  • Ulovlige VVS-installationer, vaskemaskine, opvaskemaskine, brusekabine, gasinstallationer
  • Vi tjekker køkkenvask, WC, håndvask og badekar og funktionsafprøver armaturer, bruser, afløb mv.
  • Vi efterser radiatorer og funktionsprøver radiatorventiler og termostater
 Et VVS-tjek indeholder ikke:
 
  • Bagatelagtige forhold, herunder sædvanligt slid og ælde, som er normalt for en VVS-installation med den pågældende alder, og som ikke påvirker installationens funktionsdygtighed nævneværdigt
  • Dele af VVS-installationer der er utilgængelige
  • VVS-installationer uden for selve bygningen (fx kloak)
  • Hårde hvidevarer
  • Andre brugsgenstande
  • Om VVS-installationen er tidssvarende


Hvad koster et VVS-tjek i en andelsbolig hos VVSPlus ?

Hos VVSPlus udfører vi gerne et VVS-tjek, hvis du står over for et salg af din andelsbolig. Prisen for et VVS-tjek i din andelsbolig er 1.599 kr. inklusiv rapport.
 
Du kan BOOKE EN AF VORES DYGTIGE MONTØRER til et VVS-tjek i din andelsbolig og med det samme vælge lige præcis den tid, hvor du ønsker at få udført tjekket hjemme hos dig. Vi sender vores montører ud helt til kl. 20.00 på alle hverdage. På den måde kan vi helt sikkert finde et tidspunkt, som passer ind i din hverdag.
 
Bestil et VVS-TJEK allerede i dag. Vi glæder os til at kunne servicere dig med et VVS-tjek i din andelsbolig.
 
Prisen for rapporten er kun gældende for lejligheder i andelsforeninger. Falder din ejendom uden for denne kategori, kan du kontakte os på 70 12 20 21. Du kan altid kontakte os eller skrive til os på chatten.

Klausul
Denne rapport må ikke uden en skriftlig tilladelse fra VVSPlus / FLD benyttes af andre rekvirenter med det formål at afhænde den besigtigede lejlighed. Rapporten er gældende i 12 måneder fra dato. Ved ejerskifte af ejendommen samt alle typer ændringer i installationer, bortfalder gyldigheden og nyt installationseftersyn er påkrævet.

Relaterede artikler