BESTIL EN VVS'ER PÅ TIMEPRIS

Et stoppet afløb, utætte vandrør eller udskiftning af sanitet? Disse typer opgaver og mange andre små VVS opgaver kan du kan nemt få løst. Bestil VVS'er på timepris.
 
Book nemt en af vores dygtige VVS-montører på timepris til en VVS pris fra 1.248 kr. inklusiv kørsel og opstartsgebyr ved første time. Prisen for et besøg af en VVS-montør i mere end 1 time er 910 kr. + opstartsgebyr, men inklusiv kørsel.
 
Når du bestiller en VVS montør på timepris vil du altid have en fast pris for din opgave, som blot afhænger af hvor mange timer du ønsker at booke:
 

PRISER FRA: 1.248,-

 
 • Booking af en VVS montør i 1 time koster 1.248 kr. inklusiv kørsel og opstartsgebyr
 • Booking af en VVS montør i mere end 1 time koster 910 kr. + opstartsgebyr, men inklusiv kørsel.
Bemærk. Bestilling af 1 time vil altid minimum være 1.248 kr. inklusiv kørsel og opstartsgebyr, selvom vi kan løse din opgave på mindre end 1 time, da kørsel mv. er indregnet i timeforbruget.
 
Udfyld bestillingsformularen her under og få løst dit VVS arbejde:

UPS! Den forespørgsel, som du prøvede at sende igennem, fejler lige nu...

Gå tilbage til forsiden for at fortsætte på vores hjemmeside, hvis du ønsker at få et tilbud eller booke en VVS'er eller elektriker til din opgave. Hvis du stadig har brug for hjælp eller har spørgsmål, står vores kundeservice klar til at assistere dig på 70122021 eller via hej@vvsplus.dk. Tak for din tålmodighed.

Vent et par sekunder, billedet uploades.

Leveringsadresse

Fakturaadresse

TAK FOR DIN HENVENDELSE

Du vil modtage bekræftelsen på mail inden for kort tid.
Vi håber, tilbuddet lever op til dine forventninger og glæder os til at høre fra dig.

Med venlig hilsen

VVSPlus

POPULÆRE VARER
 

BESTIL VVS'ER TIL TIME PRIS

Mangler du en VVS'er til mindre opgaver, er det oplagt at bestille en af vores håndværkere på timepris via overstående bestillingsformular. Det kan være alt lige fra en radiator der ikke virker til udskiftning af en gammel vandhane. Du bestiller blot det antal timer, som du ønsker, at vi afsætter til din opgave.
 
Er du i tvivl om, hvor lang tid det vil tage at udføre din opgave, er du altid meget velkommen til at ringe til os på 70 12 20 21. Du er også velkommen til at benytte chatten nederst til højre, hvor vi hurtigt muligt svare på din henvendelse og gerne hjælper dig til at booke det rigtige antal timer til din VVS-opgave.
 
Vi sørger naturligvis for at være forberedt, når møder op til din opgave, men skulle vi stå vi hos dig og have brug for at bestille ekstra varer for at kunne løse opgaven, vil der  oftes bestilles en straks-levering hos grossisten. På den måde undgår vi i størst muligt omfang at må forlade opgavestedet og kan hurtigt arbejde videre hos dig. Men det er naturligvis altid en rigtig god ide at beskrive opgaven grundigt, så vi ved, hvilken opgave vi kommer ud til. Beskrivelsen af din opgave noteres under feltet beskrivelse.
 
Er du i tvivl om, hvordan opgaven skal løses inden vores besøg, er vi altid klar til at drøfte det med dig inden du laver din bestilling, så du kender prisen på din VVS opgave. Vi glæder os meget til at hjælpe dig. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på 70 12 20 21.
 
Du kan læse mere om timeprisen nedenfor eller bestil VVS montør på time pris nemt ved at hoppe op til bestillingsformularen øverst på siden.
 

HVAD KOSTER EN VVS ’ER I TIMEN

Book en VVS montør på timebasis hos VVSPlus til en timepris fra 910 kr. (ved booking af mere end en time) Du vælger selv det antal timer, du vil booke en af vores håndværkere til. VVS timeprisen afhænger af, hvor mange timer du ønsker at booke vores håndværker. Dog vil prisen altid minimum være 1.248 kr. inklusiv kørsel og opstartsgebyr selvom vi kan løse din opgave på mindre end 1 time.
 
 • Pris for "et lille servicebesøg", dvs. besøg af en montør i op til 1 time:
  Kr. 1.248,- inklusiv kørsel og opstartsgebyr
 • Pris for besøg af en montør i mere end 1 time, timepris:
  Kr. 910,- + opstartsgebyr, men inklusiv kørsel
 • Levering af ekstramaterialer med fragtmand indenfor 60 min.:
  Kr. 295,- eksklusiv materialer
 • Opstartsgebyr, der dækker servicevogn mv.: Kr. 285,-
 
Bor du i et område, hvor der opkræves parkeringsafgift, tillægges afgiften den endelige faktura
 
Hvis vi blot er der en enkelt time, faktureres du kun for ”et lille servicebesøg” - også selvom du har booket mere end 1 time. Du betaler altså kun for den tid, vi er hos dig. Bruger vi mindre end en time vil du dog altid blive faktureret for 1 times arbejde, da der er indregnet kørsel mv. i første times arbejde.
 
Alle priser er inklusiv moms og kørsel hjem til dig. Priserne er desuden eksklusiv evt. materialer. Vores montør vil naturligvis altid aftale nærmere med dig, hvis det skulle blive nødvendigt at tilkøbe yderligere materialer. Den nye pris aftales før arbejdet påbegyndes.
 
Har du andet VVS arbejde som skal løses, finder du også fast pris på bl.a installation af opvaskemaske, fejlsøgning af gulvvarme og VVS-tjek.