Damixa brusesæt - Køb med montering hos VVSPlus

DAMIXA

Damixa er kendetegnet ved godt dansk design og innovation med stor fokus på kvalitet og brugervenlighed.
Damixa Silhouet berøringsfri vandhane - Køb med montering hos VVSPlus
 

INDRET DIT BADEVÆRELSE MED DAMIXA

 

DAMIXA ER KVALITET OG DANSK DESIGN

Damixa er en danskejet virksomhed, som så dagens lys i 1932. Gennem de første 20 år blev der produceret både reservedele til motorcykler og fittings til rør. Damixa startede sin rejse med udvikling af vandhaner tilbage i 1962, og har siden hen skabt flere unikke løsninger til danskernes badeværelse.
 
Damixa er kendetegnet ved godt dansk design, innovation og med stor fokus på kvalitet og brugervenlighed. Hos VVSPlus er vi stolte af at have Damixa som samarbejdspartner, da vi derved har fornøjelsen af at kunne tilbyde vores kunder stærke danske designs med et trendy touch.
 

LÆS OM UDVALGET AF DAMIXA BADEVÆRELSESPRODUKTER HER UNDER:

Damixa messing håndvaskarmatur - Køb med montering hos VVSPlus
Damixa messing berøringsfri håndvaskarmatur - VVSPlus
Damixa brusesæt mat sort - Køb hos VVSPlus
Damixa badeværelse - VVSPlus
Damixa brusearmatur - Køb hos VVSPlus
Damixa badeværelsesprodukter - VVSPlus
 

KØB PRODUKTER FRA DAMIXA INKL. MONTERING

DAMIXA PRÆSENTERER DET RENE OG ENKLE DESIGN

Er du til et enkelt, indbydende og rent udtryk vil du være svært begejstret for Damixas nye serie ”Silhouet” som indeholder både håndvaskarmaturer og køkkenarmaturer. Denne serie en indbegrebet af et smukt skandinavisk design, hvor man ikke er gået på kompromis med kvaliteten. Denne serie passer perfekt ind i de danske badeværelser, da du med seriens mange muligheder kan ramme præcis din personlige stil og behov.
 
Du kan vælge mellem seks smukke overflader; Krom, steel, blank messing, børstet messing, børstet kobber, og matsort. Den matsorte har en særlig anti-fingerprint teknik, som minimerer de uønskede fedtfingre på armaturet.
 
Håndvaskarmaturet findes i tre forskellige højder samt flere tudlængder, så du kan tilpasse hanen ud fra din håndvasks udformning. Derudover finder du i samme serie et udvalg af brusesystemer og berøringsfrie vandhaner. Brusesystemet findes i samme flotte overflader; Krom, steel, blank messing, børstet messing, børstet kobber, og matsort. Kendetegnet ved Silhouet brusesystemet er det ultratynde design.
 
Damixa Silhouet Touchless, som er serien med berøringsfrie vandhaner, har et brugervenligt design kombineret med berøringsfri teknologi. Med funktions-toppen kan du styre vandmængden og veksle mellem koldt og varmt vand. Sensoren på vandhanen registrerer dine bevægelser. Hanen starter, når du holder hænderne under den. Den slukker automatisk, når du fjerner dem, så du ikke bruger mere vand end nødvendigt. Find de smarte "Silhouet Touchless" armaturer i shoppen, hvor prisen er inkl. montering.
 
Du kan finde hele den smukke ”Silhouet” serie fra Damixa hos VVSPlus.
 

SKABT AF PRISVINDENDE DANSKE DESIGNERE

Silhouet by Damixa er skab af et prisvindende designfirma med danske rødder – nemlig "Halskov & Dalgaard". De danske designere har i samarbejde med Damixa skab denne smukke serie, som vi hos VVSPlus er stolte af at have i vores sortiment. Selvsamme designere har stået bag flere designs fra store brands såsom Holmegaard og Stelton.
 

KØB DAMIXA SILHOUET INKL. MONTERING HOS VVSPLUS

Er du blevet lige så vild med Damixas Silhouet serie, som vi er? Ja så er du så heldig, at du kan finde hele serien hos VVSPlus, og bestille med et enkelt klik. Derudover kan du altid købe varen inkl. montering. Du vælger tilmed selv tiden for montering i vores online kalender. Så kommer vores håndværker med dine produkter fra Damixa og monterer hjemme hos dig. Nemmere bliver det ikke!
 
Er du også blevet nysgerrig på de smukke overflader, så gå på jagt i shoppen og find dit yndlingsprodukt fra Damixa fra Silhouet, Pine, Tradition eller en af de andre smukke designs til dit badeværelse.
 
Ring til os på 70 12 20 21, hvis du ønsker sparring til sammensætning af produkterne fra Silhouet by Damixa.