Dansani - VVSPlus leverer og monterer

DANSANI

Dansani er hvad man kan kalde ægte ”badeværelses-entusiaster”. Deres mission er ganske enkelt at gøre badeværelset til husets yndlings rum. Dansani er dansk design og tilmed dansk produceret, og der arbejdes dedikeret for at skabe smukke og gennemtænkte badeværelsesdesigns, der skaber glæde i hverdagen.
Dansani spejle til badeværelse - VVSPlus leverer og monterer
 

INDRET DIT BADEVÆRELSE MED UNIKKE MØBLER OG SPEJLE FRA DANSANI

DANSANI ER DANSK DESIGN

Dansani er netop indbegrebet af godt møbeldesign, der gør hverdagen lettere, og så er det tilmed smukt at se på. Det skal være godt for øjet, og samtidig skal det fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem. Dansani har skabt godt dansk håndværk i 40 år og leverer høj kvalitet hver eneste dag som en del af deres DNA. De gør det ordentligt, så der altid er sikkerhed for kvaliteten af hvert eneste Dansani produkt.
 
Dansani tager ansvar og passer godt på vores omgivelser. Der er fokus på energi- og forbrugsbevidsthed, hvilket altid har været en del af deres DNA. De har afsat dedikerede ressourcer af til tiltag vedr. bæredygtighed, og har desuden et meget tæt samarbejde med leverandører, så der er styr på de elementer, som indgår i produktionen. Som udgangspunkt er der udelukkende fokus på løsninger til badeværelset, som overholder høje kvalitetsstandarder og derved opnår en lang holdbarhed. Derfor vil du som forbruger også have 10 års garanti på alle Dansani møbler.

LÆS MERE OM UDVALGET FRA DANSANI TIL DIT BADEVÆRELSE HER UNDER:

Dansani badeværelsesmøbler - Køb med montering hos VVSPlus
Dansani er god opbevaring til dit badeværelse - Køb med montering hos VVSPlus
Badeværelsesspejle fra Dansani - Se vores udvalg hos VVSPlus
 

SKAB DIN EGEN PERSONLIGE STIL MED DANSANI

Badeværelseskollektion med muligheder for alle

Hos VVSPlus finder du et bredt sortiment fra Dansani af badeværelsesmøbler og elegante badeværelsesspejle, der matcher alle behov.
 
Luna er skønt dansk design med et smukt nordisk udtryk. Her er det intelligente detaljer og lækkert tilbehør, der giver dig et fuldendt badeværelse uanset om dit rum er smalt, har skæve hjørner eller skråvægge. Luna giver dig et badeværelse, der lokker dig ud af sengen hver morgen og fylder dig med den der skønne wellness følelse. Få Luna i et udvalg af farver og træoverflader eller vælg din helt egen farve.
 
Er du til et mere enkelt møbeldesign er Mido noget for dig. Mido er til alle størrelser badeværelser og til små penge. Her er der mange størrelser og adskillige farver at vælge imellem og du får altid god værdi for pengene. Finder du ikke den rette farve eller størrelse blandt vores udvalg af Dansani møbler, er du altid meget velkommen til at kontakte os på 70 12 20 21, så hjælper vi dig med at finde det helt rette badeværelsesmøbel blandt deres store udvalg. Dansani byder nemlig på langt flere møbel løsninger end, hvad du ser du shoppen. Så tøv derfor ikke med at søge rådgivning hos os.
 

Spejle der fuldender stilen

Smil til dig selv hver dag. Med et lækkert spejl ser både du og dit badeværelse cool ud – og det er netop hvad et Dansani spejl kan gøre ved dit badeværelse.  Den nyeste trend er det ovale Moon spejl – vælg mellem sort og messing.
Og husk, at et spejl er ikke bare et spejl. Dansani's spejle er ikke kun trendy, funktionelle og flotte – de er også af en utrolig høj kvalitet og holdbarhed. Det gør dit badeværelse langtidsholdbart og dermed mere bæredygtigt.
 
Funktionalitet er generelt et nøgleord i alle Dansanis spejlløsninger. Er du træt af et tildugget spejl, når du har været i bad, så gør din morgen nemmere og tilkøb varmelegeme til dit nye badeværelsesspejl. Og så er der tænkt på godt lys, der både er godt arbejdslys, når skægget skal trimmes eller make-uppen lægges perfekt og kan dæmpes og justeres til behageligt stemningslys, når dagen er slut, og du er på vej i seng. Et Dansani spejl er ikke bare et spejl, og det vil du helt sikkert også selv opleve, når du lader et spejl fra Dansani flytte ind hos dig. Alle Dansani spejle og findes naturligvis i størrelser, der matcher dit favorit badeværelsesmøbel.