Grohe Essence armaturer - Køb med montering hos VVSPlus

GROHE

Næsten 150 års erfaring med fremstilling af armaturer og brusere er med til at gøre GROHE førende indenfor sanitetsprodukter til badeværelset.
Grohe væghængt toilet - Køb med montering hos VVSPlus
 

INDRET DIT BADEVÆRELSE MED GROHE

 

NÅR KVALITET ER VIGTIGT FOR DIG

Næsten 150 års erfaring med fremstilling af armaturer og brusere er med til at gøre GROHE førende indenfor sanitetsprodukter til især badeværelset. Med sine rødder i Tyskland og sin konstante professionelle tilgang, er kvalitet, design, teknologi og bæredygtighed de centrale værdier hos GROHE. Dette er med til at bane vejen for GROHEs overordnede succes.
 
VVSPlus tilbyder dig at få den gode kvalitet hjem på dit badeværelse – med et stort udvalg af GROHE produkter.
 

LÆS OM PRODUKTER TIL DIT BADEVÆRELSE FRA GROHE HER UNDER:

Grohe messing håndvaskarmaturer - Køb hos VVSPlus
Grohe berøringsfri armatur - Køb med montering hos VVSPlus
Grohe brusesæt - Køb med montering hos VVSPlus
Grohe brusearmatur - Køb med montering hos VVSPlus
Grohe produkter- Køb med montering hos VVSPlus
Grohe væghængt toilet - Køb med montering hos VVSPlus
 

KØB PRODUKTER FRA GROHE INKL. MONTERING

ET BREDT UDVALG AF GROHE BADEVÆRELSESPRODUKTER

GROHE producerer en bred vifte af produkter til badeværelset. I dag kan du med GROHE få stort set alt, du behøver til at skabe et flot, nutidigt og sammenhængende badeværelse. GROHEs produktportefølje til badeværlset byder både på armaturer, brusere og brusesystemer, håndvaske, toiletter samt andet badeværelsestilbehør.

GROHES ANERKENDELSE

GROHE har modtaget over 300 designpriser siden 2003. GROHE anerkendes dermed verden over som et brand, der forstår at skabe smukke produkter og stilistiske badeværelsesmiljøer.
 
Udover at tilføre sanitetsprodukter stilistiske designudtryk er det centralt for GROHE at udvikle bæredygtige produkter med omtanke for miljøet. GROHEs vandbesparende teknologi, ’Ecojoy’, kan fås til de fleste produkter.
 
Der bliver lagt stor vægt på at genbruge mest muligt materiale i produktionen. GROHE har flere gange vundet den tyske bæredygtighedspris og var den første i branchen til at vinde den tyske CSR-pris. Derudover blev GROHE af DET amerikanske Fortune Magazine anerkendt som det eneste tyske brand, der ”forandrer verden”.
 
GROHE befinder sig i førersædet indenfor teknologi, hvilket afspejles i produktsortimentet. Flere produkter er fremstillet med op til flere teknologier, som gør, at sikkerheden er i top. Ligeledes spares der på vandet samtidig med, at der opnås 100% komfort og mange andre teknologier. Dette er nogle af grundende til, at de anerkendes som ’Masters of Technology’.
 

FOKUS PÅ DEN GODE KUNDEOPLEVELSE

GROHEs produkter kendetegnes i høj grad af god kvalitet. Det er derfor sjældent, at kunder oplever utilfredshed. De 30 dages returret, der fås ved køb af et GROHE-produkt, gør ydermere GROHE til et bekymringsfrit valg.
 
Hvert eneste produkt fra GROHE købes med 5 års fuld garanti, hvilket både omfatter: 5 års produktgaranti, 5 års drypgaranti og 10 års reservedelsgaranti. I 30 dage efter dit køb af et produkt har du mulighed for at afprøve produktet i dit eget hjem og frit returnere det til GROHE i tilfælde af ikke at være tilfreds med købet.
 
Gå på opdagelse i SHOPPEN og få inspiration til, hvordan du kan indrette dit hjem med GROHE badeværelsesprodukter. Hvis du vil finde mere inspiration og se GROHEs store udvalg af produkter til hele boligen, er der masser af øvrige varer i SHOPPEN. Du kan som altid bestille vores varer inklusiv montering hos dig.
 
Du er også velkommen til at kontakte os på 70 12 20 21 og få et større tilbud, hvis du ønsker en komplet badeværelsesløsning fra GROHE.