GSI - VVSPlus leverer og monterer

GSI

GSI forener teknologi, innovation, kvalitet og design for at levere den ultimative løsning til dit badeværelse. Med rødder tilbage til 1930'erne repræsenterer GSI både elegant italiensk design, præcist håndværk og banebrydende teknologi. Et GSI-produkt garanterer ikke kun stil og elegance, men også en dedikation til at opretholde de italienske porcelænstraditioner. Deres sortiment tilbyder en harmonisk fusion af stilfuldt design, italiensk håndværk og avancerede teknologier, der sikrer dig en enestående hygiejnisk oplevelse. 
GSI til badeværelse - VVSPlus leverer og monterer
 

VÆLG GSI FOR ELEGANT ITALIENSK DESIGN

GSI toiletter - Køb med montering hos VVSPlus
Sanibell er god opbevaring til dit badeværelse - Køb med montering hos VVSPlus
Håndvaske fra GSI - Se vores udvalg hos VVSPlus
 

Italiensk håndværk til dit badeværelse

Vælg GSI for innovativt design og høj kvalitet

GSI er produkter med all inclusive. I gennemsnit indretter vi hver især to badeværelser i vores livstid. Derfor fortjener du kun det bedste. En løsning, hvor elegant design og funktion altid går hånd i hånd. GSI kombinerer teknologi, innovation, kvalitet og design for at sikre dig den ideelle løsning. Med GSI får du et produkt, der er italiensk håndværk, skabt for at tilbyde dig de mest elegante, nytænkende og hygiejniske løsninger.
 
GSI har siden 1930'erne været synonymt med elegant italiensk design, sirligt håndværk og innovativ teknologi. Med et GSI-produkt får du en løsning, skabt ud fra ønsket om at opretholde de italienske traditioner for porcelæn. Virksomheden tilbyder dig stilrent design, italiensk håndværk og teknologier, som sikrer dig optimal hygiejne.
 

Få 10 års garanti på dit GSI produkt

Med GSI er du sikret en imponerende 10-årig garanti for alle produkters rengøringsvenlighed, hvilket betyder, at du investerer i langvarig, pålidelig og hygiejnisk løsning til dit hjem. Dedikationen til kvalitet og holdbarhed hos GSI afspejles tydeligt i denne omfattende garanti, der giver dig tryghed og sikkerhed i mange år fremover. Med GSI kan du være sikker på, at produktet opretholder rengøringsvenligheden og de hygiejniske standarder. Derfor er tryghed indbygget, og du er sikret en løsning, der bidrager til et hygiejnisk og behageligt miljø de næste mange år.
 

Oplev den imponerende Swirlflush på GSI toilet

GSI har flere gange revolutioneret branchen med deres evne til at udvikle innovative løsninger. I 2015 skabte GSI det støjsvage og effektive skyl, Swirlflush-skyl - et skyllesystem, der er 3 gange så lydsvagt som det klassiske skyl. Derudover bruger Swirlflush også mindre vand og sikrer dig ultimativ renlighed.
 
Med et Swirlflush-skyllesystem er skyllekanten fjernet, og toilettet er designet, så vandet uhindret ledes rundt i skålen som en hvirvel. Hermed sikres et effektivt skyl, og man undgår eventuelle gener med vandsprøjt, som kan fremkomme ved nogle typer af toiletter med åben skyllekant. Her mødes vandet forrest i toilettet, og sprøjt ud af kummen kan forekomme. Et GSI toilet uden skyllekant er samtidig meget nemmere at rengøre og giver derved en optimal hygiejne. Swirlflush kan være med til at skabe harmoni i dit hjem. Skyllet sikrer dig ultimativ renlighed, og den støjsvage funktion gør, at du ikke skal være bekymret for at forstyrre dine nærmeste.
 

Sæt fantasien fri - frihed til at vælge

Med GSI har du friheden til selv at vælge imellem flere elegante farver og hvorvidt du foretrækker en blank eller mat finish på dit toilet, så du kan få en løsning, der matcher præcis dit hjem. Du kan vælge imellem overflader i neutrale jordtoner, smagfulde grønne nuancer eller i en klassisk og klinisk sort eller hvid løsning. 
 

Extraglaze+

Alle porcelænsprodukter fra GSI leveres som standard med antibakteriel og rengøringsvenlig glasur. Det betyder, at kalk og skidt har svært ved at sætte sig fast, og man får en lettere rengøring. Den antibakterielle funktion dræber bakterier aktivt, så efter 24 timer er 99,99% neutraliseret. Dermed kan du altid regne med den antibakterielle funktion på dit toilet.
 

Dual Glaze

Med GSI skal du aldrig gå på kompromis; derfor fås de farvede toiletter med Dual Glaze, som er en helt særlig behandling på alle toiletter, som har en mat glasur udvendig, der får hygiejne og elegance til at gå op i en højere enhed. Teknologien kombinerer mat og blank glasur, så hvor toilettet er i kontakt med vand indvendig, har det fået en ekstra brænding for at opnå den blanke overflade og egenskaberne af den antibakterielle glasur; Extraglaze, som aktivt bekæmper bakterier.
 

Fleksibilitet

Overflader og materialer skaber forskellen, når du skal sammensætte dit hjem. Mærk matte teksturer og glatte overflader og kombiner et hjem, der ikke blot ligner kvalitet, men også føles som det. Med GSI kan du skabe et kompromisløst badeværelse - uanset størrelsen. Med et GSI-produkt får du en løsning, som giver mening. GSI leverer baderumsløsninger i alle størrelser, og det er muligt at få en vask eller et toilet, der passer på selv de mindste badeværelser. Derfor er du garanteret, at der findes den løsning, der passer lige til dig. Du behøver derfor aldrig at gå på kompromis med kvalitet og innovative løsninger, som gør dit badeværelse til noget særligt.
 

ESG-certificeret sanitet

GSI stiller høje krav for at have så lidt negativ effekt på omgivelserne, både i forbindelse med virksomhedens miljømæssige og sociale hensyn, men også i forhold til de strategiske overvejelser. Derfor har GSI modtaget en ESG-certificering. Derudover har virksomheden også opnået en EPD-certificering på produktniveau for at sikre en mere bæredygtig løsning.