Hansgrohe håndvaske - VVSPlus leverer og monterer

HANSGROHE

Hansgrohe er premium-mærket, som er kendt for lækre produkter til dit badeværelse - såsom brusere, armaturer og tilbehør.
Hansgrohe håndvaskarmatur - VVSPlus leverer og monterer
 

INDRET DIT BADEVÆRELSE MED HANSGROHE

HANSGROHE VANDHANER OG BRUSERE

Hansgrohe er premium-mærket, som er kendt for lækre brusere og håndvaskarmaturer til husets badeværelse. De kan med deres prisbelønnede produkter tilbyde smukke designs til badeværelset. På badeværelset bruger vi mennesker nemlig meget tid, og derfor er det særlig vigtig for os at kunne bevare de betydningsfulde øjeblikke med vand. Hansgrohe udvikler fremtidens løsninger til lige præcis disse øjeblikke.

Hos VVSPlus er vi stolte af at have Hansgrohe med om bord samt, at vi kan tilbyde vores kunder et fremragende design og en kvalitet med en lang levetid og intelligente funktioner. Dette er med til at give den bedste komfort og oplevelse på dit badeværelse.

Hansgrohe producerer de mange smukke designs på egne fabrikker i Sydtyskland og heraf kommer den tyske grundighed og kvalitet.
 

LÆS MERE OM UDVALGET FRA HANSGROHE HER UNDER:

hansgrohe brusesæt - VVSPlus leverer og monterer
hansgrohe brusearmatur - VVSPlus leverer og monterer
hansgrohe håndvaskarmaturer - VVSPlus leverer og monterer
hansgrohe berøringsfri håndvaskarmatur - VVSPlus leverer og monterer
hansgrohe håndvaske - VVSPlus leverer og monterer
hansgrohe badeværelsestilbehør - Køb hos VVSPlus
 

FIND DIT NYE BRUSEARMATUR FRA HANSGROHE

HANSGROHE HAR FOKUS PÅ MILJØET

Hansgrohe har fokus på miljø og bæredygtighed, hvilket betyder, at hele deres produktion bliver udført med den nyeste teknologi, som samtidig skåner miljøet.
 
I Hansgrohes sortiment finder man flere produkter, som er ekstra vandbesparende, fx bruger alle håndvaskarmaturer kun 5 l. vand i minuttet. Dette giver brugeren et langt mindre vandforbrug, som kan mærkes på den samlede vandregning, når året er omme.
 
Hansgrohe har udviklet en vandspareberegner, hvor du som privatforbruger kan tjekke, hvilken besparelse du kan opnå med et Hansgrohe vandbesparende produkt. Prøv selv, hvor nemt det er. Måske du kan hente en besparelse på dit vandforbrug ved blot at udskifte din bruser?
 
Beregn dit eget potentiale for vandbesparelse ONLINE NU.
 

FÅ INSPIRATION TIL INDRETNING MED HANSGROHE

Besøg HJEMMESIDEN hos Hansgrohe, hvis du ønsker at vide mere. Her kan du også se deres mange produkter og finde en masse god inspiration til indretning af dit badeværelse.
 
Vi er hos VVSPlus enormt stolte af at kunne tilbyde vores kunder Hansgrohes unikke designs samt produkter, som er skabt med tanke på miljøet. I vores SHOP kan du finde et stort udvalg af Hansgrohe produkter.

Ønsker du få monteret et af Hansgrohes HÅNDVASKARMATURER hjemme på dit badeværelse? Så kan du hos VVSPlus købe produkterne online sammen med monteringen.

Du vælger din vare, booker selv tiden i vores montørs kalender lige der, hvor du ønsker, at vi kommer forbi og installerer produktet hos dig. Vores håndværker medbringer dine varer og klarer monteringen for dig.

Nemmere bliver det altså ikke at få opgraderet badeværelset med nye smukke designs.

OM HANSGROHE GROUP

Virkomheden har sit hovedsæde i Schiltach/Baden-Württemberg, som ligger i Sydtyskland. AXOR, som også er en del af Hansgrohe, er en førende virksomhed. Her er deres primære fokus på kvaliteten og en innovativ tilgang til designs til dit badeværelse.
 
AXOR og Hansgrohe kan med sine armaturer, brusere og brusesystemer give dit vand både form og funktion.
 
Virksomheden har en 117-år lang historie bag sig, som præges af store opfindelser. Fx kan der bl.a. nævnes den første på markedet med håndbruser med forskellige stråletyper og den første justérbare bruserstang. Derfor kan Hansgrohe sagtens prale med at have haft førertrøjen på med en lang række produkter.
 
Med over 16.000 aktive beskyttede rettigheder står Hansgrohe Group samtidig for kvalitetsprodukter med en lang levetid. Det giver dig som forbruger en sikkerhed, når valget falder på et produkt fra Hansgrohe eller AXOR.