Ifö til dit badeværelse - VVSPlus leverer og monterer

IFÖ

Ifö laver badeværelsesprodukter, der stadig ser flotte ud efter mange års brug hjemme hos dig. Der bliver værnet om materialevalg, designs, kvalitet, miljø og funktionalitet.
Ifö til dit badeværelse - VVSPlus leverer og monterer
 

INDRET DIT BADEVÆRELSE MED IFÖ

 

IFÖ ER KVALITET OG OMTANKE

Ifö laver badeværelsesprodukter, der stadig ser flotte ud efter mange års brug hjemme hos dig. Der bliver værnet om materialevalg, designs, kvalitet og funktionalitet. Ifö skaber alle deres produkter med stor omtanke på miljøet. Faktisk var Ifö den første i verden, som havde et toilet med et lille skyl - netop for at spare på både penge og vand. Et produkt, som Ifö er særlig kendt for, er deres Spira toilet uden skyllekant men også deres Sense badeværelsesmøbler.
 
Ifö har mere end 80 års erfaring med at arbejde med porcelæn til badeværelser, og de tester konstant nye materialer og innovationer. For Ifö handler innovation om at skabe innovative badeværelser, der gør livet lettere for dig. Deres produkter skal være nemme at installere og passer perfekt sammen - både funktionelle og design, varige og nemme at rengøre. Ingen ønsker at rengøre oftere end nødvendigt, og derfor kan produkterne nemt gøres rent og hverdagen på badeværelset gøres langt lettere for dig -  i dag og om ti år.
 

LÆS MERE OM UDVALGET FRA IFÖ OG FIND INSPIRATION TIL DIT BADEVÆRELSE HER UNDER:

Ifö håndvask - Køb hos VVSPlus inkl. montering
Ifö gulvstående toilet - Køb hos VVSPlus
Ifö badeværelsesmøbler - VVSPlus
Ifö væghængte toiletter - VVSPlus
Ifö badeværelsesmøbler - VVSPlus
Ifö spejle- Køb hos VVSPlus inkl. montering
 

IFÖ ER TIL BÅDE STORE OG SMÅ BADEVÆRELSER

Spar på vandforbruget med et Ifö toilet

Et produkt som i særdeleshed kendetegner Ifö er et toilettet. Og derfor finder du naturligvis også et bredt udvalg af både gulvstående og væghængte toiletter fra Ifö i vores sortiment. Ifö tilbyder toiletter for enhver smag og sågar også enhver pengepung. Prisklassen for et Ifö toilet spænder derfor bredt, og giver derved mulighed for, at finde et Ifö toilet til priser, hvor alle kan være med. De fleste af Ifö’s toiletter er i dag udstyret med de såkaldte 2 og 4 liters skyl, hvilket giver en god mulighed for besparelse af vandforbruget. Det klassiske ældre toilet bruger nemlig helt op til 9 liter vand pr. skyl. På den lange bane kan der spares mange penge ved at reducere hvert toiletskyl med op til 7 liter pr. skyl. Leder du efter muligheder for at spare i budgettet, så kan en investering i et Ifö toilet bidrage til reduktion af dit vandforbrug.
 
Find vores store udvalg af Ifö toiletter i shoppen, hvor alle viste priser er inkl. levering og montering. Her finder du helt sikkert dit nye toilet.
 

Spira Art vækker opsigt

Leder du efter et toilet der med sit design vækker opsigt - bør du uden tvivl se nærmere på Spira Art serien, som er Ifö’s highend serie. Spira Art skiller sig ud med de helt tynde kanter og den runde skål form, som vil klæde ethvert badeværelse.
 
Uanset hvilket toilet og serie du vælger fra Ifö vil du dog aldrig blive skuffet over kvaliteten - høj kvalitet er en naturlighed for alle Ifö’s produkter. I deres store porcelæns sortiment finder du desuden toiletter, som er udstyret med den eftertragtede Rimfree teknologien. Rimfree betyder, at den såkaldte skyllekant på toilettet er fjernet og der derved ikke er mulighed for at bakterier og snavs, kan gemme sig bag skjulte kanter under toiletbrættet. Rimfree er derfor lig med mindre rengøring og et langt renere og mere hygiejnisk toilet.
 

Indretning til både store og små badeværelser

Om du har den helt store balsal af et badeværelse eller det mindre Københavner badeværelse, så ja er der muligheder med Ifö. Vælg den smarte lille håndvask til et mindre badeværelse eller brug fantasien og leg med de smarte badeværelsesmøbler og badeværlesesspejle, hvis du har flere kvadratmeter at gøre brug af. Det er kun fantasien der sætter grænser – og ikke udvalget fra Ifö. Uanset hvilket produkt fra Ifö du ønsker at byde indenfor på dit badeværelse vil du altid opleve den høje kvalitet som Ifö er kendt for. Se meget mere til badeværelsesmøbler til både store og små badeværelser i shoppen, hvor alle vores priser er inkl. levering og montering.