Laufen badeværelsesspejl - Køb hos VVSPlus

LAUFEN

Laufen har igennem mere end 125 år været synonym med innovativt design, schweizisk kvalitet, teknik og æstetik.
Laufen badekar - VVSPlus leverer og monterer
 

INDRET DIT BADEVÆRELSE MED LAUFEN

LAUFEN ER SCHWEIZISK KVALITET

Laufen er lig med 125 år med høj, schweizisk kvaliet. Laufen opfandt i 1964 det væghængte toilet og har siden videreudviklet det og de mange andre produkter til dit badeværelse med teknik og æstetik.

Sanitetskeramikken i Laufen har siden haft mange højt profilerede designere til at give deres bud på, hvordan det skulle tage sig ud. Det rent visuelle og funktionsdygtigheden skal i denne proces altid finde en god balance. Men takket være det store kendskab til ægte håndværk, der findes på Laufens fabrikker, har designerne meget stor frihed til at udføre deres vision for Laufens mange produkter.

Netop samspillet mellem flere store designere har resulteret i lækre serier som bl.a. "Kartell by Laufen", der tager en helt ny tilgang til badeværelsesindretning og løfter design og look til nye højder.

LÆS MERE OM LAUFENS BADEVÆRELSESSERIER HER UNDER:

Laufen gulvstående toilet - VVSPlus leverer og monterer
Laufen væghængt toilet - VVSPlus leverer og monterer
Laufen douche toilet - VVSPlus leverer og monterer
Laufen håndvask - VVSPlus leverer og monterer
Laufen spejl - VVSPlus leverer og monterer
Laufen badekar - VVSPlus leverer og monterer
Laufen badeværelsesmøbel - VVSPlus leverer og monterer
Laufen badeværelsestilbehør - Køb hos VVSPlus
Kartell by Laufen  - Køb hos VVSPlus
 

KØB KARTELL BY LAUFEN HOS VVSPLUS

LAUFEN ER EN GLOBAL VIRKSOMHED MED EN BÆREDYGTIG FREMTID

I 1999 blev Laufen lagt sammen med ROCA og udgør nu en del af ROCA GROUP, som er den største producent af sanitetskeramik i verden med en tilstedeværelse i over 170 lande. Med sådan en størrelse følger også en pligt om ansvarlig produktion. Derfor har Laufen med udgangspunkt i FNs verdensmål for bæredygtig udvikling udpeget otte verdensmål, som kan påvirkes direkte af virksomheden. Disse otte verdensmål er nu stærke fokuspunkter for virksomheden og fungerer som guidelines for en mere bæredygtig fremtid hos Laufen og deres produktion.
 
Når du vælger at indrette dit badeværelse med Laufen, kan du altså gøre det med god samvittighed, og du bidrager samtidig til en bæredygtig fremtid.
 

CLEAN COAT - FOR BRUGEREN OG MILJØET

På alle Laufens produkter er der tænkt ind i brugeroplevelsen og nemheden for badeværelsets brugere. Derfor får alle porcelænsoverflader fra Laufen en ”LCC behandling”, som er en silikatkeramisk, glasagtig overfladebehandling, også kaldet "clean coat" Denne behandling af porcelænet giver en mere blank overflade og længere levetid. Derudover bliver porcelænet lettere at rengøre, da snavs og kalk nemt skylles væk med vandet. Derved undgår man brugen af ikke blot miljøskadelige men også sundsskadelige rengøringsmidler i hverdagen. Virksomheden har dermed tanke på både bruger og miljø.
 

"KARTELL BY LAUFEN"

Samarbejdet mellem Laufen og det berømte italienske designhus, Kartell, har resulteret i serien ”Kartell by Laufen”. Hovedformålet med at skabe denne serie har været at skabe en innovativ version af det klassiske badeværelseslook. De stramme kanter og rene linjer i keramikkens design komplementeres af det farverige og lette tilbehør.
 
Legen med former, kontraster og farver gør "Kartell by Laufen" til en oplagt mulighed for både dem, der ønsker et traditionelt og stilet badeværelse, såvel som dem, der har lyst til bryde de traditionelle grænser for, hvordan et badeværelse tager sig ud. Serien indeholder alt fra håndvaske og toiletter til møbler, spejle og tilbehør til badeværelset. Du finder hele sortimentet hos VVSPlus i shoppen.
 

INDRET DET MODERNE BADEVÆRELSE

Hos Laufen finder du møbler til ethvert badeværelse. Hvad end du skal indrette det helt lille badeværelse, hvor pladsen er trang, eller du har et stort rum med plads til både vaskemøbel, badekar, mv. og kan lade fantasien slippe løs. Så finder du altid en løsning blandt Laufens produkter.
 
Hos VVSPlus står vi til rådighed med vores ekspertise og rådgiver dig gerne i valget af Laufen produkter. Har du forelsket dig i en badeværelsesløsning fra Laufen, som du ikke kan finde på vores shop, så giv os et kald på 70 12 20 21. Vi kan næsten altid skaffe produktet hjem til dig, selvom det ikke findes i vores nuværende udvalg.


KØB LAUFEN HOS VVSPLUS MED MONTERING

Hvis du, ligesom os, er helt vild med Laufen og ønsker at byde et nyt møbel, toilet eller tilbehør indenfor hos dig. Så kan du som altid købe dine varer hos VVSPlus, hvor du får både levering og montering med i prisen.