TONI Copenhagen - VVSPlus leverer og monterer

TONI Copenhagen

Armaturer fra TONI Copenhagen er indbegrebet af enkel og ærlig formgivning af gennemarbejdede unikke detaljer. Hvert eneste armaturer er en æstetisk oplevelse, der varer ved år efter år - og som ikke lover mere, end de er.
TONI Copenhagen armaturer til badeværelse - VVSPlus leverer og monterer
 

INDRET DIT BADEVÆRELSE MED STIL MED UNIKKE ARMATURER FRA TONI COPENHAGEN

TONI COPENHAGEN ER DANSK DESIGN

At byde et armatur fra TONI Copenhagen inden for på sit badeværelse er en sand drøm. Et håndvaskarmatur fra TONI Copenhagen fortæller sin egen lille historie i det elegante dansk producerede design. TONI Copenhagen er Danmarks ældste armaturvirksomhed, har siden 1918 produceret kvalitetsarmaturer på egen fabrik i Danmark. Designet på serierne Christiansborg, SP, SP-Albue og Krydsgreb er tidsløst og udspringer af en lang familietradition af fagfolk der gennem flere generationer har produceret dansk håndværk. Det unikke design på et TONI Copenhagen armatur bliver kun smukkere med tiden og derfor en langsigtede investering til dit badeværelse.
 

LÆS MERE OM UDVALGET FRA TONI COPENHAGEN TIL DIT BADEVÆRELSE HER UNDER:

TONI Copenhagen håndvaskarmaturer - Køb med montering hos VVSPlus
Dansani er god opbevaring til dit badeværelse - Køb med montering hos VVSPlus
Badeværelsesspejle fra Dansani - Se vores udvalg hos VVSPlus
 

LAD DINE BADEVÆRELSESDRØMME GÅ I OPFYLDELSE MED TONI COPENHAGEN

ET ARMATUR DER SKABER VÆRDI ÅR EFTER ÅR

De smukke håndlavede armaturer kan findes i historiske bygninger som Christiansborg, Glyptoteket, Nimb og SMK, med sine fire forskellige greb: Christiansborg, Krydsgreb, SP og SP-Albue. Hos VVSPlus sætter vi en ære i at montere og installere et armatur fra det unikke danske design og vi glæder os til at præsentere dig for dit nye TONI Copenhagen armatur, som på fineste vis er pakket i en smuk bæredygtig emballage.
 
TONI Copenhagen skaber enkel og ærlig formgivning og gennemarbejdede detaljer, så hvert et armaturer er en æstetisk oplevelse, der holder år efter år. Præcis derfor bliver alle TONI Copenhagen produkter fremstillet af deres dygtige og erfarne fagfolk på eget dansk værksted som er beliggende på skønne Frederiksberg. Dette gøres lige præcis for at kunne følge produkterne til dørs, som det hører sig til med et godt klassisk dansk håndværk.
 
TONI Copenhagen tror på en verden, der skal forenkles og hvor nyanskaffelser er valgt med omhu og tænkt til at vare en livstid eller mere. Og som kan ældes med ynde og skabe værdi år efter år. Præcis som du vil opleve med et produkt fra TONI Copenhagen.